• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istegram ma ne oldu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

busra4141

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
13
Aşağıda görmüş olduğunuz görselde ki bilgiler benim degil ama istegram hesabımi çalındı bir süre bekledim giriş yaptım yedek kod geldi hesabıma girdim ,ama bekar Ken kullandığım feky hesaplarim kapatmıştım onlar da açılmıştı giriş yapayım dedim önüme bunlar geliyor benim numaram değil bunlar hele ki e mail hiç değil, bu çalan kişi niye çalıyor niye geri veriyor ,ne yapmalıyım hesabı kapatayım komple

Eklentiler

• Screenshot_20260301_000603_Instagram.webp
    Screenshot_20260301_000603_Instagram.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_20260301_000532_Instagram.webp
    Screenshot_20260301_000532_Instagram.webp
    22 KB · Görüntüleme: 115
hesabı kapatayım komple
Önemli gönderilerin ve mesajların yoksa hesabı kapatıp yeni bir hesap açabilirsin
Ama buna gerek kalmadan "iki adımlı doğrulama" ayarını aktifleştirirsen birdaha hesabını kolay kolay ele geçiremezler

Önemli gönderilerin ve mesajların yoksa hesabı kapatıp yeni bir hesap açabilirsin
Ama buna gerek kalmadan "iki adımlı doğrulama" ayarını aktifleştirirsen birdaha hesabını kolay kolay ele geçiremezler

İki adımlı kimlik doğrulaması yapabilirsin

Onu da yaptım iki kere çaldılar ne yapsam boş

O nu da denedim hata ordan kendi hesabimla yazdılar bu hesabı da alırız diye acaba nasıl alıyorlar?

Profilinize gitmek için sağ alttaki Profil simgesine veya profil resminize dokunun.
Sağ üstte diğer seçenekler Menü'ye dokunun.
Hesaplar Merkezi'ne ve sonra Şifre ve güvenlik'e dokunun.
İki faktörlü kimlik doğrulaması'na ve sonra kimlik doğrulama uygulaması kullanmak istediğiniz hesaba dokunun.
Kimlik doğrulama uygulaması ve sonra İleri'ye dokunun.
İşlemi tamamlamak için üçüncü taraf kimlik doğrulama uygulamasından gelen doğrulama kodunu girin.

Aşağıda görmüş olduğunuz görselde ki bilgiler benim degil ama istegram hesabımi çalındı bir süre bekledim giriş yaptım yedek kod geldi hesabıma girdim ,ama bekar Ken kullandığım feky hesaplarim kapatmıştım onlar da açılmıştı giriş yapayım dedim önüme bunlar geliyor benim numaram değil bunlar hele ki e mail hiç değil, bu çalan kişi niye çalıyor niye geri veriyor ,ne yapmalıyım hesabı kapatayım komple
İstegram güldür ma çiçektir.

Profilinize gitmek için sağ alttaki Profil simgesine veya profil resminize dokunun.
Sağ üstte diğer seçenekler Menü'ye dokunun.
Hesaplar Merkezi'ne ve sonra Şifre ve güvenlik'e dokunun.
İki faktörlü kimlik doğrulaması'na ve sonra kimlik doğrulama uygulaması kullanmak istediğiniz hesaba dokunun.
Kimlik doğrulama uygulaması ve sonra İleri'ye dokunun.
İşlemi tamamlamak için üçüncü taraf kimlik doğrulama uygulamasından gelen doğrulama kodunu girin.
Çok teşekkür ederim ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X