Aynen tekken yapsa bu kadar dert etmemSanırım mesele kahve değil, başkalarının yanında size ters cevap vermesi. Şimdi tavır yapsanız olmaz. Ben olsam birşey yokmuş gibi davranıp evde konuşurdum.
Adama 3 kere soyledim 3 kere de duymamazdan geldi bi de para verde alayim desem tuy dikmis olurdum rezilligimePara ver de kahve alayım deseydiniz madem?
Evet tek olsak takilmazdim ama onlar olunca bozuldum belli de etmemeye calistimBasbasa iken yasansaydi bu durum eminim hic takilmazdin ama
Baskalarinin yaninda olmasi degersiz hissettirmis kendini bence haklisin.
Yaninizdakilere bile ayip etmis esin.
Onlar da israr ettikleri icin kotu hissetmislerdir.
Evet tek olsak takilmazdim ama onlar olunca bozuldum belli de etmemeye calistim
Bilakis. Koca t.tonu kaldırmaya erinip bir kahve bile almıyorsun ben alıp geleyim madem derdim ben şahsen çok istediysem. Sonradan tavır yapacağınıza lafı böyle cakmis olurdunuz.Adama 3 kere soyledim 3 kere de duymamazdan geldi bi de para verde alayim desem tuy dikmis olurdum rezilligime
Kocanızdan para isteyebilirdiniz. Ama tabii ki kahveyi kocanızdan istemişte olabilirsiniz .Cuzdanim yanimda degildi o herkes kahvesini aldiktan sonra geldi lavabodan arkadaslara mi odetseydim kasada odeniyor kahve alirken
Kesin o da karsilik verirdi daha kotu olurduBilakis. Koca t.tonu kaldırmaya erinip bir kahve bile almıyorsun ben alıp geleyim madem derdim ben şahsen çok istediysem. Sonradan tavır yapacağınıza lafı böyle cakmis olurdunuz.
Konu sahibi arkadasim
Esinin tavri bir seni birde beni rahatsiz etti galiba :)))
benide ekle listeye..
duyup duymazdan gelmesi çok sinir bozucu insanların içinde.
Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Yanimda para yoktuKalk kendin al kahveni yahu elin ayagin yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?