İstediğimle kaldım

gercek darwin bu degil :)))
şaka mi yapiyorsunuz, dalga mi geciyorsunuz anlamadim.

gercek darwin bu degil :)))
şaka mi yapiyorsunuz, dalga mi geciyorsunuz anlamadim.
Darwinin bu aralar psikolojisi bozuk cunku hamileydi dis gebelik oldugu icin once kemoterapi ilaci kullandi ise yaramadi bebegi tupu patlatip ic kanamaya neden oldu ve bir tupunu kaybetti

Hayatı biraz geyiğe vurmalısınız bence.Eşiniz duymazlıktan geldiyse ve buna eminseniz şaka yollu para isteyip siz alabilirsiniz kahveyi.Belki de gerçekten duymamıştır.Eşiniz size hoşluk yapabilirdi ama yapmamış.Demek ki öyle biri değil.Bunun için huzur kaçırmayın artık.Bu arada çanta ve cüzdanınızı yanınızdan ayırmayın.Arabada bırakmayın yani.

Darwinin bu aralar psikolojisi bozuk cunku hamileydi dis gebelik oldugu icin once kemoterapi ilaci kullandi ise yaramadi bebegi tupu patlatip ic kanamaya neden oldu ve bir tupunu kaybetti
gecmis olsun cok üzücü, maalesef kendini en cok kendin dusunmelisin, cogu erkek boyledir cani istemedi mi duymazdan gelir, sen her zaman yaninda para bulundur, ondan isteyip almasina alistirma derim, rahatsiz oldugunu yolculuk bitince dile getir tabi ama cok da buyutme cozumu var.

Keşke bozuntuya vermeseydiniz tamam içmiyorum demek yerine şimdi canım istedi zamanı mı olur bunun deseydiniz. Şimdi büyütmeyin ama yalnızken konuşun başkalarının yanında söylediklerine dikkat etmesini isteyin yeterli

Yurusün gitsin , bedeni orda ruhu nerede kim bilir .. tavır yapın ilgilenmeyin onunla en çok arkadaşlarınızla takılin.

Yani doğal diyen arkadaşlar kusura bakmasın da bu bildiğin öküzlüğün daniskası. Tamam adam böyle şeyler yapmaktan hoşlanmıyo olabilir, ki sevdiği insana böyle davranması abes bence. İnsanların yanında bunu yapmaması lazım. Nolmuş yani sevdiğin insana bi kahve alıyorsun altıüstü. Dünyayı kurtarmıyorsun. Seven insan yapacak arkadaş kadını da erkeği de

Tek olsam dert etmem ama herkesin içinde istedigim halde oyle demesi sinirimi bozdu
Haklisiniz ama caninizi sıkıp zehir etmeyin.sirasi gelir siz de ona aynisini yaparsiniz.simdi tartismaya donusur birsey soyleseniz.hic takmayin aksine asirieglenin.ondan hicbir beklentiniz olmadigini gorsun hatta kendinize bisey alin ona sormayin bile ister misin diye.ilk mola yerinde.yokmus gibi davranin.madem kendi sagir olup duymuyor siz de o yokmus gibi davranin.

Gecmis olsun...Allah dermansiz dert vermesin ve tez zamanda hayirli saglikli gebelik nasip etsin.icinize ferahlik diliyorum.konu disi oldu ama paylasiminizi okuyunca yazmadan gecemedim

Ben olsam kendim alırdım ..
bizde eşimle çok takışan çiftiz bir anda patlayıp bir anda söneriz..

Böyle durumlarda hiç üstelemem giderim kahvemi alırırm hatta büyüklük bende kalsın diye onada alırım

Gecmis olsun...Allah dermansiz dert vermesin ve tez zamanda hayirli saglikli gebelik nasip etsin.icinize ferahlik diliyorum.konu disi oldu ama paylasiminizi okuyunca yazmadan gecemedim
Teşekkür ederim sagolun konuyu da konustuk duymadim diyor

Ben olsam özellikle yolculukta mutlaka yanımda para bulundurur ve kahvemi gidip kendim alırdım.

Yaşadığınız durumda ise eşinizin insanların yanında böyle davranması gerçekten sinir bozucu. Yalnız kaldığınızda bu konuyu konuşabilirsiniz.

Canım birşeylere kızıp duymazdan gelmiş olabilir.Hiç istifini bozma.Kimseyede birşey belli etme.Yolculugunun tadını çıkar.Aklina gelirse de bu tavrı,hemen aklından kovAma evinize gittiğinizde neden böyle yaptigini, böyle yaparak seni cok üzdügünü anladigi dilden anlatmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…