İstediğim \ yapamadığım

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Bir ilişkide her zaman özlenen ,aranan sorulan,özen gösterilen taraf olmak için nasıl olunmalıdır ?
Biz sevgilimle hep tartışırız bunlarda çogunlukla benim yüzümden sanırım.Çabuk kızan,sinirlenen bir yapım var.
Ben onu hep mutlu etmek istiyorum ,her zaman benimle konuştuğu için mutlu olsun iyi hissetsin hayatındayım diye .

Sürekli tartışmalı bir ortamda sürekli özlenilen taraf olamazsın ,erkek arkadaşının peşine fazla düşme ağırdan al

Yani bundan kasıt mutlu ilişki nasıl olur .Tabi ki ben de özen gösteririm.

Huzur ver huzur bulasın
İşte bu huzur kısmı nasıldır.Biraz açar mısınız lütfen.Benim birde pek ilişki deneyimim olmadı .O yüzden çok hatalar yapıyorum sanırım.Artık sadece mutlu etmek istiyorum.Bir gün iyi olsak ikinci gün tartışıyoruz

Kafan rahat olucak bir kere yok o kafına baktın yok onu dedim aman şöyle söyledin bu işleri bırakıcaksın kendin mutlu olmaya bakıcaksın ve erkeklerden çok şey beklemiceksin elindekiyle mutlu olmaya bak herşey düzelir

Evet teşekkür ederim haklısınız kafaya çok takıyorum sanırım

Konuyu bi an ben mi açtım diye şüphelendim Sevdiğimizden böyle oluyor, çok sevdiğimizden. Aslında sıfır beklenti, sonsuz mutluluk.. Bir şey beklemeyelim, sevgimize karşılık bile. Çünkü sonu hüsran oluyor.
Ah şu sinirlere hakim olsak. İşte orada kaybediyoruz

Yapmadığımda da hep kavga ediyorum
Mutlu etmekten kastım kavga etmemek

Mutluluk kavramını kavga etmemekle bagdastırdıgına göre daha cooook pişmen lazım. Muhtemelen sonunuz ayrılık sen acemiliğini atana kadar. Ama önemli olan ilk aşkı değil son aşkı olabilmek diyenlerdenim

Evet öyle gerçekten esas mesele kendimize hakim olmak.Beklentisiz olmakta zor geliyor sanırım.Sevgi ve ilginin karşılıgını bekliyoruz

Yalnız ben kiminle olsam aynı sorunlar çıkıyor.
Peki mutluluk kavramının doğru anlamı nedir ?Bilmiyorum bana göre kavga etmeden huzur içinde anlaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…