• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahha sende en azından bi başlangıç var bende oda yok 2 adet çift kişilik yorgan var okadar sıcak :D sıcak tutar işte içimi ısıtır diye aldım :52::52: :60:

sıcak sıcak uyursunuz işte bak ne güzel :38:

Benim de annemin yaptırmış olduğu yünden saten yorganlarım var 4 tane kadar :1: Onları kullanmak istemediğim için hazır yorgan alıcam yine de :34:

sıcak sıcak uyursunuz işte bak ne güzel :38:

Benim de annemin yaptırmış olduğu yünden saten yorganlarım var 4 tane kadar :1: Onları kullanmak istemediğim için hazır yorgan alıcam yine de :34:

neden kullanmıycaksın ki :26: 4 tane yetmez mi ? Anne eli deymiş gibi yatarsınız sıcak sıcak sizde :38:

neden kullanmıycaksın ki :26: 4 tane yetmez mi ? Anne eli deymiş gibi yatarsınız sıcak sıcak sizde :38:

Tatlım yün yorgan ağır oluyor.. Daha hafif bişi istediğim için kullanamayacağım diye düşünüyorum ama bakalım :34:

Anne eli değen herşey mükemmel olur biliyosun :1:

şafak 390 mehtap heyecanının yeniden kendini hissetirmesi

Arkadaşlar eşimin usta birliği Diyarbakır / SİLVAN'a çıktı. askeri orada olan ya da nasıl bir yer bilen var mı? (yazın verdiğimiz şehitleri düşündükçe çıldırıyorum)

Arkadaşlar eşimin usta birliği Diyarbakır / SİLVAN'a çıktı. askeri orada olan ya da nasıl bir yer bilen var mı? (yazın verdiğimiz şehitleri düşündükçe çıldırıyorum)

Allah kavuştursun diyorum ..
ORası hakkında hiçbir fikrim yok :50: Sağlıcakla gitsin gelsin inşallah sağ salim ... Evlisiniz birde Allah sabırlar versin ..

günaydın kızlar bu topik ne zman açıldı bende Başka topik zannettim :52::52::52:

ohooooooo biz öbür topicte 100.000 yaptık..bize dayanamayıp yeni topic verdiler..:60::60::60:

Allah kavuştursun cnm..orası hakkında bilgim yok..inş sağ salim kavuşursunuz..

Son düzenleme:
KIzlarrrr 16 Eylül'de EV-LE-Nİ-YO-RUUUMMMM:16::nazar::123:
Salonu tuttuk :16::69::nazar:
şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz :54:

KIzlarrrr 16 Eylül'de EV-LE-Nİ-YO-RUUUMMMM:16::nazar::123:
Salonu tuttuk :16::69::nazar:
şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz :54:

Süper bi haber bu askerlik bitiyor ve artık evlilik düğün var düğün :123:
Mutluluklar canım benim gelinlikle fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum ...

:98::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

naber buse napıyosun

Back
X