• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor

Sana bu kadar borcu veren banka hangisi özelden ismini verir misin? Benim 150 binlik yatırım için istediğim krediye red verdiler sana bu kadarını nasıl veriyorlar.

Bir de asgariyi ödüyorsun kalan dönem borcuna artı faiz konuyor eksiye düşersen yine faiz nakit avans in faizleri sürekli artıyor bugün 70 bin kredi çekeyim geri ödemesi 130000 konu sahibi gerçekten neyin kafasını yaşıyor

Adama bir şey diyemedim.
Bende olsam evleneceğim kişinin ne kadar borcu harcı var bilmek isterim.

Toplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur :KK43:

2022 rakamı buymuş ilk konu açtığında. Sonra buna gelinlik, balayı, 100.000 çeyiz, ev masrafları eklendi rakamı burdan tahmin edebilirsiniz sanırım merak edenler. Gelinlik de 70 gibi bişey gibi kalmış aklımda emin değilim ama. Min. 400.000 diyelim.

Z zorunlualann sey mi yapsak bir yayin akisi mi ayarlasan? Yeni bolum pardon yeni konu gunu ve saati belli olsun cunku bu ara cok bakamiyorum yeni bolumleri kacirmak istemem. Balayindan canli yayin olacak mi? Balayi yurt disinda olur herhalde dimi?
Cıks Kapadokya'da

Z zorunlualann sey mi yapsak bir yayin akisi mi ayarlasan? Yeni bolum pardon yeni konu gunu ve saati belli olsun cunku bu ara cok bakamiyorum yeni bolumleri kacirmak istemem. Balayindan canli yayin olacak mi? Balayi yurt disinda olur herhalde dimi?
Aman zorunludan bir Paris patlatmasını beklerdim Kapadokya ne ya peh tahterevalli ile giderdi 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X