- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Cahillik diz boyu.Önce hamile kalma yöntemlerini öğrenmeli.mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
he yaa
sanki ekmeğe yağ sürüyor..
tövbe tövbe
Koptummmm ALLAH da seni güldürsün
O arkadaşına de ki spermler ordan hareketle biraz zor giderler yumurtaların yanınamrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
Haaa geçen gün biri eşim beni sinsice hamile bıraktı diye bir konu açmıştı değil miÜremeyi bilmiyormuşum ben ya. Sinsice hamile kalmayida duyduk,oraya sürünce de. Yanlış öğretmişler arkadas.
ya biz 2 yildir deniyoruz olmuyortam olarak neremize suruyoruz
Hafta sonu fake lerinden di kılıc im sabah a karsı bir yoklamisti minnak in biri :) hayret ediyorum arkadasım bizde bir yanlışlık var onlar mı yanlış bilemedim.Haaa geçen gün biri eşim beni sinsice hamile bıraktı diye bir konu açmıştı değil mi
ya kizlar kafayi yiycem valla biz toplamda 5 yillik evliyiz 3 yil istemedik 2 yildir korunmuyoruz. malesef her ay kahroluyorum.
millet "surtundum hamılemıyım" yok "orama sursem" hamile kalsam diyince kafayi yiyorum napiyim
o yuzden sordum "tam olarak nereye suruyoruz"diye...demekki kacirdigim bisey var
sürünce kalınıyor sanıyorlarO arkadaşına de ki spermler ordan hareketle biraz zor giderler yumurtaların yanına
İşte böyle insanlar cocuk sahibi oluyo sonra da cocuk olmasa boşanırdım, cocuğumun yüzüne bakıyorum gidemiyorum fln.Bu nasil bir dusuncesizlik !!
Evliligi oturmamis anlasmiyorlar bide ustune cocuk istiyor..
Ayrica ne suruyor arkadasin kremmi bu sursun ?
Oyle surmeklede hamile kalinmiyor!
Neee senin eşin direk içine.. aaaa töbe töbe...bişmiyon sen bak şimdi 7 ulu camideki imamın sarığına sürülmüş tas alıyorsun. Eşin ona koyuyor. 3 kere sağ omzuna 3 kere sol omzuna geti kalanıda allah ne verdiyse vajinaya ama eşoftman üstünden sürdünmü haftasına al gebelik testini:-D. Bizim bi akraba vardı 739294626284047 yıldır çocuğu olmuyordu sonra bunu yaptı 5iz dOğurdu. BEnde bu ay denicem konu sahide Denesin. :-D:-D:-D:-D:-Dya kizlar kafayi yiycem valla biz toplamda 5 yillik evliyiz 3 yil istemedik 2 yildir korunmuyoruz. malesef her ay kahroluyorum.
millet "surtundum hamılemıyım" yok "orama sursem" hamile kalsam diyince kafayi yiyorum napiyim
o yuzden sordum "tam olarak nereye suruyoruz"diye...demekki kacirdigim bisey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?