istediklerinizi nasıl yaptırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bir konu hakkında eşinizle aynı düşüncede değilsiniz. Tamamen zıt düşünüyorsunuz ve kendi dediğinizin olmasını istiyorsunuz tabi nasıl kabul ettirirsiniz? ya da hep sizin dediğiniz olur mu böyle durumlarda

heheehh güzel bi konu açmışsınn dertortağı...
valla şimdiye kadar pek başarılı olduğum söylenemezz
biraz inattır benim kocam sağolsunn
tamda böyle bir stratejiye ihtiyacım vardı..
tatil konusunda anlaşamıyoruzz canım sıkıldııı :(((

istediğimi mutlaka yaptırırım hiç şaşmaz
ilk başta bişeye karşı çıktıysa eğer fazla uzatmam ama suratım asılır
sonra kendiliğinden sırnaşmaya başlar suratımı asık görünce
aslında senin fikrinde çok güzelde ama ben böyle olsa daha iyi olur diye düşünüyorum gibi konuşmalara başlar
bende konuyu kapat artık senin dediğin olsun ben artık istemiyorum zaten derim
sonra bir ara gene konu kapanır
sonra bi bakmışımkı benim o gün ondan istediğim şey ne ise artık onu yapmış tamda benim istediğim şekilde ve herseferindede derki iyiki seni dinlemişim
"eee be adam zaten sonunda benim dediğime gelecen ne diye yalandan yere uzatıyorsun" diyemiyorum tabii sadce düşünüyorum usul usul

farklı düşündüğümüz konularda benim istediğimi nasıl yaptırırım?
valla benim kocam güzel dilden anlıyanlardan, hırçın ve kızgın yaklaşırsam o da hırçınlaşıyor.. ama sakince kendimi anlatırsam o zaman orta yol bulabiliyoruz...
tabi bazen böyle olmayabiliyor...

cilve yaparakkafamçokkarıştıŞeniz
illde inat ettigi bisey varsa asla ikna edemem
ama ufak biseyse cilveyle hallederimŞeniz

Önce güzel tatlı bir dille söylerim isteğimi baktım oralı olmuyo (benimki biraz inattırda) bende inatlaşırım taki isteğimi yaptırana kadar kapris surat asmalar vs vs oda hemencik pes eder ve benim isteğim gerçekleşir bu arada :roflol::teytey:

2miz de birbirimizden inatçıyızdırrr

ama yine de surat asmama dayanamadığı için benim dediğim olur:dance:

Benimde eşim çok inattır, küssem oda küser.Küs olduğumuzda ikimizde isteklerimizi düşünürüz mantıklı olan neyse onu yaparız.

nidaha katılıyorum...surat asarak...en ii yontemim bu...laf aramızda ben bile dayanamıyorum bana...yani surat asınca:)))

eskiden çok diretirdim surat asardım..ama
sorundan başka bişey getirmediğini anladım.
şimdi önce düşünüyorum.diyorumki o da
onu istiyor.bide onun dediği olsun.
neticede biraz ondan biraz ondan
idare ediyoruz allaha şükür.

benim isteklerime eşim bazen karşı çıksada sonuçta benim dediğim olur bunu eşimde bilir.ama istemesini bilmek lazım..isteme şekli çok önemli..zaten ben her zaman şunu derim..erkekleri pofpoflayarak,güzel yaklaşarak,kelimeleri çok iyi seçerek her istediğinizi yaptırabilirsiniz..biz 5 yıl önce batıkentte oturuyorduk..ablamda eryamanda..ben eryamana ablama yakın olmayı çok istiyordum eşimde kesinlikle eryamana taşınmayı bırakın düşünmeyi aklına bile getirmiyordu..kestirip attı ve benim belirlediğim tarihte biz taşındık herkes hayret etti hani taşınmayacaktınız diye ..ama işte ben istediğim için başardım.şimdi lojmandayım ama ablamla 2 yıl oturma zevkini yaşadım..istemeyi bilip yaptırana kadar başının etini yiyeceksiniz....

birşeyi çok istiyorsam napıp edip yaptırırım. surat asarım, başının etini yerim vs. ama bazende onun dediğini yapıyormuş gibi yaparım. hatta bazen benim için olsada olur olmasada olur bişeyse yapmak istediğim şeyi çok istiyormuş gibi söylerim,oda karşı fikirde olursa onun dediğini yaparım hani hep benim dediğim oluyormuş gibi olmasın diye..:roflol: göz boyamak için yani..yerimseniben halbuki çok istesem napar eder yaparım, o bile anlamaz..sırnaşık şey

Benim eşim surat asılmasından nefret ettiği için, hemen çocuk gibi konuşurum ( yütfen kocacım, yütfen aşkitom gibi ) bir de kocaman sarılır istediğimi yaptırırım... :dance::dance:
O da pis böcük her defasında senin dediğini yapıyoruz ama benim dediklerim hiç olmuyor der....
Yasssıııkkkk......benneyaptımki

benim eşimde gerçekten çok inattır.
eğer söylediği şeyde gerçekten kararlıysa istediğini yapar,yaptırır, nuh der peygamber demez.
eğer vazgeçme payı varsa zaten güzelce konuştuğumuzda ıkna olur değişir fıkrı.
oyle surat asmakla konuşmamakla,cilve yapmakla olmuyor yani..

Eşim inatçı keçinin tekidir , istediği şeyi söyleyip empoze edene kadar sevimli bir hal takınır ben onay vermezsem bana düşman olur , ilk başlarda karşılıklı çok surat asıyorduk anlaşamadığımızda . Şimdi tatlı dille ikna etmeye çalışıyorum ha hiç başarılı olamazsam onun dediği oluyor ...(nadiren )
Neticede de ben demiştim diyorum :)))
Ayrıca şunu öğrendim surat asmakla ya da küsmekle olmuyor , tatlı dil her şeyi yaptırır :))

aslında her dediğimi yaparrr.. bilmemki hiç başıma gelmedi bu zamana kadar... melek gibi benim kociş
ama yapmamış olsaydıı... suratım asılıırdııı :kızgın: dayanamazdıı hemen yapardııŞeniz

istediğimi mutlaka yaptırırım hiç şaşmaz
ilk başta bişeye karşı çıktıysa eğer fazla uzatmam ama suratım asılır
sonra kendiliğinden sırnaşmaya başlar suratımı asık görünce
aslında senin fikrinde çok güzelde ama ben böyle olsa daha iyi olur diye düşünüyorum gibi konuşmalara başlar
bende konuyu kapat artık senin dediğin olsun ben artık istemiyorum zaten derim
sonra bir ara gene konu kapanır
sonra bi bakmışımkı benim o gün ondan istediğim şey ne ise artık onu yapmış tamda benim istediğim şekilde ve herseferindede derki iyiki seni dinlemişim
"eee be adam zaten sonunda benim dediğime gelecen ne diye yalandan yere uzatıyorsun" diyemiyorum tabii sadce düşünüyorum usul usul
arkadaşım benimde aynen böyle olur bu karşı çıkıp inatlaşmaktan daha kolay geliyor bana çünkü eşim bana hiç kıyamaz canım benim

farklı şeyler istiyorsak ben eşime tamam sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle olsun derim.oda dayanamayıp tamam senin dediğin olsun der.
pek surat astığım olmaz benim.genelde eşim surat asar bizde.

'' ama lütppennn.. '' derim dudağımı büzerek gözlerimi kırparım benneyaptımki... oda oy oy tamam der :dance:
çünkü benimkide inatlaşınca dahada inatlaşanlardan naniknanik ama bazen de tam tersi olur inat sırası bana geçer a.s kısacası nabza göre serbet le sorunlarımız çözülür çok şükürr
:smiley-cool:

ya ben beceremiyorum ya da benim eşim çok uyanık:)
cilve yapmam ya da surat asmam onu etkilemez.ben fikrimi nedenleri ile söylerim,ona mantıklı gelirse yapar,gelmezse kendi bildiğini yapar.
ben de ısrar etmiyorum,zorlamıyorum.

Back
X