İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Sona yaklaştıkça baktı ki bu borçlar kendisine de girecek, eee zorunlu da hicbirseyden geri kalmıyor getir bakalım kara kaplı defteri demiş 😂😂
Valla verme hesap falan sen bugün böyle olmadın. Hep böyleydin hep te böyle olacaksın. büyük ihtimalle burnunuz borçtan çıkmayacak bilsin de bol bol çalışsın.
Elde mal yok mülk yok 500 bin borç var😂😂
Kafalar pırıl pırıl 😂

Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Zorunlu konu o değil ama sahi ne aldın Zara’dan ben geçen hafta girdim çıktım fiyatlar inanılmaz geldi yine bir şey almadan çıktım 🥲

Yani illa kötü bir şey değil. Evlenecek insanların birbirinin mali durumunu bilmek istemesinde bir beis yok. Güven verici hatta. Evlenirken çalışıyordum, birkaç ay sonra işten çıkarıldım. Hamileydim tekrar iş aramadım. Borçlarımı eşim ödedi. Borçlarımı bilmese haksızlık olmaz mıydı?

Bamyada ne marifetler varmış. Düğün öncesi stratejik davranıyor. Borcun fazla ise adaya veda edecek gibi. 🧿
Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştı 😬😬 iş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için

Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştı 😬😬 iş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için
Bence kıymadı. Reis bey ne anasının gözüymüş vay be. 😁😁 Düğün öncesi labirentten son kaçış. 🧿😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X