Eğitime karşı birini duyunca otomatik olarak diğer tarafı haklı buluyorum. İnsan neden eşinin kendini geliştirmesini istemez ki? Ben olsam umursamazdım engeli falan. Tercihlerinize saygı duymayı öğrenmeli.
Ayrıca sizi ve çocuklarını ihmal ettiği gibi, kendisi yokken evden çıkmanızı da istemiyor sanırım. Konuya nereden baksak haksız.
Size hak vermediğim tek noktayı da yazayım. Çocuklarınızla dolaşmak, kitap almak, eğitime devam etmek gibi eylemleri eşinizi sinirlendirmek için değil kendiniz ve çocuklarınızın mutluluğu, huzuru, geleceği için, bu eylemler doğal haklarınız olduğu için sürdürmelisiniz. Belki de sizin inatlaşmak uğruna yaptığınızı düşündüğü için eşiniz saygı duymuyor kararlarınıza.
Hayır bu icimde bir uhte kalmıştı hem açıktan okuyup hemde çocuklarımla vakit geçirmek daha iyi oldu oda böyle yapınca kararım kesinleşti ona bağlı olmadigimi onu artık kiskanmadigimi görsün istiyorumO sürekli benim ona yalvarmami istiyo okulu okuyup onu unutacagimdan
O sürekli benim ona yalvarmami istiyo okulu okuyup onu unutacagimdan
Biz onunla kavga ettiğimizde oda benden ayrılacağını söylüyo okadar degersiz olduğum günler olduki gel iki medeni insan gibi boşanalim dedim basliyo daha büyük kavgalara benim. Onu birakmami hazmedemiyo aileme ve bana zarar vereceğini söylüyor ya ben nefret etmiyorum ondan sadece düzelsin istiyorum boşanmak kolay olsaydı elbette belki şimdi çoktan yollarımız ayrılmıştı ama olmuyoNasıl tehdit ediyor?
Evliliğe karı kocaliga saygısı yokki çok rahat bir insan bende onun gibi yapicam artık bakalım bu sefer kim kimin peşinden koşuyoBen ortada bir evlilik göremedim.
Evet öyle onun çok gücüne gitmiştir eğitim hayatım olduğu için çünkü artık ilgilenmicem onunla hep onu kıskanan ona yalvaran biri oldum bunu göremeyince okulu okuyo beni unuttu. Dicek en çokta bu sevindiriyor beni birazda o kahrolsunİyi de kaybetmekten korkan insan daha özenli davranır. Ama işte zor geliyordur eşinize. Kendisi hiç çaba göstermesin ancak sizin de mesleğiniz olmadığı için gitmeniz mümkün olmasın istiyor anlaşılan. Sırf bu düşünce tarzından dolayı daha çok sarılmalısınız eğitiminize.
Gayet iyi yeter ki dayanamayıp pes etmeyin.. Bütün bunlar boşa gitmesin. O aradığında da gayet net güvenli ve normal konuşun. Bi kafası karışsın iyice ' ne oluyor yahu ' desin..
Aldatmak lafını ağzıma bile almak istemiyorum öyle bir şey beklemem ondan ama gerçekten ne yaparsa yapsın bu saatten sonra umurumda değil benim bu rahat tavırlarım onun çok gücüne gidecek eminim ve bildiğim tek bir şey var tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıEvliyken engelleyince nasıl oluyor ki
Eve dönüp dolaşıp gelmiyor musun sonuçta ay ne saçma ya eşin
Sorumsuz olunca böyle kocalar var emin olEngellemek nedir yahu ? Sevgili muhabbetleri bunlar.
2 tane çoçuğu siz şakalaşırken falan yaptınız bence.
Keşke bı örnek verseydiniz özel değilsesizin ilişkinizde bizimkine benziyor
Biz hem amca hem teyze çocuklarıyız evlendikten sonra onun gerçek yüzünü gördüm ailesine bile saygısız çok rahat dünya umrunda değil herşey onun istediği gibi olsun ister çok sinirli çok asabi küfürbaz yani daha ne diiim ondan korkmuyorum değilEvlenmeden önce de böylemiydi?
Kendisi sabit bir işi yok şuan Antalya'da 5 ay süreyle çalışıp tekrar evine gelicek.. kış boyu evde peki kim ister kendisi işsiz güçsüz ama karısı ne seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmedebilir merak ediyorumNeden okumanı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?