isteksiz kocamla başım dertte!

bu bir rahatsizlik ve tedavileride var yasiniz cok genc mutlaka doktora gotur ikna et bir sekilde. psikolojik de olabilir urolojik de olabilir. ozguvenini yitiriyor ve senden uzak duruyor muhtemelen. kabullenmeleri ve dr a gitmeleri kolay degil.senin imtihanin olmus abzi evliliklerde de tam tersi olur. kadin istemez aci duyar veya vajinismus olur ya da aci tecrubesi vardir yani psikolojik sebepler. guzelce konus kimseye duyurmamiza gerek yok ikimiz dr a gidelim sorunu halledelim boyle olmaz evlilik gitmez boyle deyin, ikna edin. gizlice yapin kimseyede duyurmayin guveni kirilir size.

Ten uyuşmazlığı böyle bişi bu adam düzelmez fazla beklenti içine girmeyin, sadece seks istemese tedaviyle düzelir derim de adam öpüşmüyo bile. Ya sizden hoşlanmıyor yada kişisel temizliğinizle ilgili Bi problem vardır

bir akrabamizin eside boyleydi 5 senelik sevgililikten sonra evlendiler kiz sevgiliyken cocuk hic opmek bile istemedigi icin beni kullanmak istemiyor ne kadarda durust bir adam diyodu
evlendiler meger adamda iş yokmuş muhabbet ayni sizin ki gibi
en son 10 sene sonra bosanirken adamin arkasindan kiz ahmet diye bahsediyodu
esinizinki ciddi bir problem ve muhtemelen dr a gitmeyide kabul etmeyecek

Sadece beğenip geçemeyeceğim.

bence kocanız kaçıyor. Bende kocamdan kaçıyorum. Oldu bittiye getirmek istiyordur belki. Benimde libido yerlerde demek ki. Adam gelince kaçacak delik arıyorum.

Bacım helal olsun yaaaa sen ne yiyip içiyorsun söylesene ben adamı görünce kaçacak delik arıyorum. İkinciyi istemesin diye direkt banyoya koşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…