İsteksizliğim bir türlü düzelmiyor

Betust

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
131
58
13
35
Daha öncede açmıştım bu konuyu.ben ne yapıcam kafayı yiycem artık.olmuyor arkadaş kocamı istemiyorum ne yapıyım kime gidiyim kime söyleyeyim yapamıyorum öpmek dahi istemiyorum kocamı.kavga çıkmasın die zorla yapıyorum tiksinerek zorla bu nasıl iş ben anlamadım.

Yani napabiliriz ki biz burdan şu çayı için bilmem şunu yiyin demekle olacak iş değil.. tedavi olabilirsiniz yani tek çözümü bu. Önceki konunuzda da defalarca insanların dediği üzre. Kabullenin ve tedavi olun bu kadar zorlaştırmayın

Konuştum ama olmuyo içimden gelmiyor dedim.yapmak zorundasın ben senin kocanın dedi.bunun tedavisimi var ben doktora gittim bende bi problem yok dedi doktor.aranızda ki problemlerden dolayı soguduysan ondan olur dedi.

O konudan bu konuya kadar gecen vakitte ne yaptin neye cabaladinda gecmedi.
Psikologa git.

Eşinizi sevmiyorsunuz belli ki. Sevmediğiniz, öpmeye dahi tahammül edemediğiniz bir insana bir ömür hiç tahammül edemezsiniz. Ki şayet seviyorsanız, mutlaka bir uzmana başvurun. Her problemin mutlaka bir çaresi vardır.

sevsem böyle olmaz.zorunluluk gibi dayanıyorum sorunlarımız var.boşqnmak istiyorum aslında o yuzdende böyle olmuş olqbilirim.evliymişiz gibi değiliz zaten.sorunluluk alamadı para konusunda babam ev kredisi vs ödüyor.

Böyle gitmez istemeden sevişilmez ne kendine ne de bedenine yapma bunu istemediğini soyle gurursuz değil ya anlar herhalde zaman ver kendine mutlaka altında psikolojik nedenler vardır durduk yere sogumaz kimse

1 senedir böyleyim düzelmedi.çocugum var bide 2 yasına giricek bakalım 4.kez konuşmam olucak herlde artık ne yapıyım inceldiği yerden kopsun ya her cinsel isteğinde bunalıma giriyorum onu mutlu edemiyorum çünkü.

Kafamda var boşanmak niaşnlandıgımdan beri.düzelir die die 3 sene olacak bişeyin düzelecegi yok ailesine de ayak uyduramıyorum benimseyemedim zaten.ailesini gectim ben eşimi deli gibi severken herşey bitti bende sevgim kalmadı.çünkü eşiminle bir gelecek göremiyorum hiç bişekilde eve gelip sadece öpmekle sevişmekle olmuyo bu işler.

Önceki konularını bilmiyorum ama çok severken böyle olmasi icin cok yıprandın galiba. Yavrunda var çözüm yolu bulabilirmisiniz. Ozaman düzelir herşey

Çözüm yolu olsa da düzelse.babam konuştu eşimle 2 kere düzeldi sonra yine aynı.ben konuştum ilgisizliğinden dolayı olmadıgını sogudumu anlattım ne alakası var dedi boşanmak istiyorum dedim 2 kere boşan dedi sonra ben ciddi söylemdim dedi iş ciddiye bineceğini anlayınca düzeldi sonra yine aynı ya bunaldım artık ben yapacagım bişey kalmadı aile olmak istiyorum ben çocugumla bizle ilgilensin birliktw yemek yiyelim bir arada olalım çabasındayım.o iş iş iş ama işindende bişey göremiyorum para vermiyo isteyince yok dio yumurta parası dio ne için çalışıyo bizim için ama boşa çalışıyo bence böyle çalışmamı olurmuş.

Back
X