Ben olsam özellikle yolculukta mutlaka yanımda para bulundurur ve kahvemi gidip kendim alırdım.
Yaşadığınız durumda ise eşinizin insanların yanında böyle davranması gerçekten sinir bozucu. Yalnız kaldığınızda bu konuyu konuşabilirsiniz.
Konuyu konustuk duymadigini soyluyor tam kalkacagi anda da ben tamam istemiyorum demişim ben hic oyle anlamadim ama neyse artikCanım birşeylere kızıp duymazdan gelmiş olabilir.Hiç istifini bozma.Kimseyede birşey belli etme.Yolculugunun tadını çıkar.Aklina gelirse de bu tavrı,hemen aklından kovAma evinize gittiğinizde neden böyle yaptigini, böyle yaparak seni cok üzdügünü anladigi dilden anlatmayı unutma
E tamam iste ,niye tatlı canını üzüp hem kendini hem eşini üzüyorsun.Olur öyle seyler.Hemen kendine ceki düzen ver,keyfine bak .Benim yerimede gezKonuyu konustuk duymadigini soyluyor tam kalkacagi anda da ben tamam istemiyorum demişim ben hic oyle anlamadim ama neyse artik
Gezmis gibi say donus yolundaydik eve geldik bile :)E tamam iste ,niye tatlı canını üzüp hem kendini hem eşini üzüyorsun.Olur öyle seyler.Hemen kendine ceki düzen ver,keyfine bak .Benim yerimede gez
Konuyu konustuk duymadigini soyluyor tam kalkacagi anda da ben tamam istemiyorum demişim ben hic oyle anlamadim ama neyse artik
Bilerek yapmadim gercekten duymadim diyor ama bilmiyorumKeske ilk basta kahve yerine para isteseydin. Bilemedim ya bence de okuzmus biraz. Ben de kizardim sanirim bilerek yaptigini hissetseydim
Herkesin ne düşündüğünü boş verin.Ama herkes duyduğu halde cevap vermedigini anladı ve ha simdi ha az once ne farkeder ne zaman istedigimin
Gidip kendiniz niye almadınız ki?Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Güncelleme:konuyu konuştuk duymadığını iddaa ediyor. Tam kalkip alacagi zaman da ben istemiyorum demişim oyle diyor.
Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Güncelleme:konuyu konuştuk duymadığını iddaa ediyor. Tam kalkip alacagi zaman da ben istemiyorum demişim oyle diyor.
Iyiyim teşekkürlerBu sabah nasılsınNaberr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?