- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 13
Komik olan şey ne bize söyleyin bizde gülelimAnlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik olan şey ne bize söyleyin bizde gülelimAnlamadım
Bekar ken kullanıyordum çalındı hesaplarım açılmıştı iyi ce oku bencedaha adını yazamadığınız uygulamada bi de fake hesabınız falan mı var![]()
iyi ce yazabilsen iyi ce okurdumBekar ken kullanıyordum çalındı hesaplarım açılmıştı iyi ce oku bence
Bencede ne diye hesap çalıyorlar ki anlamadımHesap çalınma olaylarının varoşlukla doğru orantısı peki
Kendiyle kavga ediyorKomik olan şey ne bize söyleyin bizde gülelim
Bekar ken kullanıyordum çalındı hesaplarım açılmıştı iyi ce oku bence
Aynen senin dışında kiler okuya biliyor amaiyi ce yazabilsen iyi ce okurdum
Çalanı tanımıyoruz genelde hesabı çalınan varoş oluyorBencede ne diye hesap çalıyorlar ki anlamadım
AynenÇalanı tanımıyoruz genelde hesabı çalınan varoş oluyor
Gine de kırdıysam özür dilerimAynen senin dışında kiler okuya biliyor ama
şikayetçi olun. hesabınızda para vb. olsa batırabilirdi sizi. tekrarlanmaması için de önlemler alın lütfen.Aşağıda görmüş olduğunuz görselde ki bilgiler benim degil ama istegram hesabımi çalındı bir süre bekledim giriş yaptım yedek kod geldi hesabıma girdim ,ama bekar Ken kullandığım feky hesaplarim kapatmıştım onlar da açılmıştı giriş yapayım dedim önüme bunlar geliyor benim numaram değil bunlar hele ki e mail hiç değil, bu çalan kişi niye çalıyor niye geri veriyor ,ne yapmalıyım hesabı kapatayım komple
Bende sizin gibi biriyimNecisiniz ki sizin hesabınızı çalıp duruyorlar instagrama yazalımda adını istegram diye dedişsin çok mantıklı![]()
Hayır istigram bit kere oEvet istegram
Değilsin işte benim hiç çalınmadı veya güvenlik ayarlarını yapamıyorsunBende sizin gibi biriyim![]()