Lüks bir otelde minibar da çalışıyo akşam işi bittimi lojmanına çekilir yada ne bilim arkaslarida vardır ben gidemem 8 saatlik yol var aramızda ...Evlilik degil flort gibi kabul edilir bisi degil. Esinizin yanina gitme gibi durumunuz yok mu
Her yolu denedim kırdı döktü hep haksız olan o ama yine hep ben alttan aldım evdeyken kavga etsek hicbisey olmamış gibi devam ediyor ama şimdi uzakta ufak bir tartışmada aklin başına gelene kadar yazma diyo ve bunu bile bile yine peşinden koştum yalvardım en Ufak bişeyde böyle yapma dedim onun böyle yapmasının sebebi alışmis ona yalvarmama nasıl olsa beni kıskanıyo aklı bende aramadan durmaz diye beni çok yıprattıKısasa kısas yapmak evliliğinize daha çok zarar verecektir. Başka bi çözüm yolu bulun
Eşin eşi engellemesi nedir insanın önceliği ailesi olmalı değer verip kollayıp merak edmeli bu arkadaş komşu küslüğü değilki hadi byy byyy diyecek trip yapacak eş bu eş aynı yastığa baş koyduğun bi hayatı paylaştığın eş bunu engellemek ne demek hadi acil bişey olsa hiç hoşlanmadığım erkek tipi bu arada benim eşimde uzakta gün aşırı gelir eve bizdede ilgisizlik sorunu var küsme olmaz ama tartışınca beni engellemez sadece günlerce aramayım arayıp sormaz haklıda olsam hep ilk adımı ben atarım buda çok içimi acıtan bi olay bide ararsan mşgle atar arada bi msj atar müsait değilim diye amanınnn sizinki gibi bi tripler bi tripler onada kızarım acil bişey olsa ne olacak niye mşgle atıyorsun niye hiç merak edip aramıyorsun diye tipik açıklaması bişey olursa benim hbrim olur der engel veya küslükte uzatma olmaz ama triplerde can sıkıcı ne yapmak lazım bilmiyorum bazen inatlaşır aramam sormam sonra eve gelince bide suçlu olurum sen küstün tavır yaptın bana der bazen ne yapacağımı da şaşırır oldum..bayılıyorum şu kocasına söz geçirten kadınlara nazında oynatanlara Allah yardım etsin
[/QUOT Amin cümlemize benim okul okumak önceden içimde olan bişey tmm istemiyo okumamı gururuna yediremiyo baktiki durum paylaştım ders kitapları falan baktımki engel atmış bı ara daha böyle engelledi sinir olmam için ben çıldırdım ağladım yalvardım beni çıkar yine konuşalım diye şimdi bunu istiyo onu arayıp yslvarmami okulu birakmami
Ben hicbirzaman onu engellemedim onun böyle davranmasının sebebi biliyoki ben sinir krizi gecirdigimi onu arayıp yalvaracagimi oyuzden beni akillandirmsk için bende yüzsüzum ya o haksizken bile ona yalvardım hep kusmeyelim diye o şimdi beni bekliyodur bakalım nezamana kadar sürecek o kesin çatlar çünkü okul okuduğumu öğrendi onu aramayip takmasam bunu fark ederGerçekten kavga edince birbirinizi mi engelliyorsunuz?
Allah aşkına tam olarak ne seviyelere çıkmayı planlıyorsunuz bu bir.Kendisi sabit bir işi yok şuan Antalya'da 5 ay süreyle çalışıp tekrar evine gelicek.. kış boyu evde peki kim ister kendisi işsiz güçsüz ama karısı ne seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmedebilir merak ediyorum
Hayyy yarabbin dusunceye bak ya!sanki lise donemindesin de esin de es degil sevgilindi oyle arada kaynayip unuturdun.Boyle sacma bir dusunce den oturu egitimini tabikide birakma!!Asla da geri adim atma,ben de ilk evlendigimde ayni senin gibiydim sucsuz olsamda barissin diye gozunun icine bakardim,simdi bir tabir varya "cokta fifii"modundayim.Arama sorma! biraz kudursunEwet bı arada daha engel attı ve haksız oydu ağladım yalvardım niye böyle yapıyosun çıkar beni engelden diye o okul okurum da onu unuturum onunla ilgilenemememden korkuyo
Eşiniz kendi halinde mesleksiz çalışan bir beyse ve siziin öğretmen oldugunuzu bilipte yine hoş görülüyse gerçekten alkışlıyorum ne mutlu size. Ama var öyle insanlar benim eşim gibi .. ne seviyelere geleceksin demissiniz neden olmasın 4 yılda 5 yılda geçsin çok çalışıp illaki güzel yerlere gelinir.. ve eşim bunu kaldiramiyo ona muhtaç olmamı onun dizinin dibinde ona sürekli yslvarmami istiyo var öyle erkekler öyle demeyinAllah aşkına tam olarak ne seviyelere çıkmayı planlıyorsunuz bu bir.
ikincisi neden sabit bir işi yok
üçüncüsü benim eşim sanayide çalışıyor ben öğretmenim her zaman beni destekler yüksek lisansını yap doktorayı al diye. benim başarımla her zaman gururlanır.
ben de onun gık demeden çalışmasıyla her taşın altına elini koymasıyla maaşı az da olsa hiç kimseye tamah etmemesiyle her zaman herkese yardım etmek istemesiyle gururlanırım.
Ben bu evlilik için gerekti yüzsüzün önde gideni oldum ne yaparsa yapsın alttan alan taraf hep ben oldum ilgisizlikten evliliği bitirmek istedim hicbir zaman yanaşmadı.. çocuk gibi davranışlar yaptım belki boşanmak laflariyla göz dağı vermek istedim oda işe yaramadı bir insan kalitesizse aynı eşim gibi olur. Okul okumama karşı bunu ona inat olarakta yapmıyorum hep içimde kalmıştı böylede yanlız kaldığımı düşünerek biyerden başlamak istedim. Engelledi evet çünkü gururuna yediremiyo 4 ay kaldı zaten gelmesine isterse bu süre içinde hiç aramasin artık ona baglanmadigimi onu kiskanmadigimi yalvarmayacagimi görsün istiyorum... Komik bir evlilik demissiniz inanın bana ne durumda ne hislerle ne streslerle bugünlere gelebilmisim asla bilemezsiniz yaşayan bilir kimsenin hayatı kolay değildir kimse istemez bu durumda olmayı aynı benim gibi mesela..Kusura bakma ben senide çok olgun davranışlı görmedim. Anladığım kadarıyla bir bir adım atınca öbürü kaçıyor öbürü adım atınca öbürü. Komik bir evlilik. Çok sık boşanmayı dillendirmişsin yaptığın çok yanlış. Burun sürtmek isterken bir hodri meydan olur inattan evliliğin biter. Çocuklu ve işsizsin sanırım. Malesef bu işten en zararlı çıkarsın. Sen ayrılmak istemiyorsun kocan ayağına gelsin dediğini yapsın istiyorsun. Burun sürtmek isterken burnun sürtülür farkında değilsin. Tek iletişim whatsap değil isteyen mesajda yazar. Sen durum paylaşımını inat olarak paylaşmışsın karşılığında da engellemiş. Sen de derdini normal anlatmıyorsun eşinde. Bu sebepten mi çocukların babasız kalacak.
Evli barkli adam meslek liseli genç ergen gibi engel atmışEşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
Hmmm Antalya .Kendisi sabit bir işi yok şuan Antalya'da 5 ay süreyle çalışıp tekrar evine gelicek.. kış boyu evde peki kim ister kendisi işsiz güçsüz ama karısı ne seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmedebilir merak ediyorum
hemde nasıl birde otel ortamı hey yawrumHmmm Antalya .mekan güzel
beraber okumayı deneyin teklif edin. birlikte yapın bir şeyleri.Eşiniz kendi halinde mesleksiz çalışan bir beyse ve siziin öğretmen oldugunuzu bilipte yine hoş görülüyse gerçekten alkışlıyorum ne mutlu size. Ama var öyle insanlar benim eşim gibi .. ne seviyelere geleceksin demissiniz neden olmasın 4 yılda 5 yılda geçsin çok çalışıp illaki güzel yerlere gelinir.. ve eşim bunu kaldiramiyo ona muhtaç olmamı onun dizinin dibinde ona sürekli yslvarmami istiyo var öyle erkekler öyle demeyin
Ben de engellerim hemen cnku ona sinir olur gunlerce de acmamEşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
Antalya lüks bir otelde minibar işi yapiyo hepsi Alman hepsi paralı insanlar kim onu neye takar ordaki çalışanlar hepsi iki çocuklu evli olduğunu biliyo ordakiler bı garsonami bakacaklarhemde nasıl birde otel ortamı hey yawrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?