İsteksizliğe çözüm?

azramina2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
18
9
86
Merhaba hanımlar

31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim cinsel hayatımızda evlendikten sonra başladı.Fakat evliliğimizin ilk günlerinden beri sorun şu ki eşimin isteği cok az yani 15 günde 20 günde bir oluyor,hatta doğum lohusalık derken 3 ayı bulmuştu ve eşim hiç bir talepte bulunmamıştı.Fakat bende bu konuda cok cekingenim eşime hadi diyemiyorum hep ondan beklemem gerektiğini düşünüyorum oda istesin istiyorum ben teklif edersem zorla mı olacak diye içim içini yiyiyor kıyafetler gecelikler çoğu şeyi denedim 15-20 günde günden önce aklına gelmiyor sizce ne yapmalıyım eşim doktora gitmek istemez

Sarımsak yedir,incir,hurma yedir. Abowww. :)
Allah Alla sarımsak neden onu anlayamadım ben hadi diğerleri neyse de :) konu sahibi eşini spor yapmaya teşvik et haftada bir bile olsa gitsin yazılsın spor salonuna yapsın ve akşamları hamur işi yağlı yemekler yapip yedirme ki adam agirlasmasin ve tabi çerez getirdim atistiralim diyip önüne fındık fıstık ceviz Tarzi bunları karıştır koy günde bir avuç bile yese yeter ki havucta etkili aklında bulunsun:KK45:özellikle sporla,ceviz fındık libidosunu nasıl artırır inanmazsın cinsel hayatınız canlanir gör bak:halay:

Allah Alla sarımsak neden onu anlayamadım ben hadi diğerleri neyse de :) konu sahibi eşini spor yapmaya teşvik et haftada bir bile olsa gitsin yazılsın spor salonuna yapsın ve akşamları hamur işi yağlı yemekler yapip yedirme ki adam agirlasmasin ve tabi çerez getirdim atistiralim diyip önüne fındık fıstık ceviz Tarzi bunları karıştır koy günde bir avuç bile yese yeter ki havucta etkili aklında bulunsun:KK45:özellikle sporla,ceviz fındık libidosunu nasıl artırır inanmazsın cinsel hayatınız canlanir gör bak:halay:
Sarımsak öyle böyle etkili değil. Bi dene eşinde :)

Gitmek istemez ne demek acaba? Bencilliğe bak. Eşini mutlu edemiyor ve bunun için çabalamıyor. Normal de sevdiğini hissettiren biri mi? Yada eski yaşantısı zamanında yıpranmış mutsuz biri mi? Bunlar gibi sorunlardan etken olabilir

Sarımsağı hap gibi mi yutacak yoksa ezilecek mi ? Bende sarımsağı ilk defa duydum
valla hap gibi yutsa direk olur herhalde.zaten birde sarımsak doğal antibiyotik miss. o anlamda da ise yarar diye düşündüm sanki,hem ezilse yutamazlar ki acisindan bence,adamları zehirlemeye gerek yok normal yutturalim biz:dondurma::KK53:

Ister hap gibi ister başka bir şekilde yeter ki çiğ olsun. Mesela şöyle yoğurtlu mantıya ne iyi gider :))))

Bu arada sarımsak hap gibi atılırsa boğaza iyi gelir gribi atar.

Normalde sevdiğini hissettiren biridir çok severek isteyerek evlendik ama eşim film izlesin internete takılsın bunlar onun için öncelik iş cinselliğe gelince yorgun veya üşeniyor bunu dile getirmiyor ama öyle çok bariz belli.mesela 2 hafta hiçbirşey olmamış ben giyiniyorum yanına geliyorum aklına geliyor tabi ama hadi demiyor yorgun musun yorgunsan yapmayalım film izleyelim diyor yani onun için farketmiyor böyle olunca bende istek falan kalmıyor ben mi abartıyorum bilmiyorum

eşim kilosuna dikkat eder haftada 1-2 evde koşu bandında yürür sağlıklı beslenir ve kuruyemiş çok sever ve yer bunlara rağmen bizde durum buysa işim çok zor

eşim kilosuna dikkat eder haftada 1-2 evde koşu bandında yürür sağlıklı beslenir ve kuruyemiş çok sever ve yer bunlara rağmen bizde durum buysa işim çok zor
Allah alla akşamlari yatmadan önce bir diş sarımsak yuttur eşine madem,alışkanlık edinmesini sağla.kimbilir belki şifası sarımsaktadir.dunden beri konuşuyoruz sarımsak mevzuunu bide:KK45:hic dile getirdin mi bu durumu?esin farkında bile değildir belki de senin rahatsız oldugunun.erkekler kadınlar gibi ayrıntilari düşünemezler,düzlerdir.onun için o anlasın çare arasın diye bekleme söyle isteksizsin napicaz bı çare bulmamız lazım rahatsizim valla de.baktin önemsemiyor ugrasmiyor o zaman ben bu şekilde mutsuzum doktora gitmek zorundasin ev arkadaşımiyiz biz sen hayırdır çaresine bak de:sinirli:evlilikte cinsellik ön sırada gelir bence mutlu olmak sizinde hakkınız:işsiz:

Hic hos olmamiz nispet yapar gibi. Sıkıntınız varsa bu konuyla ilgili yazacaginiz en son yer bu konunun alti
Bunun nispet yapılacak nesi var ki? Sarımsak falan okuyunca şaka yaptım. Cinsellikle nispet yapan var mıdır gerçekten? Konu sahibini rahatsız ettiyse şakam üzülürüm elbette.

Bunun nispet yapılacak nesi var ki? Sarımsak falan okuyunca şaka yaptım. Cinsellikle nispet yapan var mıdır gerçekten? Konu sahibini rahatsız ettiyse şakam üzülürüm elbette.
Hassas bi konu uzulmus olabilir o yuzden uyarma geregi duydum

Normalde sevdiğini hissettiren biridir çok severek isteyerek evlendik ama eşim film izlesin internete takılsın bunlar onun için öncelik iş cinselliğe gelince yorgun veya üşeniyor bunu dile getirmiyor ama öyle çok bariz belli.mesela 2 hafta hiçbirşey olmamış ben giyiniyorum yanına geliyorum aklına geliyor tabi ama hadi demiyor yorgun musun yorgunsan yapmayalım film izleyelim diyor yani onun için farketmiyor böyle olunca bende istek falan kalmıyor ben mi abartıyorum bilmiyorum
Eğer çok rahatsızsanız bu durumdan doktora gitmeyi teklif edebilirsiniz. Ya da bi süre siz talep eden taraf olsanız? Belki zamanla rutine girer?

Abartmıyorsunuz. Evlilik için önemli birşey cinsellik. Bence bu konuyu açıkca konuşun. Hatta bu şekilde devam edemeyeceğinizi. Çünkü sizi mahrum etmeye hakkı yok

Allah alla akşamlari yatmadan önce bir diş sarımsak yuttur eşine madem,alışkanlık edinmesini sağla.kimbilir belki şifası sarımsaktadir.dunden beri konuşuyoruz sarımsak mevzuunu bide:KK45:hic dile getirdin mi bu durumu?esin farkında bile değildir belki de senin rahatsız oldugunun.erkekler kadınlar gibi ayrıntilari düşünemezler,düzlerdir.onun için o anlasın çare arasın diye bekleme söyle isteksizsin napicaz bı çare bulmamız lazım rahatsizim valla de.baktin önemsemiyor ugrasmiyor o zaman ben bu şekilde mutsuzum doktora gitmek zorundasin ev arkadaşımiyiz biz sen hayırdır çaresine bak de:sinirli:evlilikte cinsellik ön sırada gelir bence mutlu olmak sizinde hakkınız:işsiz:

O kadar can sıkıcı bir konu ki arada söylediğim zamanlar oldu ama sadece kısa bir süre fayda etti sonra yine aynı bir daha konuşmak söylemek istemiyorum sanki ben söyleyince mecburiyet hissedecek gibi içinden gelmeden yapacak gibi geliyor ben kendi istesin teklif etsin istiyorum

Back
X