- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Boşanmak gayet kolay. burdaki bi çok insan gibi ben de boşanma yaşamış biri olarak yazıyorum bunu. Benim eski eşim psikopatın önde gideniydi inanki ben boşandıysam herkes boşanır. Siz düşmanını yakın tut lafını bence biraz yanlış anlamışsınız. Bu evlilik evlilik bile değil. İnsan hakkında bu kadar kötü düşündüğü biriyle dünya yansa evli kalmamalı.Öyle değersiz acılı zamanlarım olduki şimdiye kadar bana etmediği laf kalmamış.. boşanmayı oda herseferinde dile getirdi bende beni istemeyeni istemem gel imza Atalım bitsin dedim bu bosanma kelimesini benden duyunca daha çok kavga ettik onunki sadece lafta boşanmak kolay değil kendisi gözü kara biri zarar verirmi verir merhametsizin önde gideni
Ben biliyorum o şimdi çıldırıyodur okul okumamı hiç istemiyo kendisi milletin garsonlugunu yapacak benim mesleğim olacağını gururuna yediremez beni engelledi normalden msj atıp ona yslvarmami bekliyo ama o şimdi görsün 10 günde geçse yazmicam anlasinki artık umrumda değil okulum var kiskancligindan o beni arıcak ama bağırıp çağıracak eminim
Eşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
ya ammada esınıze gore yasıyosunuz..bunu yapacak sunu yapacak,trıbınız bıle onun için.Ben biliyorum o şimdi çıldırıyodur okul okumamı hiç istemiyo kendisi milletin garsonlugunu yapacak benim mesleğim olacağını gururuna yediremez beni engelledi normalden msj atıp ona yslvarmami bekliyo ama o şimdi görsün 10 günde geçse yazmicam anlasinki artık umrumda değil okulum var kiskancligindan o beni arıcak ama bağırıp çağıracak eminim
Akraba evliliği bizimkisi pisikolojikmen nekadar zarar verecek ailemize en çok o üzüyor beni artık onu yaşamış bir ölü olarak sayicam insan oldu oldu olmadı kendi boşanmayı kabul eder zatenBoşanmak gayet kolay. burdaki bi çok insan gibi ben de boşanma yaşamış biri olarak yazıyorum bunu. Benim eski eşim psikopatın önde gideniydi inanki ben boşandıysam herkes boşanır. Siz düşmanını yakın tut lafını bence biraz yanlış anlamışsınız. Bu evlilik evlilik bile değil. İnsan hakkında bu kadar kötü düşündüğü biriyle dünya yansa evli kalmamalı.
Şimdiye kadar onun kuklası oldum burda içimi dökerek fikir alarak cesaretlendim o bu saatten sonra görür eski halim için köpek olur kapımdaya ammada esınıze gore yasıyosunuz..bunu yapacak sunu yapacak,trıbınız bıle onun için.
Ben onu alıştırdım hep alttan alan ben oldum o haksizken bile bana yaptığı tripler karşısında ona yalvardım o yine bunu istiyo ona kul köle olmamı bekliyor oyuzden engellediben bunca seyden okul okumama karsıya sınır ldum ne demek eşler bırbırını her zman desteklemelıi... çocuk gıbı ne engellemesı evli çiftsınız sız..bıde couklar var dıyosunuz bayada olmuş hayret ya ergen gibi tirp atıyo... ben iste tavır yapayım falan bu duurmları sevgılıkte yasanır hep,evlılıkte oyle olurmu ya
Beni engelleyerek yola getirmek istiyo biliyoki ben onsuz yapamıyorum onu çok kıskanıyorum oyuzden bu çocukca hareketleri beni sinir etmek içinHiç üstüne düşmeyin hatta o hiç yok gibi davranın.
Geliyorsa gelsin.
Engellemesi çok komik.
Yüz vermişsiniz ayıya, gelmiş etmiş halıya.Beni engelleyerek yola getirmek istiyo biliyoki ben onsuz yapamıyorum onu çok kıskanıyorum oyuzden bu çocukca hareketleri beni sinir etmek için
İlk defa iki gün hiç konuşmadan durabildim ve bu onu cildrtti durmadan yazdı baktı cevap vermiyorum sen görürsün bakalım bidaa konusuyomuyum dedi buna rağmen ders kitaplarımi durumda paylaştım görüp engellemiş... Normalden arayip msj atmami bekliyoYüz vermişsiniz ayıya, gelmiş etmiş halıya.
Kızım 5 yaşında oglumsa 10 aylık daha kurban olurum ben onlaraÇocukların kaç yaşında?
Zaten tükendim bencanım böyle aynı evın içinde ınatlaşmamaı olur çok yorucu değilmi?
çok üzüldüm sizin adınızaZaten tükendim ben
22 yaşındayimCanım sen kaç yaşındasın?
10 nunara devam edin bence. Tam olmasi gereken bu bence. O yuzden güldüm super olmus.Eşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?