işte **tmyy** nin söz fotoları:)

canım benim hayırlı uğurlu olsun..
Allah tamamına erdirsin..

oyyy oyy tatlım ben yeni görüyorum uzun süredir giremeye frsat bulamıyordum.. çok tatlı olmuşsun maşallah diyorum bitanem sana sözü gördük sıra düğün fotolarında inşallah:asigim::1hug:a.s.

oyyy oyy tatlım ben yeni görüyorum uzun süredir giremeye frsat bulamıyordum.. çok tatlı olmuşsun maşallah diyorum bitanem sana sözü gördük sıra düğün fotolarında inşallah:asigim::1hug:a.s.

çok sağol canım benim.
ayyy inşallah ama düğün fotoları seneye:)

bende sabırsızlanıyom bir an önce olsaopuyorumnanaktan
prensesim bu arada salon bulamıyoz o tarihlere. her yer dolu. benim istediğim yerler tabi.
evde olucak büyük ihtimal.
evimizede gelirsin dimi.

çağırırsan gelirim tabi ama evde olunca belki kendi aranızda yapmak istersiniz

hayırlı olsun cnm negüsel bir mutluluk bu böyle allah evlilik günü resimlerinide göstermeyi nasip etsin bir ömür boyu mutluluklar çok tatlı gelin olcagın belli

Hayırlı Olsun canımopuyorumnanaktan
Ömür boyu mutluluklar dilerimma.s.
Darısı benim gibi bekar kızların başına :Saruboceq:

çağırırsan gelirim tabi ama evde olunca belki kendi aranızda yapmak istersiniz

tabiki çağrıcam burdaysan gelmeni isterim.

hayırlı olsun cnm negüsel bir mutluluk bu böyle allah evlilik günü resimlerinide göstermeyi nasip etsin bir ömür boyu mutluluklar çok tatlı gelin olcagın belli

çok teşekkür ederim cnm
inşallahhh düğün fotolarımıda koyucam.a.s.a.s.a.s.

Hayırlı Olsun canımopuyorumnanaktan
Ömür boyu mutluluklar dilerimma.s.
Darısı benim gibi bekar kızların başına :Saruboceq:

çok teşekkürler.
amin cnm senin nişan düğün fotolarınıda görürüz inşallah:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.

inş. canımopuyorumnanaktan

canım senin için gelmeye çalışacam hatta erkek arkadaşımla gelecektik burdan öyle planlarımız vardı ama evde olacaksa o olmaz artık neyse betüşle gelirim opuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
bu arada çok şık ve sade olmuşsun :)

canım senin için gelmeye çalışacam hatta erkek arkadaşımla gelecektik burdan öyle planlarımız vardı ama evde olacaksa o olmaz artık neyse betüşle gelirim opuyorumnanaktan

olsun tatlım beklerim. artık düğünüme gelirsin erkek arkdaşınla. belkide ozamana kaaa erkek arkadaşın nişanlın olur:asigim:

hadi bakalım allah tamamına erdirsinn

teşekkür ederim cnm amin. a.s.

allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
bu arada çok şık ve sade olmuşsun :)

çok teşekkür ederim a.s.

AYYYYYY YİRİM SENİ BENNN YİRİMMM MAŞŞALLAHŞeniz YAWWW NEDE GÜZEL Bİ GELİN KIZ OLMUŞUNN SENNN TMYYCİMMM CANIMM
GELİNLİK İÇİNDE GÖRMEK İSTERİM SENİ MELEKLER GİBİ OLURSUN
WALLA ÇOK GÜZELSİN ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GÜLÜM
ARTIK SENİ GENE TOPİĞİME BEKLİYORUM DÜĞÜN ŞAFAĞIN İÇİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VARRR opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim.
tabiki gelirim özledim valla topiğini.
bi belli olsunda tarihler. geri sayımımı orda yapcam zatenopuyorumnanaktana.s.

ayyy nasıl heyecanlanyıro insan yaa.ALLAH bir ömür boyu mutluluklar versin canım benim.
valla bişey diyimmi:))damadımızın ne kadar iyi oldugu yüzünden belli...senin de öylee gülüm.ALLAH tamamına erdirsin inşallah mutlulukla kalın..opuyorumnanaktan

olsun tatlım beklerim. artık düğünüme gelirsin erkek arkdaşınla. belkide ozamana kaaa erkek arkadaşın nişanlın olur:asigim:

teşekkür ederim cnm amin. a.s.

çok teşekkür ederim a.s.

tmmycım nişanı bırak ondan izinsiz denize gitmişim diye adam benden ayrıldı yaamafoldumben:gitme:

canım benim yaa çok teşekkür ederim.
gerçekten iyidir. ben birazdaha cadı kalıyom yanında:)))))

tmmycım nişanı bırak ondan izinsiz denize gitmişim diye adam benden ayrıldı yaamafoldumben:gitme:

inanmıyorum töbe yarabbim yaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…