işte **tmyy** nin söz fotoları:)

dedim millet diycekki buda iyikide sözlendi link yollamış bide:) oyüzden utandım link vermeye tatlım.

la ben haftaya bı sözlenem gözlerıne sokcam
yok evde kalcan yok ceyıslerın muzelik olcak dedıler elınde patlar o ceyısler ınş dedıler ben heryere lınk vercem sonrada banlancam dermışımzemuszemus

öncelikle tebrik ederim bi ömür mutlu ol canım inşallah....

çok şıksın çok beğendim seni.....

bu arada annene çok benziyorsun=)

çok teşekkür ederim cnm.
opuyorumnanaktan

ayyy inşallah çok sevinirm.
bizde salonu ayaralayalım tam tarihi sölicem sana. ama temmuzun 20 sinden sonra olacağı kesin.

Çok hoş ve zarif bir çift olmuşsunuz.....İnşallah bundan sonrasıda gönlüne göre olur....Sağlık ve huzur dileklerimle...sevgiyle kal....

çok teşekkür ederim amin cnm
.

yok evde kalcan yok ceyıslerın muzelik olcak dedıler elınde patlar o ceyısler ınş dedıler ben heryere lınk vercem sonrada banlancam dermışımzemuszemus

haftaya sözleniyon demek he.
çok sevindim seninde fotolarını bekliyom ona göre.
aldığın çeyizler boşuna gitmicek. az bişeler almadınya.:) güle güle kullanırsın inşallah

yok cicim bende aynısını yapacam hele öyle bişey olsun link vermekle kalmam bilbordlara bile ilan veririm kaydirigubbakcemile3

Allah tamamamına erdirsin canım çok tatlısın

amin cnm çok sağol
resımler cok guzel canım ınsallah cok mutlu olursunuz

amin çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun
Allah tamamını erdirsin darısı bekarlara

çok teşekkür ederim.
amin:Saruboceq:

canım mutlulugunuz daim olsun inş öpuyorum

çok teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

Allah tamamını erdirsin şekerim düğün fotolarınızıda görürüz işallah en kısa zamanda kayınvalidede pekbi gençmiş umarım kafanızda uyuşurr kaydirigubbakcemile5

Allah tamamına erdirsin, çok hoş hanım hanım görünüyorsun bahtın açık olsun daima mutlu ol canım benima.s.

Tatlım, Allah mutluluğunuzu daim etsin..Bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşaallah..

gözün aydınn canım tebriklerrr
allahh tamamına erdirsin inşallah
çok harika gözüküyorsunuz gerçektenn
şimdiden mutluluklar dilerimmm

Allah bu mutluluğu bozmadan tamamına erdirsin canım

amin cnm çok sağol.
Allah tamamını erdirsin şekerim düğün fotolarınızıda görürüz işallah en kısa zamanda kayınvalidede pekbi gençmiş umarım kafanızda uyuşurr kaydirigubbakcemile5

amin canım teşekkürler. düğün seneye bidaha.
kayınvalidemde gençtir annemde. ama sanırım annemi kayınvalidem sandın:) yüzük takan kayınvalidem, sözlüm ve benim ortamdaki annem.

Allah tamamına erdirsin, çok hoş hanım hanım görünüyorsun bahtın açık olsun daima mutlu ol canım benima.s.

çok teşekkür ederim cnm. amin.

Tatlım, Allah mutluluğunuzu daim etsin..Bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşaallah..

amin çok teşekkürler.

gözün aydınn canım tebriklerrr
allahh tamamına erdirsin inşallah
çok harika gözüküyorsunuz gerçektenn
şimdiden mutluluklar dilerimmm

çok teşekkür ederim tatlım

Allah tamamina erdirsin cokhos görünüyorsunuz :)

amin cnm çok teşekkür ederim.

Allah tamamına erdirsin canım...
Çok güzel olmuşsun, elbise seçiminde süper sana da çok yakışmış...
Enişteyle çok yakışmışsınız, bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…