istediklerinizi nasıl yaptırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu durum yapılacak olan şeyin önemiyle ilgili bence. Basit şeylerde beni zaten kırmaz eşim.
Ama önemli bir konuda ters düştüysek çok ta diretmem biraz zamana bırakırım.
Baktım olmadı fikrimi ona aşılamaya çalışırım bir süre sonra o benim fikrimi benimser ve
kendi istediği olurmuşcasına benim dediğim olur. Ama her konuda benim istediğim olsun
diye direten biri değilim çünkü eşim genelde benden daha doğru kararlar alır.

eşim mantıklıdır ve sakin bense aceleci ve duygusal.istediğim şey hemen olsun derim eşim atlamaz.düşünür mantığına yattığı zaman yapar.bu bazen hemen bazen aylar sonra olur.ama mutlaka olur.tabi ben unutup vazgeçmediysem.

istediğim şey olmadı hemen suratım asılır eşimin en nefret ettiği şey surat asmamdır.istemesede mecbur yapar

İkimizde birbirimize çok benzeriz bu yüzden inatlaşırsak bunun arşa kadar gideceğini biliriz bu nedenle ikimizden biri mutlaka alttan alır.:içelim:Genelde ben o şeyi gerçekte istemiyormuş gibi davranırım ona eksilerini artılarını anlatıp kararı onun vermesi gerektiğini söylerim o da benim yönlendirdiğim doğrultuda hareket ettiğinin farkına varmaz bile:hooray:

Istedigimi asla yapmaz,her defasinda cok siki kavgalar yasansada sonuc degismedigi icin artik hicbirsey istemiyorum ondan,hatta artik birlikte hicbirsey paylasmiyoruz bile...

ha haa ikna etme yetenegım fazladıırjeyyar konusarak onu bı şekılde ikna ederıımm:dance::dance:

Canim o konudan konuya degisiyor.

Genellikle ikimiz oturur, fikirlerimizi beyan ederiz, sonrada kim hakliysa onun fikrine uyariz.

Yok benim dedigim yok senin dedigin, o yok bizde. Kimin fikri daha mantikliysa o uygulanir zaten.

Ama ben bir seyi cok istersem, güzel dille, onu ikna etmeye calisirim. Zaten esimde sagolsun beni kiramaz.

Benikide çok inatçıydı.
Beni çıldırtçak boyutta.
Hep birbirimize fikrimizi benimsetmeye kabul ettirmeye uğraştık başlarda. O dedi benim dediğim olsun ben dedim benim dediğim. Olmayacak çok şeyden birbirimize girdiğimizi bilirim. Sonuçta ne oldu küs geçirdiğimiz zamanlar ve sinirlenip istemeden söylediğimiz kelimeler.
Bağırmakla inatlaşmakla olmuyor.
Artık bir şey isterim olmaz der kabul etmez. Bence üstüne fazla gitmem. Çünkü bilirim ki eninde sonunda benim dediğimi kendi düşünmüş gibi bana söyleyeceğini. Bu yüzden tartışma çıkmasına izin vermiyorum evde.
Arada dediğimi yapmayınca somurttuğumda olur ama uzamasına fazla izin vermem.

bende sürekli söylerim istediğim şeyi adamın başının etini yerim :mymeka: o da yeter ki sus tamam der aşkım ya hep benim istediğimi yapar :teytey:
bi keresinde bi telefon istemiştim o da canım biraz daha bakalım belki daha güzelini buluruz dedi almadı iyi hatırlıyorum 2 gün başının etini yedim en son akşam oldu hala konuşcakmısın dedi , tabiki dedim almazsan gece de konuşcam dedim ertesi sabah kahvaltıdan sonra direk teli almaya gitti :icecream:

Son düzenleme:
duygu somurusu yapıyorum cok ıyı bır yontem yapmasa bile içi ciz eder bilirim diger başka istegımde ikikatını yapar

bende genelde yaptırırım eğer ben istiyorsam gerçekten
ama farketmezse benim için onun dediği olur
hep ben hep ben nereye kadar biraz da doğru sözü gerekli
onuda yüceltmek gerekli ama zaten bana sormadan da bişey yapmaz sağolsun
genelde de benim dediğim olur bazı şeylere de karışmam

duygu sömürüsü en etkili metodumdur :roflol:
şafak 41

ben bekarım yanı sanırım 1 yıl kadar daha bekarım..iyi oldu bu konuyu okudugum ama benım sevgılımde herseye mantıklı bır acıklama getırıyor kalıyorum adamın karsısında ama surat astım mı he he ehehe benım dedıgım oluyor ..aşkımmm senı seviyorum Şeniz

valla inatlaşırsam yada bağırıp çağırırsam asla yapmaz dediğimi üstelik iyice inatlaşır büyütür mesleyi dahada kötü olur. en iyisi sakin ve yalnız kaldığımız zamanda mantıklı bir şekilde anlatırım ozman istediğimi yapar. önceden inatlaşırdım ama baktım hiç yol alamıyorum artık hiiiç inatlaşmam hepde benim dediğim olur.

Evli değilim henüz ama şu nişanlılık zarfında daha 1 ay olmadan şöyle bir olay oldu: nişanlım çok ısrarcı kafasına birşeyi aldımı illa yapacak serbest yetiştiği başında aile olmadığı için böyle alışmış neyse bir şeyi istedi ben bütün gün olmaz bak böyle olur dedikçe dinlemedi tavır yaptı telefonda karşılıklı konuşurken sesi değişti, kıramadım tamam dedim. Neyse onun dediği oldu ve 2 saat içinde lafıma geldi sonra ne dese beğenirsiniz sen söylemiştin ama ben dinlemedim bunun farkında olabilecek kadar zeki Allahtan. Bundan sonra hep seni dinlicem diyor ama o hala ısrarcı bende az inat sayılmam hani bir şeyi çok isterse hemen örnekleme yapıyorum

bende nişanlıyım benim nişanlımda bildiğini yaparmış ama ben bir kamyon laf edince bişeyler değişi bazen diyorum şimdilikmi böyle acaba diye inşallah hep böle olur çünkü ben onu kendimden fazla düşünüyor öyle bi konuya karar veriyorum çünkü onu çoooook seviyorum:asigim:

Kabul ettirmem.
Farklı düşünüp birbirimize saygı göstereceğiz ki gelişelim.
Evlilik yarış değildir, birbirini alt etme çabası neden?
Eşim istiyorsa ben istemesem bile sonuna kadar desteklerim.
Hayat onun hayatı.

Ben teklif ederim ona da mantıklı geliyorsa yaparız..
Zaten artık çok iyi tanıyor beni.
Mantıksız şeyler istemedim bugüne kadar..
Tek bir isteğim olmadı o da onun elinde değildi ama hala çok kızıyorum,napym..
Bak kızdım yine...

ben kusersem oda kuser.
ben surat assam o ıkı katını asar..
ne bilim sabrın sonu selamet sabırla bekleyıp yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…