İstediğimle kaldım

Sanırım mesele kahve değil, başkalarının yanında size ters cevap vermesi. Şimdi tavır yapsanız olmaz. Ben olsam birşey yokmuş gibi davranıp evde konuşurdum.

Tavır yapmayın tabiki küçük birsey bu.

Siz de o sizden birsey istendiginde biraz özensiz davranirsiniz.

Bizi düşündum benim nisanlida gidip alsa bile laf soylerdi kesin niye herkesle almadin dp alsaydin parasini verirdim gelince der.

Yani bana aa dusuncesizlik etmis gibi gelmedi. Yada parasini isteyip gidip alsaydiniz kendiniz keske.

1 kere söyledim almadiysa en iyisi gdip kendin almaktir. Keyfi yada alasi yok demekki....

Basbasa iken yasansaydi bu durum eminim hic takilmazdin ama
Baskalarinin yaninda olmasi degersiz hissettirmis kendini bence haklisin.
Yaninizdakilere bile ayip etmis esin.
Onlar da israr ettikleri icin kotu hissetmislerdir.

Basbasa iken yasansaydi bu durum eminim hic takilmazdin ama
Baskalarinin yaninda olmasi degersiz hissettirmis kendini bence haklisin.
Yaninizdakilere bile ayip etmis esin.
Onlar da israr ettikleri icin kotu hissetmislerdir.
Evet tek olsak takilmazdim ama onlar olunca bozuldum belli de etmemeye calistim

Evet tek olsak takilmazdim ama onlar olunca bozuldum belli de etmemeye calistim

Yani esime uc defa bana da kahve alirmisin desem ve duymamazliktan gelip niye daha once soylemedin diye karsilik verse
O an istemiyordum su an istiyorum, kalkip alirmisin diye ters yapardim.
Onun gostermedigi nezaketi bende gosteremem.
Bu sebeple hak veriyorum sana.

Adama 3 kere soyledim 3 kere de duymamazdan geldi bi de para verde alayim desem tuy dikmis olurdum rezilligime
Bilakis. Koca t.tonu kaldırmaya erinip bir kahve bile almıyorsun ben alıp geleyim madem derdim ben şahsen çok istediysem. Sonradan tavır yapacağınıza lafı böyle cakmis olurdunuz.

Cuzdanim yanimda degildi o herkes kahvesini aldiktan sonra geldi lavabodan arkadaslara mi odetseydim kasada odeniyor kahve alirken
Kocanızdan para isteyebilirdiniz. Ama tabii ki kahveyi kocanızdan istemişte olabilirsiniz .
Bence kahveyi değil para isteseydiniz o duyardı . Diyeceğim o ki belki onunda ‘kendince’ gururu kırılmış olabilir . Sonradan onu çocuğu bakkala yollar gibi göndermek . Çok büyütülecek bir konu değil bence ufak bi anlaşmazlık

Bilakis. Koca t.tonu kaldırmaya erinip bir kahve bile almıyorsun ben alıp geleyim madem derdim ben şahsen çok istediysem. Sonradan tavır yapacağınıza lafı böyle cakmis olurdunuz.
Kesin o da karsilik verirdi daha kotu olurdu

Bir sonraki mola yerinde yaşayacağınız aksiyonları çok merak ettim işiniz gücünüz mu yokya. Kocam su vermedi bosansam mi acaba dur bdv'ye konu açım önce

Ben genelde istemediğim şeyi sonra istemem, istemiyorsam istemiyorumdur. Bir de böyle molalar falan öyle son anda düşünce değiştirip bir şeyler yapılabilecek zamanlar değil gibi. Basit bir konu fazla uzamış ve büyümüş gibi geldi bana. Eşiniz milletin içinde bağırıyorsa bunu zaten hep yapıyordur diye düşünüyorum. Sizin sorununuz bugünkü kahve olmamalı.

şimdi hicbi sey olmamış gibi davran bence yoksa herkes gerilir ve bidaha sizle bi yere gitmek istemezler bozulduğunu belli etme neşeli ol eşini daha sonra uygun zamanda tatlı dille uyarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…