İstediğim oldu ama İyimi ettim kötümü ettim

Canım 22 yaşındasın büyük çocuğun 5 yaşında 16 yaşında hamile kalmışsın. kaç yaşında evlendin bilmiyorum. Önce ben seninde çocukça davranışların olduğunu düşünüyorum.

'' Karısı hangi seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmeder'' yazmışsın. Kusura bakma ama o açık liseyi bitirince (ki ayrıldıktan sonra nasıl bitirebilirsin iki çocukla o da ayrı konu) öyle tepelere dağlara çıkmayacaksın. Dışarısı bir sürü lise mezunu dolu. Üniversite mezunları zor iş bulurken. O rüyadan bir uyan.
Yaşım çok değil ama bir abla tavsiyesi olarak al hayat bir terazidir kazancını kaybını hesaplamazsan zararlı çıkarsın. Her şeyi geçtim iki tane çocuğun var. O çocuklar nasıl bir hayat geçirecek düşündün mü? Alacağın 600 700 para ile yaşayabilecek misin? Sen şimdikinden daha mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun?
Yaptırmak istediğini zora koşarak değil kadınlığını kullanarak yaptırman gerek. Restleşmeler erkeklerin büyük kısmına ters tepiyor. Huyları böyle o da inat ediyor. Tatlı dille ise istediğini yaptıra bilirsin. Canım yapma bir gün biter kalırsın ortada.
Burda şöyle yaparım böyle dize getiririm diyenleri bırak her erkek farklı. Daha bir hafta olmadı kocası trip yapana valizini kapının önüne koyarım diyen bir üye darp edildiğinde böyle basit şeyden evliliğimi nasıl bitireyim diyordu.
Acı gerçeği ben söyleyim senin durumında boşanmadan zararlı çıkan sen olursun. Lütfen karar alırken 10 yıl sonranıda düşün.

Biliyorum evet tşk ederim ben 18 e girmeme yakın hamile kaldım evlenmemin sebebi 16 yaşında biri tarafından kaldırılıp evden kaçtım 24 saat dolmadan eve geri döndüm ailem çok kızgındı yüzlerine bakamaz oldum benden hep bahseden amcam onun oğluyla evlendim ilk başlarda okadar sevgim yoktu kendi hirsimdan evlendim ama zamanla ona bağlandım onu şimdide çok seviyorum keşke düzelse bana değer versin istiyorum bilmiyorum aklım karma karışık sorsam eşime sevmiyosan bırak beni desem yok diyo seni çok seviyorum diyo ama ilgiye gelince ben böyleyim bişey bekleme benden beni sıkıyosun diyo en ufak bir tartışmada ağza alınmayacak laflar kullanıyo pişman oluyomu evet ama iş işten geçiyo maksadım ondan boşanmak değil ama yaptığı hareketler nereye kadar sürecek onuda bilmiyorum şuan onu sevdiğimden katlaniyorum bu yaptıklarına eyer sevgim biterse asla katlanamam inşallah düzelir herşey çok dua ediyorum çünkü seviyorum onu

Bencede bole devam et engellemek nedir yahu

Konunuzu okumadim da kendisi elin garsonlugunu yapacak benim meslegim olacak diye yerdiginiz adam eşiniz evlatlarinizin babasi bu nasil tavir nasil üslüp..
Sanki damarina basmak icin özellikle yapiyosunuz burafakiler örnek genelde böylesiniz gibi hissettim..
Yapıci olmak bu degil yagmur ekerek firtina bıcersiniz..

Konuyu baştan sona okursaniz eminim aynı düşüncede oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…