Canim benim ayni dertten muzdaribiz..gercekten cok sukurki eslerimizde sikinti yok o daha zor..insl tez zamanda hamis olursun..ben iki kere yaptirdim olmadi umitlerim yikildi ;( zor bi süreç Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..
Ah canlarr.. İnşallah bebisin geliyordur xanim kelebeğim. Umarim kelebeğin gobusune konmuştur ben bunu 20 aydir yasiyorum maalesef..Bende 9 aylik evliyim 5 aydır bebek istiyorum bikaç ay önce gittim dr.a sadece alttan muayene etti temiz bişey yok dedi 6ay daha dene dedi. Folik asit alıyorum yaklasik 5aydir. Doktor bana test mest yapmadi acaba hormonlarda mi bisey var ? Gerci esimin işi yüzünden yumurtlama tarihlerimi pek iyi degerlendiremiyorumbu ay üç gün geciktim inşallah bebis geliyordur ama umutlanmak da istemiyorum her ay hüsran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrrklomen + catlatma iğnesi tedavisi sonuçsuz kaldi.. Bu ay ara demişti doktor ama ben dayanamadim klomene basladim bitirdim ne yapicam bilmiyorum yarina devlet hastanesine randevu aldim yumurtalarimin durumunu öğrenmekiiçin kendiliğinden çatlar mi catpamaz mi boşuna mi içtim ilaci derken sad ece tedirginim o kadar.. Doktorun gittiğimde kiziyor gelmeme gerek yoktu bisey yok kist falan ama boşuna geliyosun falan diyor bilmiyor ki derdimiii... Birde hic bisey anlatmiyor bu ay ara vericez nokta neden vericez ne oldu da veriyoruz madem bisey yok hic bisey demiyor etrafimda doğru dürüstbi doktor yokkk maalesef.. İki senedir ilk defa yumurta takibi yapti ilk defa klomen e baslatti bunlar iyi sşeylerde anlatmiyor hicbisey ben kkonuşuyorum ben dinliyorum... Napicagimi bilemedim... Kimseye anlatamadigim bu durumu sözleppaylaşmak istedim
Kozlar adete 9 gün var ve yumurtlamadan beri bel ve arada hafif klasik agrim var. Gebelik belirtisi olabilir mi belim bazen çok şiddetli bazen az.
Ahh canim keşke bilebilsekkkbende 20 aydir gebelik belirtisi yasiyorum ama hic tutmadi
Kizlarrrrklomen + catlatma iğnesi tedavisi sonuçsuz kaldi.. Bu ay ara demişti doktor ama ben dayanamadim klomene basladim bitirdim ne yapicam bilmiyorum yarina devlet hastanesine randevu aldim yumurtalarimin durumunu öğrenmekiiçin kendiliğinden çatlar mi catpamaz mi boşuna mi içtim ilaci derken sad ece tedirginim o kadar.. Doktorun gittiğimde kiziyor gelmeme gerek yoktu bisey yok kist falan ama boşuna geliyosun falan diyor bilmiyor ki derdimiii... Birde hic bisey anlatmiyor bu ay ara vericez nokta neden vericez ne oldu da veriyoruz madem bisey yok hic bisey demiyor etrafimda doğru dürüstbi doktor yokkk maalesef.. İki senedir ilk defa yumurta takibi yapti ilk defa klomen e baslatti bunlar iyi sşeylerde anlatmiyor hicbisey ben kkonuşuyorum ben dinliyorum... Napicagimi bilemedim... Kimseye anlatamadigim bu durumu sözleppaylaşmak istedim
Gittim canimDr gittin mm cnm sorun ne ki
aynen benmde öle oldu 3 senedir gidiyodum doktora hiç bişey demedn bissürü ilaç verdi 2 sene kullandm bıraktım şimdi başka doktordayım çok güzel ilgileniyo ve anlatıyo bnada 2 tane ilaç verdi ınofolıc ve glucophage 850mg bunları kullan hamile kalırsn dedi inş. isteyen herkese tez zamanda werir yarabbim
Gittim canim
Gitmez olur muyum .. Sorun benim yumoslar tembel calisiyorlarmis .. Buyumuyolar klomenle buyuttuk catlamadilar iğne kullandim ovitrelle yine catlamadi bakalim inşallah catlarsa bi problem kalmayacak
Ah canlarr.. İnşallah bebisin geliyordur xanim kelebeğim. Umarim kelebeğin gobusune konmuştur ben bunu 20 aydir yasiyorum maalesef..
Bitirim canim bende bu degistirdigim kacinci doktor saymadim o kadar çok oldu yani.. Yine en güzel tedaviyi veren bu doktor oldu. Ama daha iyisini bulsam hemen degistiririm inan.. Bakalim inşallah kendi kendinin profosorlugu
bugün ultrason çektrdim devlet hastanesinde geçende özelde çektrmiştm özel pkos var dedi bna bugün devletde çektrdiğim ultrasonda hiç bişey çıkmadı doktr pkos yok ddi hiç bişey anlamadım napcamı bilmiyorm
Canim belki de adetle sokulmuştur. Bence başka bi doktora daha göster sonuclarini çünkü doktordan doktora fark var inan..
öle yapıcam zaten ama ben 7 aydırda adet olmuyorum kive pkos varsa 20günde nereye gitti anlamadım valla özelde altdan ultrason çekildi var dendi devlete gittim bnde normal ultrason çekildi göbeğin altından yok dedi bişeyin
Canim alttan muayene olduğun için doğruluk ihtimali yüksek gibidevlettekiler de pek önemsemiyor acikcasi. Banada sürekliboseyin yok deyip ggönderdiler madem bisey yok neden hamile kalmiyorum dimi ? Özele gittim ve bu doktorum teşhisi koydu şuanda en azindan neyim olduğunu biliyorum çoksşükür... İnşallah sende de pkos yoktur adet olamamana bagli kist oluşmuştur ve adetle sokulur gider bence.. Nerde yasiyorsun istersen sana doktorumu onerebilirim. İyi bi doktor bilgisineggüveniyorum ama sadece herşeyi anlatmiyor :) sen soracaksin o cevaplayacak... Bu arada kendi kendime uyguladigim tedavi faydali olmuş dun gittim doktora 3 yumurtam olgunlasmis birinden biri çatlarhherhalde diye uümit ediyorum... İnşallah çatlar:) :) :)
inş. cnm bebişin gelir :)
ben kayserideyim cnm bncede dewletin dediği doğru değil altdan daha iyi anlaşılıyo sen nerdesin ?
İnşallah canim benim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Ben istanbuldayim canim.. Bende ayni fikirdeyim seninle alttan daha iyi anlasiliyor...
amin :)
bnm ailemde istanbuldalar kartalda sen nerde oturuyon ? cnm
çok yakinizzzzz canim maltepe de oturuyorm
baya yakınız ewet yazın geliyorum istnbula ama kurbanda gelirim artık :):)
Bi cayimi icmeye beklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?