İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor

Bende biriyle evlilik yoluna girsem tum borçlarını gormek ya da bilmek isterim. Hatta bu borç neden yapılmış onu da bilmek isterim. Bunu o kişiyi teftişe çekmek amacı ile yapmam ama bu adam hayatını nasıl idame ettirmiş saçma sapan borç mu yapmış, para yönetiminden anlamıyor mu, nedir ne değildir anlamak için yaparım.

Not: zamanında uzun ilişkimi bitirme sebeplerimden biri idi. Para konusunda saçma sapan davranışları.

Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Şuan kocam bile benle bu şekilde hesap soramaz yani ne hakla

Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki .
Türkçem yetmedi şurayı anlamaya🤷🏻‍♀️
Hem hepsinden haberi var,hem de toplu şekilde bilmiyor? Ne demek bu?

Tüm borcunuzu bilmeli evet. Ama aç hesapları bakıcam tavrı yanlış bana göre. Siz de dürüst değilseniz bu da yanlış. Evlendiğimiz kişinin maddi durumunu bilmek hakkımız sonuçta.

En son hesaplarinda eline o kadar az para kalıyordu ki hala nasıl zara alışverişi yapıyorsun zorunlu

Bu borcu nasıl yaptığını, -kumara mi harcadın, dolandırıldin mi, birine mi borç verdin- bilmek ister. Ama yargılamak, alışveriş yapma diye hesap sormak no no no ne haddine

bence senin çok borcun olduğu için sormakta haklı.
çünkü sonra ceremesini beraber çekeceksiniz.
ekonomik davranmak zorundasınız bence bu borçlarla.
Ben de öyle düşündüm konu sahibi borç konusunda çok umarsız nişanlısı da bunu farkettiyse geleceğini görme maksadıyla su borclarini bir ogreneyim demek istemiştir

Ben de öyle düşündüm konu sahibi borç konusunda çok umarsız nişanlısı da bunu farkettiyse geleceğini görme maksadıyla su borclarini bir ogreneyim demek istemiştir
aynen kızın 2025 yılına kadar mı borcu var:)
beraber zorluk çekecek haklı çocuk.
aylık 18000 falan borçları vardı.EE düğün ,balayı.
bence çocuğun dediği gibi kalem kalem harcamaları yazın.
artık bir ailesiniz.
mutluluklar bu arada:)

Sen iflah olmazsın zorunlu

aynen kızın 2025 yılına kadar mı borcu var:)
beraber zorluk çekecek haklı çocuk.
aylık 18000 falan borçları vardı.EE düğün ,balayı.
bence çocuğun dediği gibi kalem kalem harcamaları yazın.
artık bir ailesiniz.
mutluluklar bu arada:)
Benim 40 binlik bi kredim var benim borcum 2025'e kadar. Zorunlunun 2030'a uzar o borç 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X