İstek arttırıcı

Aynen katılıyorum linkini özelden at bakalım

Benimkisi büyük ihtimalle psikolojikti özellikle yumurtlama dönemi çok isteksizlik oluyordu hiç istemiyordum, psikolojik rahatladım sanki ama harbi diyorum hiç böyle olmamıştım kafa olarak rahat hissedince gözüm döndü

Ben size link atayım, siz de deneyin harbi diyorum

Ben size link atayım, siz de deneyin harbi diyorum
canım dediğin gibi senin durumun psikolojik olduğundan bunu yedim artık rahatça olur deyip beynini serbest bıraktığın için rahatça tahrik olup, olayı gözünde büyütmemiş olabilirsin, yani olması gerektiği gibi davranmış olabilirsin. lingi at bakalım istersen burdan at, isteyen denesin, belki bende adamdan habersiz alıp sürpriz yaparım kız, zaten uzun zaman birlikte olmayınca gözüm dönüyo gerçe sağolsun ara veremiyozda bide öylesini göreyim derim belki. bende 2. orgazmı nadir görüyorum hatta sayılı belki multi yaşarım.

İsteksizliğin vajinusmus kaynaklı olduğunu kendiniz de belirtmişsiniz. Bence istek arttırıcı ürünler yerine bu soruna yoğunlaşmanız lazım. Eğer kendiniz bu sorunu aşamıyorsanız, cinsel terapist yada doktordan destek alabilirsiniz.
Bu tarz ürünler etkili olsun yada olmasın bana sağlıklı gelmiyor. Hele hele internette doğal etiketiyle neler satıldığını düşününce hiç güvenemiyorum.

Bu iş öyle çözülmez senin parmak veya dilatör ile vajinusmusu yenmen lazım.
Yenmediğin sürece zaten isteksiz olursun işin sonundan korkuyorsun çünkü farkında olmasan da kasılmış durumdasın böyle bir durumda kim sevişmek ister?

Vajinismus cinsel istek artırıcı ile tedavi edilmez. Ne kadar isterseniz isteyin birleşmede yine kasarsınız.

arkadaşlar sizde kayganlaştırıcı kullandığınızda yanma oldumu bebe yağı yada masaj jeli daha mı alerjik değil , bir de parmakda sadece 3 parmakda kaldım onu alabiliyorum içerde genişletmeye çalışıyorum eşli de denedim ama olmadı içeriye aldım ama o boğum gibi olan yerden penis giremedi ama sanırım biraz daha çalışıp genişletmem lazım oda 4 numara dilatör ile olacak sanırım dilatör alıp en büyüğü ile deneyip genişletmeliyim sizce

İlerlemediği yerde dur çıkarma beklet parmağını içeride nefes alıp ver sakinleştir kendini ve ardından çişini yapar gibi yap o şekilde ittir parmağı. Ultrason jeli kullanabilirsin veya başka markaları dene ama bebe ve masaj yağı sakın deneme. Ben parmakla başlamıştım eşliye hazır hissetmediğim için dilatör ile çalışma yaptım sonrasında eşli başarılı oldu.

ultrsajol jeline bakacağım durex kullandım felaket derece 3. kullanımda yaktı . 3 parmak alabiliyorum içeri itebildiğin kadar itiyorum sonra nefes egzersizleri ile sıkma bırakma yapıyorum sağa sola yukarı aşağı yapıp kasları açmaya genişletmeye çalışıyorum ama bunları 10 dk yapıp iyice üç parmak rahat girip çıkınca eşli deniyorum ama içime alıyorum ama daha ileriye gidemiyorum boğum gibi olan alanda kalıyorum canım çok yanıyor eşimin organı bir tık daha geniş ondan diyorum acaba 4 numara dilatör alıp kullansam alanı daha iyi alıştırır mıyım birde durex o kadar çok yakti ki sabah parmak egzersizi ile biraz tahriş oldu sanırım akşamda o kadar üsteleyince için resmen alev gibi yandı acaba elinde 4 numara dilatör olan varmı onun çapı kaç cm

Dilatör sipariş et baştan sona yap anestol ve fito kremleri de dilatörlere sürebilirsin

3 parmak ne ya elini de sok barı, 3 parmak alabiliyorsanız penisi de rahatlıkla alırsınız, Bitmiş sizde olay bence kafanıza fazla takmayın, aktardan bir şey bulamazsanız bitter çıkolata yiyin, o da iyi diyorlar. Eğer alkol kullanıyorsanız bir kadeh martini bianca, veya bir tatlı şarap veya likör olabilir ama bir kadeh fazla değil, fazlası da sersemlik, mide bulantısı falan yapar o da ters teper. Alkol kullanmıyorsanız dediğim gibi bitter çıkolata, çilek, muz, isterseniz bir fondue yapın eşinizle birlikte yiyin : Çıkolatayı benmari eritip meyvelerle yiyorsunuz, sonra çıkolata ile daha da yaratıcı şeyler de yapabilirsiniz falan, yani bence sizde olay bitmiş zaten, beyinde herşey, rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…