İşte sevgililer gününde yaptıklarımı paylaşıyorum

ben daha once ona çerrçeve resim felan almıştım.
oda bana bol bol şahsi eşyalar aldı ilk ortak eşyasıD:evleniyoruz diye herhalde.

nazlı hal hemen bakıyorum konuna

Bir hafta içinde adam benden zaman ve az görüşmek istemesine rağmen bense sevgililer gününde burdan kalkıp isviçreye gittim .sürpriz yaptım . Ama o gece tamamen ayrıldık gözyaşları içinde. gerçi onunkiler timsah gözyaşlarıymış sanırım. Benden zaman isteyen erkeğin çoktan bana ait şeyleri kaldırdığını gördüm. yıkıldım . Bir hafta boyunca ben ağlarken onun facede eskiden görüştüğü bir kıza tekrar telefon numarasını verdiğini gördüm. kahroldum . Onun hediye ettiğim ve içinde resimlerimizin olduğu adınında "my big love" olan kitabı raflardan herhangi birine kaldırdığını gördüm , çok acıttı. Bir hafta orda kalabilecekken gitmemi istedi ,acım 2 ye katlandı. Son ana kadar da gözyaşlarını akıttı, iki gözü iki çeşme kaldı . Ama sevgililer gününde beni bıraktı .
Şimdi ise heran ağlamaklı dolaşıyorum. Kendisi dile getiremese de yaptıklarının benden ayrılmak amaçlı olduğunu anlıyor, yaşattıklarını affedemiyor ama yine de dönmesini bekliyorum..

Oysa hiç sevgililer günü kutlamamıştım...

ayy valla çok üzüldüm sana ama boşver şimdi bi kızgınlıkla dönsün burnu sürtülsün diyosun ama baksana hemen başkalarına tel bile vermiş sende yavaş yavaş unutmaya bak bence

özelden yazdım sana ama gülücük resmini yanlış yere kullanmışım sen en sonda gibi düşün bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…