Öyle bir şey olsaydı dinimiz lanetlemezdi bizim dinimiz kolaylık dini kimseyi hastalığı veya elinde olmayan bi sebepten dolayı lanetlemez cezalandırmaz ayrıca gay olma ihtimali şöyle yok cinsel eğilimin ne yönde olduğunu neyden tahrik olduğunu neyin ilgisini çektiğini çok iyi biliyorum
Kıyamam Yaaaa , inan ki bu kadar saf olduğun için seni seçmiştir, eğer durumu buysa. 18 yaşında, saf, ne hayata ne erkeklere dair deneyimi,dünya görüşü sıfır, escinslelik hakkında bilgisi de kitapta hayal meyal hatırladığı Lut Kavmi,lanetle falan sınırlı.
Ben de paravan evlilik yapacak olsam inan ki seni secerdim.
Benim ilk yorumum su; adam otuzlarina gelecekken hala kız arkadasinin olmaması (bunu siz söylediniz) , kız arkadasi geç takıldığı kız olmaması onda sosyal bri baskı yaratmıştır. Ailesinin evlen baskısını geç, o yine tolere edilebilir bir baskı. Evlenmese ama etrafında sevgilileri vs olsa neyse hayatına hiç kız girmeyince arkadaşlarının ,çevresinin imalari da başlamıştır. O da bunlara son vermek için gözü açılmamış bir kiz bulmuş, evlenir evlenmez bebek yapmış ve hamilelikten sonra damızlık görevini tamamlayıp kenara çekilmiş. Bir ömür bu imalardan kurtulmuş. Artık bosansa bile rüştünü ispat ettiği için bir daha böyle imalar duymayacak, hayatına başka kimse girmese bile 'sutten ağzım yandı,gönül defterini kapattim' moduna girer.
Adam ömürlük rahat edecek işte, sana katlandığı birkaç sene içinde.
Hayatında hiç escinsel gormemissin, ama senin kocan gibi , Ahmet Mehmet gibi normal insanlar hepsi. Eski sosyal çevremde çok vardı gay tanıdığım (sevgilim Tarlabaşinda otelde çalışırdı,onun çevresi). Paravan evlilikler o kadar yaygın ki kendi argolarinda ismi bile var...
Bence sen bu ihtimali yabana atma. Adamın dediklerini de ciddiye alma. Tabii ki sana istediğini diyebilir, gerçekten paravan evlilikse neden söyledikleri doğru olsun ki? Hem sen sormuşsun nelerden tahrik oluyorsun diye, o da cevap vermiş. Belki de atmıştır öyle...
İkinci mesajım da; adamın günahını aliyoruzdur:) belki de adamın ereksiyon problemi vardır. Belki başladığı işi devam ettirecek kadar kondüsyonu olmadığı için utaniyordur . Ya da cinselliğin sevmediği bir şey olduğunu anlamıştır, artık zevk almiyordur.