Biliyorum evet tşk ederim ben 18 e girmeme yakın hamile kaldım evlenmemin sebebi 16 yaşında biri tarafından kaldırılıp evden kaçtım 24 saat dolmadan eve geri döndüm ailem çok kızgındı yüzlerine bakamaz oldum benden hep bahseden amcam onun oğluyla evlendim ilk başlarda okadar sevgim yoktu kendi hirsimdan evlendim ama zamanla ona bağlandım onu şimdide çok seviyorum keşke düzelse bana değer versin istiyorum bilmiyorum aklım karma karışık sorsam eşime sevmiyosan bırak beni desem yok diyo seni çok seviyorum diyo ama ilgiye gelince ben böyleyim bişey bekleme benden beni sıkıyosun diyo en ufak bir tartışmada ağza alınmayacak laflar kullanıyo pişman oluyomu evet ama iş işten geçiyo maksadım ondan boşanmak değil ama yaptığı hareketler nereye kadar sürecek onuda bilmiyorum şuan onu sevdiğimden katlaniyorum bu yaptıklarına eyer sevgim biterse asla katlanamam inşallah düzelir herşey çok dua ediyorum çünkü seviyorum onuCanım 22 yaşındasın büyük çocuğun 5 yaşında 16 yaşında hamile kalmışsın. kaç yaşında evlendin bilmiyorum. Önce ben seninde çocukça davranışların olduğunu düşünüyorum.
'' Karısı hangi seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmeder'' yazmışsın. Kusura bakma ama o açık liseyi bitirince (ki ayrıldıktan sonra nasıl bitirebilirsin iki çocukla o da ayrı konu) öyle tepelere dağlara çıkmayacaksın. Dışarısı bir sürü lise mezunu dolu. Üniversite mezunları zor iş bulurken. O rüyadan bir uyan.
Yaşım çok değil ama bir abla tavsiyesi olarak al hayat bir terazidir kazancını kaybını hesaplamazsan zararlı çıkarsın. Her şeyi geçtim iki tane çocuğun var. O çocuklar nasıl bir hayat geçirecek düşündün mü? Alacağın 600 700 para ile yaşayabilecek misin? Sen şimdikinden daha mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun?
Yaptırmak istediğini zora koşarak değil kadınlığını kullanarak yaptırman gerek. Restleşmeler erkeklerin büyük kısmına ters tepiyor. Huyları böyle o da inat ediyor. Tatlı dille ise istediğini yaptıra bilirsin. Canım yapma bir gün biter kalırsın ortada.
Burda şöyle yaparım böyle dize getiririm diyenleri bırak her erkek farklı. Daha bir hafta olmadı kocası trip yapana valizini kapının önüne koyarım diyen bir üye darp edildiğinde böyle basit şeyden evliliğimi nasıl bitireyim diyordu.
Acı gerçeği ben söyleyim senin durumında boşanmadan zararlı çıkan sen olursun. Lütfen karar alırken 10 yıl sonranıda düşün.
Bencede bole devam et engellemek nedir yahuEşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
Peki senin umursamadığını kıskanmadığını anlayıp o da ayrılmak isterse ne olacak. Sonunu düşünmeden iş yapıyorsun. Çocuklu, işsiz, ayrılınca okuyabilecek misin? Bir de üniversiteye mi çalışıyorsun açık liseAntalya lüks bir otelde minibar işi yapiyo hepsi Alman hepsi paralı insanlar kim onu neye takar ordaki çalışanlar hepsi iki çocuklu evli olduğunu biliyo ordakiler bı garsonami bakacaklar
Hahahaha bu kadar orumcek kafali toplum oldukca konuyu ta bastan okumadan cevapladikca bir cogu kendilerince hep zeki bireyler olduklarini saniyor bir cogu, konu sahibi lutfen sevgine yenilmissin simdiye deg artik mantigin seni yonlendirsin canim kardesim, o onu dedi bu bunu dedi kimi dinlesem diye dusunme sonucta hem amca, hem teyze tarafindan kuzeninmis basta, sen onu simartmissin artik ona aynen trafik isiginda kirmizi isikta dur dememissin artik yesile uymalisin kuzennnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocacim demenin vakti icin baya gec ama sen saygi sevgi beklediginin bilincinde olmasi icin direnmelisin bu kadar net o seni kullaniyor sense sevgine yeniliyorsun ya herro ya merro diyecen baskada bir alternatifin yokkkkk canim
Konunuzu okumadim da kendisi elin garsonlugunu yapacak benim meslegim olacak diye yerdiginiz adam eşiniz evlatlarinizin babasi bu nasil tavir nasil üslüp..Ben biliyorum o şimdi çıldırıyodur okul okumamı hiç istemiyo kendisi milletin garsonlugunu yapacak benim mesleğim olacağını gururuna yediremez beni engelledi normalden msj atıp ona yslvarmami bekliyo ama o şimdi görsün 10 günde geçse yazmicam anlasinki artık umrumda değil okulum var kiskancligindan o beni arıcak ama bağırıp çağıracak eminim
Konuyu baştan sona okursaniz eminim aynı düşüncede oluruzKonunuzu okumadim da kendisi elin garsonlugunu yapacak benim meslegim olacak diye yerdiginiz adam eşiniz evlatlarinizin babasi bu nasil tavir nasil üslüp..
Sanki damarina basmak icin özellikle yapiyosunuz burafakiler örnek genelde böylesiniz gibi hissettim..
Yapıci olmak bu degil yagmur ekerek firtina bıcersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?