İstediğim oldu ama İyimi ettim kötümü ettim

O sürekli benim ona yalvarmami istiyo okulu okuyup onu unutacagimdan

Hayır bu icimde bir uhte kalmıştı hem açıktan okuyup hemde çocuklarımla vakit geçirmek daha iyi oldu oda böyle yapınca kararım kesinleşti ona bağlı olmadigimi onu artık kiskanmadigimi görsün istiyorum

İyi de kaybetmekten korkan insan daha özenli davranır. Ama işte zor geliyordur eşinize. Kendisi hiç çaba göstermesin ancak sizin de mesleğiniz olmadığı için gitmeniz mümkün olmasın istiyor anlaşılan. Sırf bu düşünce tarzından dolayı daha çok sarılmalısınız eğitiminize.

Nasıl tehdit ediyor?
Biz onunla kavga ettiğimizde oda benden ayrılacağını söylüyo okadar degersiz olduğum günler olduki gel iki medeni insan gibi boşanalim dedim basliyo daha büyük kavgalara benim. Onu birakmami hazmedemiyo aileme ve bana zarar vereceğini söylüyor ya ben nefret etmiyorum ondan sadece düzelsin istiyorum boşanmak kolay olsaydı elbette belki şimdi çoktan yollarımız ayrılmıştı ama olmuyo

Gayet iyi yeter ki dayanamayıp pes etmeyin.. Bütün bunlar boşa gitmesin. O aradığında da gayet net güvenli ve normal konuşun. Bi kafası karışsın iyice ' ne oluyor yahu ' desin..

Evet öyle onun çok gücüne gitmiştir eğitim hayatım olduğu için çünkü artık ilgilenmicem onunla hep onu kıskanan ona yalvaran biri oldum bunu göremeyince okulu okuyo beni unuttu. Dicek en çokta bu sevindiriyor beni birazda o kahrolsun

Evliyken engelleyince nasıl oluyor ki

Eve dönüp dolaşıp gelmiyor musun sonuçta ay ne saçma ya eşin

Gayet iyi yeter ki dayanamayıp pes etmeyin.. Bütün bunlar boşa gitmesin. O aradığında da gayet net güvenli ve normal konuşun. Bi kafası karışsın iyice ' ne oluyor yahu ' desin..
Aynen iyiki buraya düşüncelerimi yaşadıklarımı yazma fırsatı buldum kendimi çok yanliz hissediyodum hicbiseyden zevk almiyodum onun bana bu davranışları yıprattı beni o yokmuş gibi davranicam aradigindada onun yaptığı gibi kusmuyodu ama kahrediyodu bende rahat konusmalarimla onu kahredicem .... Bu cesaretide sizleri burda tanımakta buldum ..

Evliyken engelleyince nasıl oluyor ki

Eve dönüp dolaşıp gelmiyor musun sonuçta ay ne saçma ya eşin
Aldatmak lafını ağzıma bile almak istemiyorum öyle bir şey beklemem ondan ama gerçekten ne yaparsa yapsın bu saatten sonra umurumda değil benim bu rahat tavırlarım onun çok gücüne gidecek eminim ve bildiğim tek bir şey var tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı

Evlenmeden önce de böylemiydi?

Evlenmeden önce de böylemiydi?
Biz hem amca hem teyze çocuklarıyız evlendikten sonra onun gerçek yüzünü gördüm ailesine bile saygısız çok rahat dünya umrunda değil herşey onun istediği gibi olsun ister çok sinirli çok asabi küfürbaz yani daha ne diiim ondan korkmuyorum değil

Okuduğum en trajikomik vakalardan.
tek anladığım iki tarafta da özgüven eksikliği var
siz bence ona inat olsun diye okul okumaya(!) çalışıyorsunuz
o da gözünüz açılacak onu bırakacaksınız sanıyor
kusura bakmayın ama keşke dertler bu kadar kolay olsaydı.

Şimdi yazmayın, tükürdüğünüzü yalamak gibi olur.

Ama genel olarak, fazla naz aşık usandırır. Gerçekten eşinizi ön plandan çıkarır kendinize odaklanırsanız ve onla tripli değil düz, yumuşak ama hafif umursamaz davranırsanız bu taktik işe yarar, yoksa ters teper benim gördüğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…