Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim saç rengini nasıl elde edicem....

puinaru35

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
12
3
286
İzmir
Kızlar şu farah zeybep abdullahın kurt ve şuradaki saç renginden istiyorum açık sarı gibi ama nasıl elde edicem bilemiyorum benimki onun 2-3 ton koyusu bana yardım edermisiniz ?

Son düzenleme:
Kızlar şu farah zeybep abdullahın kurt ve şuradaki saç renginden istiyorum açık sarı gibi ama nasıl elde edicem bilemiyorum benimki onun 2-3 ton koyusu bana yardım edermisiniz ?Eki Görüntüle 957572

saçı açıp doreli bir renge boyaman lazım canım. yinede daha doğru bir yardım için saçının net gözüktüğü bir resim yüklersen sana daha doğru yardımcı olabiliriz.

Eki Görüntüle 961288 eklentideki renk şuan bana çok yakın.

istediğiniz rengin olduğu fotoğrafta tabi biraz oynama var tanıtım resmi olduğu için. fragmandan da hatırladığım kadarıyla saç tonu baya açık orda.. sizin renginizin biraz daha açılması lazım üzerine altın tonları boyanması lazım.. açma işleminden sonra beğendiğiniz 9.3, 9.31 gibi altın parıltılı yada dore yazan sarı tonları sizin o sonucu elde etmenizi sağlar. tonun tam oturması 2-3 boyama gerektirebilir

Çok teşekkür ederim.

bende saçımı boyamak istiyorum tenim beyaz ama kşlarım siyah bana ne renkler gider sizce?

bende saçımı boyamak istiyorum tenim beyaz ama kşlarım siyah bana ne renkler gider sizce?

açık renkler denemek istiyorsanız kaş renginizide boyamanızı öneririm. benimde kaşlarım koyu. boyamadığım zaman uyumsuz duruyor. birde daha önce açık renk kullanmadıysanız yada uzun süre koyu kullandıysanız sizde saçınızı yadırgıyorsunuz kaştan dolayı.. beyaz tenliyseniz çok çok açık sarılar soluk gösterebilir, makyaj gerektirebilir. bu biraz sizin tarzınızla falanda alakalı.ama boyamaya karar verirseniz, beğendiğiniz birkaç rengin resmini ekleyin. kendi saç renginizi de ekleyin o zaman daha çok yardımcı olunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…