- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi zorunlualann
Ödeyecekse göster tabiki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sona yaklaştıkça baktı ki bu borçlar kendisine de girecek, eee zorunlu da hicbirseyden geri kalmıyor getir bakalım kara kaplı defteri demişDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
daha güzel bir dille anlatılabilirdi. dün trendyoldan yaptıgım alışverişi eşim bilecekmi hayır.ne gerek var .çalışıyorum .harcıyorumÇok harcıyordur ondan demiştir.
Zorunlu konu o değil ama sahi ne aldın Zara’dan ben geçen hafta girdim çıktım fiyatlar inanılmaz geldi yine bir şey almadan çıktımDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Kapadokyaya balayı ayarladı Zorunlubenim merak ettigim balayina nereye gideceginiz.
Ben hamilelik müjdesini bekliyorum heycanlaZorunlu her konuna "yakında evleniyoruz, çok yakında düğünümüz var, evleniyorum, düğünüm var" diye giriş yapıyorsun. İnan bunu çok iyi biliyoruz bebeğim![]()
Aynen düğün olmadan konusu eskidiBen hamilelik müjdesini bekliyorum heycanla![]()
en az az ayda 100 falan almalı.Bu kadar borç üstüne zaraya mi gittinumarım nişanlın zengindir
![]()
Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştıBamyada ne marifetler varmış. Düğün öncesi stratejik davranıyor. Borcun fazla ise adaya veda edecek gibi.![]()
Bence kıymadı. Reis bey ne anasının gözüymüş vay be.Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştıiş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için