İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye’de iş dinamizm bu şekilde işliyor. Yapacak bir şey yok. İnsanlar icraatleriyle değil birbirinin üstüne basarak yükselmeye çalışıyor.
Siz ponçik kalbinizi gerek beşeri ilişkilerinizde, gerek özel hayatınızda, gerek iş hayatınızda kuvvetlendirmezseniz daha çok üZülürsünüz.

İş bilen memurun sırtına bindiriliyor bu tipler, büyük haksızlık aslında, ikisi de aynı maaşı alıyor halbuki. Bir yerde idare edilmeye çalışmak yerine, başka bir birimde potansiyeline göre değerlendirilebilir. Ama tabi kurumun şartlarına bağlı bu da.
Kesinlikle hatta öyle tipler vardir ki bilerek iş öğrenmez ki üstüne iş verilmesin. Veya verileni yanlis yapar. Boylece is daha iyi bilene kalır .
1 yilda is gayet ögrenilir, öğrenilmesi gerekir. Kadin artik bikti ve hakli bence. Üstelik yanlis yapilan isi duzeltmek yeni bastan yapmaktan daha zordur.
Bazi birimler de kolay gecis olmuyor oyle bir yer de olabilir.

Sende kendi kendine öğrenmeye çalış
İşte kimse bir işi on kere göstermez
Al sen yap demez de
Otur eskiler nasıl yapmış eski programdan eski dosyalardan kontrol et
Bilgi sunulmaz , kendin gider alırsın.

iş yerinde Mobbing alasını görüyorum üst sorumlu tarafından 1,5 senedir fakat sonra düşündüm ki adam bilmediği şeyleri bana soruyor ben ondan yaşça küçüğüm. yani sonradan dank etti beni kıskanıyor önüne geçmemden korkuyor sürekli Mobbing ve manipüle ile yıldırmaya çalışıyor.

geçen en son şey dedim sen burada kalmaya devam et ben gideceğim direkt ülkeden :D uğraşmayı bıraktı adamın tek korkusu meğerse önüne geçmemmiş...

senin kapasiteni kıskanıp önüne geçmenden korktuğu için yapıyor yüksek ihtimalle. kaaleye alma, diğer üstlerle aranı iyi tut

Kesinlikle benim de dikkat eksikligi tanim var arkamdan bu kız çok saf bir şey çok salak bi tip diyorlar hiç değişmez. Tanıdıkça ya biz seni gerizekali sanmıştık ama çok da zekiymissin diyen oldu. İlk izlenim olarak çok saf salak dağınık görünüyoruz. 🥲
Şair noldu kk?

Kesinlikle hatta öyle tipler vardir ki bilerek iş öğrenmez ki üstüne iş verilmesin. Veya verileni yanlis yapar. Boylece is daha iyi bilene kalır .
1 yilda is gayet ögrenilir, öğrenilmesi gerekir. Kadin artik bikti ve hakli bence. Üstelik yanlis yapilan isi duzeltmek yeni bastan yapmaktan daha zordur.
Bazi birimler de kolay gecis olmuyor oyle bir yer de olabilir.
Ya bak şöyle de bir şey var, böyle modeller zaten bir oraya bir buraya pinpon topu gibi atıldıklarından en son nereye atılırsa ihale oraya kalıyor, zaten ondan sonrası sürgün, bir parça akıllanıyorlar bir parça da merhamet ediliyor öyle geçinip gidiyorlar.

Ya bak şöyle de bir şey var, böyle modeller zaten bir oraya bir buraya pinpon topu gibi atıldıklarından en son nereye atılırsa ihale oraya kalıyor, zaten ondan sonrası sürgün, bir parça akıllanıyorlar bir parça da merhamet ediliyor öyle geçinip gidiyorlar.
İfrit olurum böyle iş arkadaslarina. Evlerden ırak. Bir tane denk gelmişti gitti de kurtuldum. İş yapmadığı yetmezmiş gibi bir de arkamdan dedikodumu yapardı.

Yüzüme karşı "kapasiten yok" diyebilecek kadar yürekli olamayıp, arkamdan konuşan biri için gözyaşı dökmem.
O kendi kapasitesine baksın.

İfrit olurum böyle iş arkadaslarina. Evlerden ırak. Bir tane denk gelmişti gitti de kurtuldum. İş yapmadığı yetmezmiş gibi bir de arkamdan dedikodumu yapardı.

Bizde de hem suya sabuna elini sürmeyip hem de itibar bekleyen biri vardı, benden hiç hoşlanmazdı, çünkü hakikaten çalıştığım için itibar görüyordum, o ise hiç yoktan iyidir diye idare ediliyordu. 😁 Çalıştığımız birimi beğenmezdi, herkes gitti ben gidemedim, beni kimse başka yerden istemiyor, gidenleri havada kaptılar diye çok kompleks yaptı. 😀

Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Sana böyle söylediğini kim anlattı? Kadının kendisi mi? Müdür mü? Kadın anlattıysa atmış olabilir. Müdürse etik değil. Eğer her şey dediğin gibiyse bi fırsat bul ve güzelce müdürle konuş. 1 yıl insan bakarak da öğrenir ama kadının öğretmemesi kötü niyetlilik.
Çok oluyordu eski iş yerimde ben yöneticiyken gelip arkadaşını şikayet eden. Şikayet edilen gelip konuşuyordu güzelce. Bence bi konuşmayı dene.

Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
İlk işe başladığımda benimde başıma gelmişti. Bazı insanlar art niyetli yapacak hiçbir şey yok. Benimde ağlamışlığım var ama şuan gülüyorum niye ciddiye aldıysam o kadını diye. Kapasitem hepsinden fazlaydı çekemediği için uğraşıyordu benimle. Zamanla zaten kendi çabamla herşeyi öğrendim aranan personel oldum. Hiç ciddiye almayın kafaya takmayın. Videoya çekin yada not tutun anlatılan şeyleri böylece defalarca gidip sormanız gerekmez. Ben hep not alarak öğrendim

Bizde de hem suya sabuna elini sürmeyip hem de itibar bekleyen biri vardı, benden hiç hoşlanmazdı, çünkü hakikaten çalıştığım için itibar görüyordum, o ise hiç yoktan iyidir diye idare ediliyordu. 😁 Çalıştığımız birimi beğenmezdi, herkes gitti ben gidemedim, beni kimse başka yerden istemiyor, gidenleri havada kaptılar diye çok kompleks yaptı. 😀
Siz katip misiniz gerçekten, bu hikayeler bana çok tanıdık geliyor her kalemde yaşanan şeyler sanırım😂😂😂

Son düzenleme:
Siz katip misiniz getçekten, bu hikayeler bana çok tanıdık geliyor her kalemde yaşanan şeyler sanırım😂😂😂
Ben düz memurum, zaten bu yüzden daha çok bilendi bana. Benimle bırak bir tutulmayı, ikimizden birini göndermek zorunda kalsalar, ben mi o mu dense beni seçerlerdi, o kini ondandı. Hem birimi beğenmez, hem işte gözü yok, hem de kıymetli olacak. Varsa öyle yer, beraber gidelim. 🤣

Gerçekten kırılıyorum
zorunlualann,
açtığınız her konuya girip sizinle dalga geçen üyeleri konudan yasaklayabiliyorsunuz, konunuzun köşesinde 3 nokta işareti var ona tıklayın Yasaklamaları Yönet yazısı çıkacak, o yazıya basın açılan pencereye yasaklamak istediğiniz üyenin adını yazıp Kaydet butonuna basın, yasaklamak istediğiniz her üye için bu işlemi tekrar edin.

Bazıları maalesef siz nasılsa tolere ediyorsunuz diye akıllarına her geleni yazmayı adet edindi, umarım yasaklama özelliğini kullanarak forumda sizi tiye alanlara, iş hayatında da ciddi bir duruş sergileyerek iş arkadaşlarınıza yerlerini bilmeleri gerektiğini hatırlatmış olursunuz.

eğer gerçekten işi öğrenemeyen bir tip olsaydınız sizi o firmada bu kadar uzun tutmazlardı emin olun. Şimdiki şirketler deneme süresi adı altında 1-2 ayda elemanı çıkartıyorlar. İşi öğrenemeyen bir tipi niye tutsunlar? O yüzden bu kadar canınızı sıkmayın derim.
memur bu kadın.akşama kadar da otursa kimse işten çıkaramaz.işi öğrenebileceğine inanıyorum ayrıca biraz dikkatini verse olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X