İstediğim oldu ama İyimi ettim kötümü ettim

Boşanmak gayet kolay. burdaki bi çok insan gibi ben de boşanma yaşamış biri olarak yazıyorum bunu. Benim eski eşim psikopatın önde gideniydi inanki ben boşandıysam herkes boşanır. Siz düşmanını yakın tut lafını bence biraz yanlış anlamışsınız. Bu evlilik evlilik bile değil. İnsan hakkında bu kadar kötü düşündüğü biriyle dünya yansa evli kalmamalı.

Ve böyle bir "adama" cocuk yaptin. Okumayi bile kendini gelistirmek icin degil, onu kizdirmak icin yapiyorsun.

Yani af edersin ama bu kafa ile okusan ne, okumasan ne. En cok cocuga acidim. Kadinlarin 2inci sinif vatandasi oldugunu ögreniyor. Evliligin böyle birsey oldugunu düsünüyor

ben bunca seyden okul okumama karsıya sınır ldum ne demek eşler bırbırını her zman desteklemelıi... çocuk gıbı ne engellemesı evli çiftsınız sız..bıde couklar var dıyosunuz bayada olmuş hayret ya ergen gibi tirp atıyo... ben iste tavır yapayım falan bu duurmları sevgılıkte yasanır hep,evlılıkte oyle olurmu ya

ya ammada esınıze gore yasıyosunuz..bunu yapacak sunu yapacak,trıbınız bıle onun için.

Akraba evliliği bizimkisi pisikolojikmen nekadar zarar verecek ailemize en çok o üzüyor beni artık onu yaşamış bir ölü olarak sayicam insan oldu oldu olmadı kendi boşanmayı kabul eder zaten

Hiç üstüne düşmeyin hatta o hiç yok gibi davranın.
Geliyorsa gelsin.
Engellemesi çok komik.

Ben onu alıştırdım hep alttan alan ben oldum o haksizken bile bana yaptığı tripler karşısında ona yalvardım o yine bunu istiyo ona kul köle olmamı bekliyor oyuzden engelledi

Hiç üstüne düşmeyin hatta o hiç yok gibi davranın.
Geliyorsa gelsin.
Engellemesi çok komik.
Beni engelleyerek yola getirmek istiyo biliyoki ben onsuz yapamıyorum onu çok kıskanıyorum oyuzden bu çocukca hareketleri beni sinir etmek için

Beni engelleyerek yola getirmek istiyo biliyoki ben onsuz yapamıyorum onu çok kıskanıyorum oyuzden bu çocukca hareketleri beni sinir etmek için
Yüz vermişsiniz ayıya, gelmiş etmiş halıya.

Yüz vermişsiniz ayıya, gelmiş etmiş halıya.
İlk defa iki gün hiç konuşmadan durabildim ve bu onu cildrtti durmadan yazdı baktı cevap vermiyorum sen görürsün bakalım bidaa konusuyomuyum dedi buna rağmen ders kitaplarımi durumda paylaştım görüp engellemiş... Normalden arayip msj atmami bekliyo

Yanlış anlama ama yine ergence davranmışsın kardeşim tamam eşin aferin böyle devam et yazması seni engellemesi hiç olgunlaşmamış bir erkek hareketi fakat senin duruma kitapları koyman eşinin bir el gibi oradan okumaya karar vermeni görmesi iyi olmamış ona tlfda güzelce anlatabilirdin hem gezmeye çıktık hem de yarın öbür gün çocuklarımıza faydalı olabilmek için okul derslerinde yardımcı olabilmem için ilk önce benim eğitim almam gerekir diye düşündüm ve kitap aldım hem bana da değişiklik olur kafamı dağıtmış olurum diye tlfda söyleseydin hem bu şekilde tepki almazdın hem de hedefine giden yolda hiç engel olmazdı diye düşünüyorum yaşınızın verdiği şekilde davranıyorsunuz daha ne diyebilirim ki eşiniz de henüz çocukca davranıyor benim eşim de o yaşlarda öyleydi şunu da iyi bilmek gerekiyor ki 30 yaşın altında erkeklerin evlenmemesi gerektiği

10 nunara devam edin bence. Tam olmasi gereken bu bence. O yuzden güldüm super olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…