İsteksizliğe çözüm?

Abartmıyorsunuz. Evlilik için önemli birşey cinsellik. Bence bu konuyu açıkca konuşun. Hatta bu şekilde devam edemeyeceğinizi. Çünkü sizi mahrum etmeye hakkı yok

Konuşmamında kısa süreli etkisi olacağını düşünüyorum çünkü konuştum kırmadan güzel bir dille ama etkisi uzun sürmedi başka çareler arıyorum doktora gitmek istemez onu da biliyorum

Hiç bi çaresi yok takı sız kabul edene kadarben doktora gıtneyede raZı ettım bana hak verdı ama adam sorun okarak gorup çabalamadıktan sonra ancak ben kavga cıkartıp aglarsam ayda bır oluyodu sımdı o da yok çunku artık bende yoeuldum kırıldım dıle getırmekten sakın coxuk yapmayın

O kadar can sıkıcı bir konu ki arada söylediğim zamanlar oldu ama sadece kısa bir süre fayda etti sonra yine aynı bir daha konuşmak söylemek istemiyorum sanki ben söyleyince mecburiyet hissedecek gibi içinden gelmeden yapacak gibi geliyor ben kendi istesin teklif etsin istiyorum
kendi isteyip teklif etmesi içinde birşeyler yapması gerekiyor ama,belki doktor belki bitkisel seyler falan.libidosu yükseldiği zaman istekli hale gelir onun içinde sizde eşinizle birlikte libidosunu yükseltmeye çalışın yardımci olun ona.mesela yagli balik, kabak cekirdegi,istiridye,kereviz,bol yeşillik,muz,cikolata,yumurta falan hatta bunlara sarımsağı da ekleyin iste :):super:lahana falan pişirin mesela en az haftada bir misal.bunlar libidosunu artırır diye biliyorum.google dan da araştırın bakın bı isterseniz.benim eşim çiğ kabak çekirdeği çok sever günlük bir kase kesin tuketir,mesela muzuda sever yer ayni şekilde lahanayida çok sever sürekli yapmamı ister yemegini.isteksizlik yoktur bunların etkilediğini düşünürüm hep:110:caresiz değilsiniz yani.madem doktora gitmesi zor bunları deneyin bence inşallah sonuç alirsiniz:dua:

Hiç bi çaresi yok takı sız kabul edene kadarben doktora gıtneyede raZı ettım bana hak verdı ama adam sorun okarak gorup çabalamadıktan sonra ancak ben kavga cıkartıp aglarsam ayda bır oluyodu sımdı o da yok çunku artık bende yoeuldum kırıldım dıle getırmekten sakın coxuk yapmayın
Allah akıl fikir versin sizinde esinize ya gül gibi karılarını nasılda soğutuyorlar kendilerinden:KK43:hic mı vicdan yapmaz insan,utanmaz karisindan?hiç mi "ya su kadin benim karım ve mutsuz isteğine cevap veremiyorsam neden evlendi ki o zaman benimle,çabalayim biraz"demez? Allah yardımcınız olsun size de uzuldum cok:KK43:

Merhaba hanımlar

31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim cinsel hayatımızda evlendikten sonra başladı.Fakat evliliğimizin ilk günlerinden beri sorun şu ki eşimin isteği cok az yani 15 günde 20 günde bir oluyor,hatta doğum lohusalık derken 3 ayı bulmuştu ve eşim hiç bir talepte bulunmamıştı.Fakat bende bu konuda cok cekingenim eşime hadi diyemiyorum hep ondan beklemem gerektiğini düşünüyorum oda istesin istiyorum ben teklif edersem zorla mı olacak diye içim içini yiyiyor kıyafetler gecelikler çoğu şeyi denedim 15-20 günde günden önce aklına gelmiyor sizce ne yapmalıyım eşim doktora gitmek istemez
Çok üzüldüm bu durumunuza. Genelde erkekler kadınlardan daha isteklidir cinselliğe. Aslında doktora gitmesi lazım ama madem gitmek istemez dedikleri gibi cinsel isteği attrıcı yiyecekler yedirin. Geceliklerinizi giymeye devam edin bir süre daha bakalım tepkisi ne olacak.Devam ederse böyle Açık açık sorun bence beni neden istemiyorsun diye? Bunda kötü birşey yok.

Aceba kendini tatmin ediyor olabilirmi? Cünki bir erkek normalde istekli olur acik acik konusmalisiniz bir sorunmu var diye yoksa cözemesiniz.. veya daha samimi olmaya calisin gün icinde öpün sevin oksayin mesela .. ask hayatinizi biraz canlandirin cinsellik corap sökügü gibi gelir diye düsünüyorum

Back
X