İstediğimle kaldım

Konuyu konustuk duymadigini soyluyor tam kalkacagi anda da ben tamam istemiyorum demişim ben hic oyle anlamadim ama neyse artik

Konuyu konustuk duymadigini soyluyor tam kalkacagi anda da ben tamam istemiyorum demişim ben hic oyle anlamadim ama neyse artik
E tamam iste ,niye tatlı canını üzüp hem kendini hem eşini üzüyorsun.Olur öyle seyler.Hemen kendine ceki düzen ver,keyfine bak .Benim yerimede gez

O zaman üzülmeyin siz de. Başka zaman böyle şeyler olmuyorsa duymamıştır gerçekten. Tatilinizi mahvetmeyin. Zaten sıkıntılı şeyler atlatmışsınız. Moralinizi bozmaya değmez.

Keske ilk basta kahve yerine para isteseydin. Bilemedim ya bence de okuzmus biraz. Ben de kizardim sanirim bilerek yaptigini hissetseydim

Bana da kahve alsana dersen alacağın tepki bu olabilir.. yani kendin de kalkıp alabilirdin cüzdanım arabada kalmış 10 lira verir misin Benimde canım çekti diyebilirdin. Hadi bunu düşünemedin barı bana da alır mısın? Diye kibarca rica edebilirdin. Asıl rezil olan bence eşin sen değil, bana da alsana çok hoş bi cümle olmamış bana göre..

Ayy bı karton bardak kahveden olay cıkarmayın bunun ıcın huzuru bozmaya degmez. Duymadıysa gıdın alın kahvenızı. Bana abartı geldı

Gidip kendiniz niye almadınız ki?

Bir kahvenin kırk yıl hatrı olduğunu düşünerek önümüzdeki kırk yıl boyunca bunu dert edecek gibi geldiniz :) Şaka bir tarafa sizdeki derdi alıp şükür sebebi yapacak insanlar var. Bakın keyfinize, yolculuğun tadını çıkarın. Burada eşiyle yaşadığı sorunları anlatanlara göz atıp dönüp kocanıza sarılın :)

Haklısın tabi ki insan içindeki tavırlara çok takılırım ben açıkçası bana öyle bir tavır yapsa eşim ben de onu bir şekilde rencide etmek için uğraşırım. Burnundan da getiririm.

Amaaaaaaaaannn

Neden gidip kendiniz almıyorsunuz ki kahvenizi? Bu kadar küçük şeylere bir sorumluluk anlamı yükleyip, beklentiye girip, karşılanmayınca da sorun haline getirmek, durduk yere sorun çıkarmakla eş değer bana göre. Kahve almaya gidiyorum, azıcık bekle diyecektiniz, olay bitecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…