- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
dedim millet diycekki buda iyikide sözlendi link yollamış bide:) oyüzden utandım link vermeye tatlım.
öncelikle tebrik ederim bi ömür mutlu ol canım inşallah....
çok şıksın çok beğendim seni.....
bu arada annene çok benziyorsun=)
ne alaka tatlım ya bende tesdüfen gördüm çok üzüldüm bide nasıl bu kadar dalgın olabiliyorum diye bizde sevindik görmek hakkımız değilmi,bu arada nişan için elimden geleni yapıcam söz söz sööözzz anneme çıtlattım tamam dedi müdürde izne gidiyor,sorunsuz geçerse onun yokluğu burda 2-3 gün izin alablirim senin için öpüyorum bitanem tekrar tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin
Çok hoş ve zarif bir çift olmuşsunuz.....İnşallah bundan sonrasıda gönlüne göre olur....Sağlık ve huzur dileklerimle...sevgiyle kal....
la ben haftaya bı sözlenem gözlerıne sokcam
yok evde kalcan yok ceyıslerın muzelik olcak dedıler elınde patlar o ceyısler ınş dedıler ben heryere lınk vercem sonrada banlancam dermışımzemuszemus
la ben haftaya bı sözlenem gözlerıne sokcam
yok evde kalcan yok ceyıslerın muzelik olcak dedıler elınde patlar o ceyısler ınş dedıler ben heryere lınk vercem sonrada banlancam dermışımzemuszemus
Allah tamamamına erdirsin canım çok tatlısın
resımler cok guzel canım ınsallah cok mutlu olursunuz
hayırlı olsun
Allah tamamını erdirsin darısı bekarlara
canım mutlulugunuz daim olsun inş öpuyorum
Allah bu mutluluğu bozmadan tamamına erdirsin canım
Allah tamamını erdirsin şekerim düğün fotolarınızıda görürüz işallah en kısa zamanda kayınvalidede pekbi gençmiş umarım kafanızda uyuşurr kaydirigubbakcemile5
Allah tamamına erdirsin, çok hoş hanım hanım görünüyorsun bahtın açık olsun daima mutlu ol canım benima.s.
Tatlım, Allah mutluluğunuzu daim etsin..Bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşaallah..
gözün aydınn canım tebriklerrr
allahh tamamına erdirsin inşallah
çok harika gözüküyorsunuz gerçektenn
şimdiden mutluluklar dilerimmm
Allah tamamina erdirsin cokhos görünüyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?