- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
henüz çıkmadık canım.
temmuzun sonlarında olaacakya nişanımız daha var alışverişe yani:)
sabırsızlanıyorum yaopuyorumnanaktan
canım benim hayırlı uğurlu olsun..
Allah tamamına erdirsin..
oyyy oyy tatlım ben yeni görüyorum uzun süredir giremeye frsat bulamıyordum.. çok tatlı olmuşsun maşallah diyorum bitanem sanasözü gördük sıra düğün fotolarında inşallah:asigim::1hug:a.s.
bende sabırsızlanıyom bir an önce olsaopuyorumnanaktan
prensesim bu arada salon bulamıyoz o tarihlere. her yer dolu. benim istediğim yerler tabi.
evde olucak büyük ihtimal.
evimizede gelirsin dimi.
çağırırsan gelirim tabi ama evde olunca belki kendi aranızda yapmak istersiniz
hayırlı olsun cnm negüsel bir mutluluk bu böyle allah evlilik günü resimlerinide göstermeyi nasip etsin bir ömür boyu mutluluklar çok tatlı gelin olcagın belli
Hayırlı Olsun canımopuyorumnanaktan
Ömür boyu mutluluklar dilerimma.s.
Darısı benim gibi bekar kızların başına :Saruboceq:
tabiki çağrıcam burdaysan gelmeni isterim.
çok teşekkür ederim cnm
inşallahhh düğün fotolarımıda koyucam.a.s.a.s.a.s.
çok teşekkürler.
amin cnm senin nişan düğün fotolarınıda görürüz inşallah:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.
tabiki çağrıcam burdaysan gelmeni isterim.
çok teşekkür ederim cnm
inşallahhh düğün fotolarımıda koyucam.a.s.a.s.a.s.
çok teşekkürler.
amin cnm senin nişan düğün fotolarınıda görürüz inşallah:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.
canım senin için gelmeye çalışacam hatta erkek arkadaşımla gelecektik burdan öyle planlarımız vardı ama evde olacaksa o olmaz artık neyse betüşle gelirim opuyorumnanaktan
hadi bakalım allah tamamına erdirsinn
allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
bu arada çok şık ve sade olmuşsun :)
AYYYYYY YİRİM SENİ BENNN YİRİMMM MAŞŞALLAHŞeniz YAWWW NEDE GÜZEL Bİ GELİN KIZ OLMUŞUNN SENNN TMYYCİMMM CANIMM
GELİNLİK İÇİNDE GÖRMEK İSTERİM SENİ MELEKLER GİBİ OLURSUN
WALLA ÇOK GÜZELSİN ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GÜLÜM
ARTIK SENİ GENE TOPİĞİME BEKLİYORUM DÜĞÜN ŞAFAĞIN İÇİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VARRR opuyorumnanaktan
olsun tatlım beklerim. artık düğünüme gelirsin erkek arkdaşınla. belkide ozamana kaaa erkek arkadaşın nişanlın olur:asigim:
teşekkür ederim cnm amin. a.s.
çok teşekkür ederim a.s.
ayyy nasıl heyecanlanyıro insan yaa.ALLAH bir ömür boyu mutluluklar versin canım benim.
valla bişey diyimmi:))damadımızın ne kadar iyi oldugu yüzünden belli...senin de öylee gülüm.ALLAH tamamına erdirsin inşallah mutlulukla kalın..opuyorumnanaktan
tmmycım nişanı bırak ondan izinsiz denize gitmişim diye adam benden ayrıldı yaamafoldumben:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?