Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gizli gizli yazısıyorduk askerimle tlf kullanıyorduk ama bugün telefonları toplamıs komutan herkes kullanıyormus
geri verirler mi acaba yaaa çok canım sıkıldı

Canım yaa sanırım vermezler... Benim eşim telefon değil de cüzdanında telefon hattı götürmüştü, onu bile almışlar, geçen izne çıkarken istemiş vermemişler, gitti yenisini çıkarttı... Sanırım biraz komutanın vicdanına bağlı inşallah iyi biridir, sonra geri verir....

erkekte kolyeden nefret ediyorum yaaaaa
çok itici oluyorlar kanımca
tabi yine siz bilirsiniz kızlar

Aslında ben de sevmem, ama yakışana yakışıyor bence, mesela benim eşime ne kolye ne küpe hiç biri yakışmaz, tarzı değil bir kere, ama yakın bir arkadaşımız var erkek, iki kulağında halka küpe var, bir de ucunda yüzük olan bir kolye taşıyor onda beğeniyorum mesela.... Bence her şey herkese yakışmıyor....

dün nöbette görmüş komutan elinde ama kapat git koğuşta kullan demiş
bugünde birileri şikayet mi etmiş bişe olmuş topluyormus komutan tlfları herkes kullanıyormus zaten biliy6orlardı
inşallah iyi biridir geri verir 7 ay var daha ölürüm yaaa tlfsuzz
:84::84::84::84::84:

Telefonsuz gerçekten çok zor, eşim askere gideli bugün tam 2 ay oldu, biz hala cep telefonu kullanamıyoruz, kaçak göçek bulursa bir ankesörlü o zaman konuşabiliyoruz az biraz... İnşallah verir canım yaa sonuçta biliyorlar herkesin kullandığını...

Canım izin vermeseler bile 1 aya kalmadan yeni telefon sokar gizli kullanır
7ay telefonsuz kalmazsınız ins merak etme..

Kızlarr bugun ılk carsımızı yaptık bişey duydum cok sasırdım carsı olduğu gunler orada cep telefonu kıralanıyomus saatlık yanı bısıklet kıralamak gibi bişi sanırım benım askerım usta bırlığıne yenı gıttı maşallah becerıp sokabilde ama sıvrılmemek ıcın kımseye solememıs telefon soktuğunu arada acıyo mesaj atıp tekrar kapatıyo sarjı bıtınce napcak bilmıyorum :)

EVet canım çarşılarda telefon kiralanabiliyor ücreti fazla değil hem.

CEYDA nerdesin canım yaa? Gelsen de şafaklarımızı attırsan... Ne güzel olur....

Şafak 395

Şafak 42 Konya :116:

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:229

Plakalara gelme şafağı:148

100'lere gelme şafağı:30

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Canım izin vermeseler bile 1 aya kalmadan yeni telefon sokar gizli kullanır
7ay telefonsuz kalmazsınız ins merak etme..

olmadı yeni tlf sokacaz içeri napalım olmuyor tlfsuz yaa bide alıştık mesajlara her gün off ne zor sey su askerlik derdi hiç bitmiyor

ankesörlü de yetmiyor yaa her tlf kapattıgımda oturup aglıyorum kısacık zamanda konusuluyor sıra yüzünden ..nşallah verrler olmadı yeni tlf göndercz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…