O çocuk gibi aklı sıra beni akillandiracak nolur beni engelden çıkart dememi bekliyorsevgili misiniz evli misiniz belli değil.
Beni nezaman engelden çıkarır bilmiyorum bendemi engellesem olurda bı gece açtı merak etti bide beni görsün engel attığımı dicekkk bu bana yalvaran kadın şimdi bişey takmiyo noluyo buna diye şaşıracak küplere binecekBen de engellerim hemen cnku ona sinir olur gunlerce de acmamdaha da alevlenir kavga en son bagiririm bagiririm enerjimi atarim snra ozir diler ama zorla ozur dilettirirm kendiliginden aala dilemez aslaaaa anca kan çikacak oyle belki
O okumayı sevmeyen bir insan karşı okul okumamaberaber okumayı deneyin teklif edin. birlikte yapın bir şeyleri.
Yine söylüyorum ona inat olsun diye yapmadım sürekli aklımda olupta yapamadığımı artık emin olup karar verdim okula yazildim oda bunu kaldiramiyo onun bana saygısı ilgisi sıfir ilgisiz olduğunu söylediğimde daha ben sana ne diiim napim diyo böyle sıkıp konusacaksan aklın başına gelene kadar arama diyo bunları demesine rağmen hep ondan özür dileyen ben oldum... WhatsApp engelini nezaman kaldirir gerçekten bilmiyorum kaldırır desem yalan olur belkide onu artık umursamadigimi kiskanmadigimi anlayinca tepkisi ne olacak gorecezUmarım o ders kitaplarını eşinize tepki olsun diye almamışsınızdır ve devamını getirirsiniz. Okumanızı istemeyen adam düşüncesi ne korkunç. İnsan eşinin güzel şeyler yapmasını, başarmasını istemiyorsa, ona saygı duymuyordur, sadece kendi egosunu düşünüyordur. O size ne kadar saygı gösteriyorsa, siz de ona o kadar gösterin. Whatsapp engelini sonsuza kadar kaldırmasın istiyorsa, umursamayın.
Valla benden çok yaşayacaksınızsizin ilişkinizde bizimkine benziyor
Sizinde böyle ilgisiz ve dünyayı takmayan rahat bir insanmiValla benden çok yaşayacaksınız
Bizim ilişkimiz de aynısı
Oğlak burcu mu?Yine söylüyorum ona inat olsun diye yapmadım sürekli aklımda olupta yapamadığımı artık emin olup karar verdim okula yazildim oda bunu kaldiramiyo onun bana saygısı ilgisi sıfir ilgisiz olduğunu söylediğimde daha ben sana ne diiim napim diyo böyle sıkıp konusacaksan aklın başına gelene kadar arama diyo bunları demesine rağmen hep ondan özür dileyen ben oldum... WhatsApp engelini nezaman kaldirir gerçekten bilmiyorum kaldırır desem yalan olur belkide onu artık umursamadigimi kiskanmadigimi anlayinca tepkisi ne olacak gorecez
Onun ayrılmak istemesi okulu bırakıp onu tercih etmem olacak elbette beni arıcak madem beni umusamiyosun ayrılacam dicek keskede iki Medeni insan gibi bosanabilsek onunla aramızda neler yaşandı boşanmak istediğini bile kacdefa söyledi tmm boşanalim dediğimde zoruna gitti daha büyük kavgalsr çıkardı boşanmaya kesinlikle yanaşmıyor söylese bile onunki laftaPeki senin umursamadığını kıskanmadığını anlayıp o da ayrılmak isterse ne olacak. Sonunu düşünmeden iş yapıyorsun. Çocuklu, işsiz, ayrılınca okuyabilecek misin? Bir de üniversiteye mi çalışıyorsun açık lise mi?
Ewet yeni kayıt yaptim liseOnun ayrılmak istemesi okulu bırakıp onu tercih etmem olacak elbette beni arıcak madem beni umusamiyosun ayrılacam dicek keskede iki Medeni insan gibi bosanabilsek onunla aramızda neler yaşandı boşanmak istediğini bile kacdefa söyledi tmm boşanalim dediğimde zoruna gitti daha büyük kavgalsr çıkardı boşanmaya kesinlikle yanaşmıyor söylese bile onunki lafta
Sen bana uyma bosverBeni nezaman engelden çıkarır bilmiyorum bendemi engellesem olurda bı gece açtı merak etti bide beni görsün engel attığımı dicekkk bu bana yalvaran kadın şimdi bişey takmiyo noluyo buna diye şaşıracak küplere binecek
Bizim başımızdan ne olaylar geçti oda beni istemediğini söyledi benden bıktığıni çocuklar için sana katlaniyorum demeleri tmm hadi gel boşanalim dedim yeter bıktım senden istemiyorum seni falan çok şeyler söyledim hatta senden bosansam bana değer verecek birini bulurum mutlu olurum ama sen bu hanzo ilgisizlik küfürbaz hallerinde ölsende bir yuva kuramazsin dedim ben seni bosicam demekle daha çok sinirlendi boşanmaya yanaşmıyor onunki laftaOğlak burcu mu?
Yemine ederim aynılarını ben yaşadım
Yurt dışında kendisi iş sebebiyle
Ben üstüne düşersem beni öyle tavırla manipüle eder ki kendimi dünyanın en işe yaramaz en çirkin en değersiz insanı hissederim yıllardır böyle yaptı
Ama bir gün ben yeter dedim
Arasa sizin bu başkaldırmalarınız gibi ufak şeyler yaptım ama sürdüremedim ve tabii bu da ona daha bi kibir verdi
Yeter dediğim anda blöf değil gerçek manada sildim attım boşanma dahil her lafı ettim
Şimdi o döndü bana doğru
Halen ufak tefek atışmalar oluyor ama o kötü anlara dönmüyoruz
Size tavsiyem dik durun
Siz ailesisiniz sizden vazgeçemez
Geri adım atmayın
Abartmayın da
O çok uzatamaz tahminimce çünkü çocuklar var
Gelişmeleri yazın olur mu
Sen bana uyma bosver
bütün ilişkiler afedersiniz b..ka sarmışValla benden çok yaşayacaksınız
Bizim ilişkimiz de aynısı
Valla huzursuz etmek istemem ama 8 senemi babamın müdürlüğü dolayısıyla otellerde geçirdim o bakmaz dediklerinizin bazısı sırf o yüzden geliyor hatta bir alman kadın kocasını çocuğunu almanyada bırakıp tek başına gelmiş oteldeki çalışanlardan birlikte olabildiği kadarıyla olmuş hepsinden de çarşafı imzalamasını istemişti olay olmuştu o zaman daha ne hikayeler anlatsam aklınız almazAntalya lüks bir otelde minibar işi yapiyo hepsi Alman hepsi paralı insanlar kim onu neye takar ordaki çalışanlar hepsi iki çocuklu evli olduğunu biliyo ordakiler bı garsonami bakacaklar
Eyer onun içinde boyle bir serefsizlik varsa Biz onunla konussakta sizin o olurda dediklerinizi yapar şuan da küsüz yaparmi yapmazmi Allah bilir ben onu Allah'a havale ediyorum böyle bişey yaparsa rabbim bu dünya da ahım olarak çıkarsın ondan ben onu görmüyorum benden değil Allah'ından korksun... Ama bu dediklerinizi kıskanç biri olarak aklıma takarsam deli olurum oyuzden umursamicam dönüp dolaşacağı tek adres yine benim yanımValla huzursuz etmek istemem ama 8 senemi babamın müdürlüğü dolayısıyla otellerde geçirdim o bakmaz dediklerinizin bazısı sırf o yüzden geliyor hatta bir alman kadın kocasını çocuğunu almanyada bırakıp tek başına gelmiş oteldeki çalışanlardan birlikte olabildiği kadarıyla olmuş hepsinden de çarşafı imzalamasını istemişti olay olmuştu o zaman daha ne hikayeler anlatsam aklınız almaz
Ben olsam direk engellerim kapıma gelip yalvarana kadar da ulaşılamaz olurdum.Eşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beniokul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam
Kendisi sabit bir işi yok şuan Antalya'da 5 ay süreyle çalışıp tekrar evine gelicek.. kış boyu evde peki kim ister kendisi işsiz güçsüz ama karısı ne seviyelere çıkacak bunu hangi erkek hazmedebilir merak ediyorum
Şaşırmalardan şaşırma beğeniyorum şu anbir insan kalitesizse aynı eşim gibi olur.
Öyle değersiz acılı zamanlarım olduki şimdiye kadar bana etmediği laf kalmamış.. boşanmayı oda herseferinde dile getirdi bende beni istemeyeni istemem gel imza Atalım bitsin dedim bu bosanma kelimesini benden duyunca daha çok kavga ettik onunki sadece lafta boşanmak kolay değil kendisi gözü kara biri zarar verirmi verir merhametsizin önde gideniŞaşırmalardan şaşırma beğeniyorum şu anNeden evlisiniz kalitesiz biriyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?