sizin ilişkinizde bizimkine benziyorEşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
Diğer konunuzu bilmiyorum ama iyi yapmışsınız. Ne o öyle ergen gibi tripler tafralar.Eşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım
Ben biliyorum o şimdi çıldırıyodur okul okumamı hiç istemiyo kendisi milletin garsonlugunu yapacak benim mesleğim olacağını gururuna yediremez beni engelledi normalden msj atıp ona yslvarmami bekliyo ama o şimdi görsün 10 günde geçse yazmicam anlasinki artık umrumda değil okulum var kiskancligindan o beni arıcak ama bağırıp çağıracak eminimYüs verme burnu sürtsün biraz. Çocuk gibi engellemek nedir Allah aşkına
Allah'ım ergen ergen tavırlar adama bak ya çoluk çocuk sahibi ama yetişememiş bir yetişkinEşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
1 ay oldu uzakta çalışıyo benim rızam olmadığını bile bile gitti sanki başka iş yokmuş gibi gittiğinde beni arama senden boşanacağım dedim 15 gün küs kaldık beni hiç aramadı ama annesini arayıp çocukları soruyodu nyseki ben dayanamayıp mesaj attım neden beni hiç arayıp sormadın diye yok sen sürekli bitti diyosun seni aramak istedim ama kalp kırmaya değmezmiş dedi her küstugumde o haksızken ben özür diledim alışmış nolursa olsun benim onu aramamı bekliyo çünkü onu çok sevdigimi onu çok kiskandigimi dayanamicagimi bildiği için bukadar rahat bir arada beni engelledi kıyameti kopardim şimdiki meselede bu okul okumami istemiyo onu unutacagimdan korkuyo oyuzden engel attiki tekrar ona yalvarim istiyo ama öyle olmicak kiii Çocuk bahane değil boşanmayı çok düşündüm tehditleri korkutuyo beni eminim yaparda tek istediğim bu kötü huylarini bırakmasisürekli engeller mi sizi böyle?
Önceki konunuza bakmadım ama böyle yalama olmuş bir ilişkiyle neden uğraşıyorsunuz? Lütfen çocuk bahanesi sunmayın.
Ewet bı arada daha engel attı ve haksız oydu ağladım yalvardım niye böyle yapıyosun çıkar beni engelden diye o okul okurum da onu unuturum onunla ilgilenemememden korkuyoBir şeyleri değiştir işte.
Fena alıştırmışsın.
Engel çakan adama engeli kaldır diye yalvarırsan devamlı engeller tabi.
Kararlı ol.
Ulaşma.
O sana ulaşmak için çıldırsın.
Merakından açacak gene emin ol..
Nasıl tehdit ediyor?1 ay oldu uzakta çalışıyo benim rızam olmadığını bile bile gitti sanki başka iş yokmuş gibi gittiğinde beni arama senden boşanacağım dedim 15 gün küs kaldık beni hiç aramadı ama annesini arayıp çocukları soruyodu nyseki ben dayanamayıp mesaj attım neden beni hiç arayıp sormadın diye yok sen sürekli bitti diyosun seni aramak istedim ama kalp kırmaya değmezmiş dedi her küstugumde o haksızken ben özür diledim alışmış nolursa olsun benim onu aramamı bekliyo çünkü onu çok sevdigimi onu çok kiskandigimi dayanamicagimi bildiği için bukadar rahat bir arada beni engelledi kıyameti kopardim şimdiki meselede bu okul okumami istemiyo onu unutacagimdan korkuyo oyuzden engel attiki tekrar ona yalvarim istiyo ama öyle olmicak kiii Çocuk bahane değil boşanmayı çok düşündüm tehditleri korkutuyo beni eminim yaparda tek istediğim bu kötü huylarini bırakmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?