gercek darwin bu degil :)))Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Darwinin bu aralar psikolojisi bozuk cunku hamileydi dis gebelik oldugu icin once kemoterapi ilaci kullandi ise yaramadi bebegi tupu patlatip ic kanamaya neden oldu ve bir tupunu kaybettigercek darwin bu degil :)))
şaka mi yapiyorsunuz, dalga mi geciyorsunuz anlamadim.
Neyse artık olan olmuş başbaşa kalınca bu tavrının sizi rahatsız ettiğini söylersiniz. Karşılık olarak iyi bir yerde kahve ismarlasin böylece ödeşin:)Kesin o da karsilik verirdi daha kotu olurdu
gecmis olsun cok üzücü, maalesef kendini en cok kendin dusunmelisin, cogu erkek boyledir cani istemedi mi duymazdan gelir, sen her zaman yaninda para bulundur, ondan isteyip almasina alistirma derim, rahatsiz oldugunu yolculuk bitince dile getir tabi ama cok da buyutme cozumu var.Darwinin bu aralar psikolojisi bozuk cunku hamileydi dis gebelik oldugu icin once kemoterapi ilaci kullandi ise yaramadi bebegi tupu patlatip ic kanamaya neden oldu ve bir tupunu kaybetti
Haklisiniz ama caninizi sıkıp zehir etmeyin.sirasi gelir siz de ona aynisini yaparsiniz.simdi tartismaya donusur birsey soyleseniz.hic takmayin aksine asirieglenin.ondan hicbir beklentiniz olmadigini gorsun hatta kendinize bisey alin ona sormayin bile ister misin diye.ilk mola yerinde.yokmus gibi davranin.madem kendi sagir olup duymuyor siz de o yokmus gibi davranin.Tek olsam dert etmem ama herkesin içinde istedigim halde oyle demesi sinirimi bozdu
Gecmis olsun...Allah dermansiz dert vermesin ve tez zamanda hayirli saglikli gebelik nasip etsin.icinize ferahlik diliyorum.konu disi oldu ama paylasiminizi okuyunca yazmadan gecemedimDarwinin bu aralar psikolojisi bozuk cunku hamileydi dis gebelik oldugu icin once kemoterapi ilaci kullandi ise yaramadi bebegi tupu patlatip ic kanamaya neden oldu ve bir tupunu kaybetti
Teşekkür ederim sagolun konuyu da konustuk duymadim diyorGecmis olsun...Allah dermansiz dert vermesin ve tez zamanda hayirli saglikli gebelik nasip etsin.icinize ferahlik diliyorum.konu disi oldu ama paylasiminizi okuyunca yazmadan gecemedim
TamamMadem bu kadar dert(!) oldu size, boşanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?