Merhaba arkadaslar; 4 senedir issizlik yuzunden nisanliyim ve sonunda guzel isi oldu evlenebilecegiz derken sevinirken hicbir sey istedigim gibi gitmiyor, nisanlimla ayri sehirlerdeyiz ve isinden dolayi o suan ailesinden de farkli sehirde..cok yogun calisiyor, kasim gibi dugun dusunuluyor ama ne nikah tarihi aliniyor ne ailesi kandil bayram haric ariyor soruyor oturmaya 4 senede 5 kere gelmislerdir, ne de tek basima gidip ailesiyle bakip karar verilen salon tutulmuyor.nisanlim fiyati indirmeye calisiyoruz dedi olmamis , bir iki gune tutulur diyor kac bir iki gun gecti, simdide hasta oldum dedi aramiyor sormuyor, onun oncesinde kesmisti zaten aramayi niye aramiyorsun diye kavgalar ettim ramazan ustune birde yogun calisma firsat kalmiyor dedi, kac senemi verdim ben ona ne yapmaliyim boyun mu egmeliyim kafama takmamalimiyim yoksa bende arayip sormamaliyim, cok uzgunum coookkk
((burda bu yaziyi okuyan gencecik kimseye asik olmamis kizlar varsa sesleniyorum sevdiginiz kisi icin kendinizi harcamayin , evlenmeden yakinlasma yasamayin, uzun sure nisanli kalmayin, seytana uyup dunyanizi yikmayin!!!erkekler degmiyor zaten Allahin emirlerini cignemeye hicbir sey degmiyor ben cok pismanim bana fikir verenlere simdiden tesekkur ediyorum