İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Dananın kuyruğunun koptuğu yere geldin mi? 250'yi geçti mi? Kocadan da olacaksın vah.

Dananın kuyruğunun koptuğu yere geldin mi? 250'yi geçti mi? Kocadan da olacaksın vah.

Aylık ihtiyaç kredisi toplamı: 11.867
Kredi kartı limiti 124.000 bin BORCUM: 100.000
Diğer kredi kartı limiti 10.500 BORCUM :10.500
Çeyiz için ödenmesi gereken 100.000 tl den 6.250 sini ödedim kalan 93.750 ödemeler Kasım 6 sında başlayacak.
Aylık ödemem 6.250 tl olacak
Kasımdan sonra aylık ödemelerim : 18.117 olacak
En son şöyleydi, üstüne balayı ve balayında giyeceği kıyafetler de eklenince 300'ü geçti bence

Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Ac desek de acma desek de sen o hesaplari accan zorunlu. Yorma be

hayır tabii ki. benim nişanlımın da borçları var sadece aylık ödediği borcu biliyorum yakın zamanda yine borca girdi hiç demedim aç hesabını göster diye. hesap mı verecek eşek kadar adam bana. aynı şekilde benim harcalamalarım da onu alakadar etmez.

hayır tabii ki. benim nişanlımın da borçları var sadece aylık ödediği borcu biliyorum yakın zamanda yine borca girdi hiç demedim aç hesabını göster diye. hesap mı verecek eşek kadar adam bana. aynı şekilde benim harcalamalarım da onu alakadar etmez.
evlenince büyük para kavgaları olacak gibi duruyor.

yoo ama sorun şurda o diyen bir erkek,kız da buna kızan biri.
adam hesap soracak kız da kızacak.
bu durumda ne olacak tartışma.
evet kızın parasının hesabını yapmaya çalışıyor. hiç sevmem böyle erkekleri

Hallederiz reisin kafası bozulmuş belli
Dilediği kadar para harcatmadi tabi ki takıldı
Ne yaparsan yap nasıl olsa dinlemiyorsun geçen gün bedava müzik listesine 300 tl verdin bu dönemde bu kdr borç ile asla eski kalitesi olmayan zara alışverişi vs sonuçlarını da hakediyorsun zorunlu
Insallah o düğün olur ne diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X