Sürekli tartışmalı bir ortamda sürekli özlenilen taraf olamazsın ,erkek arkadaşının peşine fazla düşme ağırdan alBir ilişkide her zaman özlenen ,aranan sorulan,özen gösterilen taraf olmak için nasıl olunmalıdır ?
Biz sevgilimle hep tartışırız bunlarda çogunlukla benim yüzümden sanırım.Çabuk kızan,sinirlenen bir yapım var.
Ben onu hep mutlu etmek istiyorum ,her zaman benimle konuştuğu için mutlu olsun iyi hissetsin hayatındayım diye .
Yani bundan kasıt mutlu ilişki nasıl olur .Tabi ki ben de özen gösteririm.sürekli özen gösterilen taraf olmak gibi bencillikler neden? karşı taraf da aynı şeyi istiyor olamaz mı? siz özen gösterin ki özen göstersinler. öyle devamlı kavga gürültü çıkaran kişiye de ben olsam özen göstermem.
yani bu işlerde sihirli değnek yok. gereksiz kavga çıkarmayacaksın, çabuk sinirlenmeyeceksin.Yani bundan kasıt mutlu ilişki nasıl olur .Tabi ki ben de özen gösteririm.
Teşekkür ederim.Kendime hakim olma yolları bulmam gerek sanırım.yani bu işlerde sihirli değnek yok. gereksiz kavga çıkarmayacaksın, çabuk sinirlenmeyeceksin.
Çok arayıp sormamak mı yani.Sürekli tartışmalı bir ortamda sürekli özlenilen taraf olamazsın ,erkek arkadaşının peşine fazla düşme ağırdan al
Aynen öyle aradıkca sordukca değer denilen bişey kalmaz o yüzden fazla üzerine düşmeÇok arayıp sormamak mı yani.
İşte bu huzur kısmı nasıldır.Biraz açar mısınız lütfen.Benim birde pek ilişki deneyimim olmadı .O yüzden çok hatalar yapıyorum sanırım.Artık sadece mutlu etmek istiyorum.Bir gün iyi olsak ikinci gün tartışıyoruzHuzur ver huzur bulasın
Kafan rahat olucak bir kere yok o kafına baktın yok onu dedim aman şöyle söyledin bu işleri bırakıcaksın kendin mutlu olmaya bakıcaksın ve erkeklerden çok şey beklemiceksin elindekiyle mutlu olmaya bak herşey düzelirİşte bu huzur kısmı nasıldır.Biraz açar mısınız lütfen.Benim birde pek ilişki deneyimim olmadı .O yüzden çok hatalar yapıyorum sanırım.Artık sadece mutlu etmek istiyorum.Bir gün iyi olsak ikinci gün tartışıyoruz
Teşekkür ederim.O zaman birinci kural bu.Aynen öyle aradıkca sordukca değer denilen bişey kalmaz o yüzden fazla üzerine düşme
Yapmadığımda da hep kavga ediyorumbunu yapma...
gerisi gelir
Evet teşekkür ederim haklısınız kafaya çok takıyorum sanırımKafan rahat olucak bir kere yok o kafına baktın yok onu dedim aman şöyle söyledin bu işleri bırakıcaksın kendin mutlu olmaya bakıcaksın ve erkeklerden çok şey beklemiceksin elindekiyle mutlu olmaya bak herşey düzelir
Yapmadığımda da hep kavga ediyorum
Mutlu etmekten kastım kavga etmemek
Evet öyle gerçekten esas mesele kendimize hakim olmak.Beklentisiz olmakta zor geliyor sanırım.Sevgi ve ilginin karşılıgını bekliyoruzKonuyu bi an ben mi açtım diye şüphelendimSevdiğimizden böyle oluyor, çok sevdiğimizden. Aslında sıfır beklenti, sonsuz mutluluk.. Bir şey beklemeyelim, sevgimize karşılık bile. Çünkü sonu hüsran oluyor.
Ah şu sinirlere hakim olsak. İşte orada kaybediyoruz
Yalnız ben kiminle olsam aynı sorunlar çıkıyor.Mutluluk kavramını kavga etmemekle bagdastırdıgına göre daha cooook pişmen lazım. Muhtemelen sonunuz ayrılık sen acemiliğini atana kadar. Ama önemli olan ilk aşkı değil son aşkı olabilmek diyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?