İstediğim oldu ama İyimi ettim kötümü ettim

Evlilik degil flort gibi kabul edilir bisi degil. Esinizin yanina gitme gibi durumunuz yok mu
Lüks bir otelde minibar da çalışıyo akşam işi bittimi lojmanına çekilir yada ne bilim arkaslarida vardır ben gidemem 8 saatlik yol var aramızda ...

Kısasa kısas yapmak evliliğinize daha çok zarar verecektir. Başka bi çözüm yolu bulun
Her yolu denedim kırdı döktü hep haksız olan o ama yine hep ben alttan aldım evdeyken kavga etsek hicbisey olmamış gibi devam ediyor ama şimdi uzakta ufak bir tartışmada aklin başına gelene kadar yazma diyo ve bunu bile bile yine peşinden koştum yalvardım en Ufak bişeyde böyle yapma dedim onun böyle yapmasının sebebi alışmis ona yalvarmama nasıl olsa beni kıskanıyo aklı bende aramadan durmaz diye beni çok yıprattı

Gerçekten kavga edince birbirinizi mi engelliyorsunuz?
Ben hicbirzaman onu engellemedim onun böyle davranmasının sebebi biliyoki ben sinir krizi gecirdigimi onu arayıp yalvaracagimi oyuzden beni akillandirmsk için bende yüzsüzum ya o haksizken bile ona yalvardım hep kusmeyelim diye o şimdi beni bekliyodur bakalım nezamana kadar sürecek o kesin çatlar çünkü okul okuduğumu öğrendi onu aramayip takmasam bunu fark eder

Allah aşkına tam olarak ne seviyelere çıkmayı planlıyorsunuz bu bir.
ikincisi neden sabit bir işi yok
üçüncüsü benim eşim sanayide çalışıyor ben öğretmenim her zaman beni destekler yüksek lisansını yap doktorayı al diye. benim başarımla her zaman gururlanır.
ben de onun gık demeden çalışmasıyla her taşın altına elini koymasıyla maaşı az da olsa hiç kimseye tamah etmemesiyle her zaman herkese yardım etmek istemesiyle gururlanırım.

Ewet bı arada daha engel attı ve haksız oydu ağladım yalvardım niye böyle yapıyosun çıkar beni engelden diye o okul okurum da onu unuturum onunla ilgilenemememden korkuyo
Hayyy yarabbin dusunceye bak ya!sanki lise donemindesin de esin de es degil sevgilindi oyle arada kaynayip unuturdun.Boyle sacma bir dusunce den oturu egitimini tabikide birakma!!Asla da geri adim atma,ben de ilk evlendigimde ayni senin gibiydim sucsuz olsamda barissin diye gozunun icine bakardim,simdi bir tabir varya "cokta fifii"modundayim.Arama sorma! biraz kudursun

Kusura bakma ben senide çok olgun davranışlı görmedim. Anladığım kadarıyla bir bir adım atınca öbürü kaçıyor öbürü adım atınca öbürü. Komik bir evlilik. Çok sık boşanmayı dillendirmişsin yaptığın çok yanlış. Burun sürtmek isterken bir hodri meydan olur inattan evliliğin biter. Çocuklu ve işsizsin sanırım. Malesef bu işten en zararlı çıkarsın. Sen ayrılmak istemiyorsun kocan ayağına gelsin dediğini yapsın istiyorsun. Burun sürtmek isterken burnun sürtülür farkında değilsin. Tek iletişim whatsap değil isteyen mesajda yazar. Sen durum paylaşımını inat olarak paylaşmışsın karşılığında da engellemiş. Sen de derdini normal anlatmıyorsun eşinde. Bu sebepten mi çocukların babasız kalacak.

Eşiniz kendi halinde mesleksiz çalışan bir beyse ve siziin öğretmen oldugunuzu bilipte yine hoş görülüyse gerçekten alkışlıyorum ne mutlu size. Ama var öyle insanlar benim eşim gibi .. ne seviyelere geleceksin demissiniz neden olmasın 4 yılda 5 yılda geçsin çok çalışıp illaki güzel yerlere gelinir.. ve eşim bunu kaldiramiyo ona muhtaç olmamı onun dizinin dibinde ona sürekli yslvarmami istiyo var öyle erkekler öyle demeyin

Ben bu evlilik için gerekti yüzsüzün önde gideni oldum ne yaparsa yapsın alttan alan taraf hep ben oldum ilgisizlikten evliliği bitirmek istedim hicbir zaman yanaşmadı.. çocuk gibi davranışlar yaptım belki boşanmak laflariyla göz dağı vermek istedim oda işe yaramadı bir insan kalitesizse aynı eşim gibi olur. Okul okumama karşı bunu ona inat olarakta yapmıyorum hep içimde kalmıştı böylede yanlız kaldığımı düşünerek biyerden başlamak istedim. Engelledi evet çünkü gururuna yediremiyo 4 ay kaldı zaten gelmesine isterse bu süre içinde hiç aramasin artık ona baglanmadigimi onu kiskanmadigimi yalvarmayacagimi görsün istiyorum... Komik bir evlilik demissiniz inanın bana ne durumda ne hislerle ne streslerle bugünlere gelebilmisim asla bilemezsiniz yaşayan bilir kimsenin hayatı kolay değildir kimse istemez bu durumda olmayı aynı benim gibi mesela..

Evli barkli adam meslek liseli genç ergen gibi engel atmış daha neler göreceğiz.

İkiniz de birbirinizden değişik tavırlar içerisindesiniz ve evliliği yürütmek için gerekli olgunluktan çok uzaksınız.
Sanki evcilik oynuyorsunuz.
Ben bir gelecek göremedim bu ilişkide.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Umarım o ders kitaplarını eşinize tepki olsun diye almamışsınızdır ve devamını getirirsiniz. Okumanızı istemeyen adam düşüncesi ne korkunç. İnsan eşinin güzel şeyler yapmasını, başarmasını istemiyorsa, ona saygı duymuyordur, sadece kendi egosunu düşünüyordur. O size ne kadar saygı gösteriyorsa, siz de ona o kadar gösterin. Whatsapp engelini sonsuza kadar kaldırmasın istiyorsa, umursamayın.

beraber okumayı deneyin teklif edin. birlikte yapın bir şeyleri.

Ben de engellerim hemen cnku ona sinir olur gunlerce de acmam daha da alevlenir kavga en son bagiririm bagiririm enerjimi atarim snra ozir diler ama zorla ozur dilettirirm kendiliginden aala dilemez aslaaaa anca kan çikacak oyle belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…