İsteksizlik sorunu

İlk başta yüzümden ve davranışlarımdam beni akranı sanmış konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı öğrendi ve benden uzaklaştıydı sonra tekrat konuşmaya başlamıştık
Sacmalamayın ya ne demek konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı oğrendi? O zamana kadar atom fiziği mi konuştunuz?

Sacmalamayın ya ne demek konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı oğrendi? O zamana kadar atom fiziği mi konuştunuz?
Yok ama normal konuşma olmadı sosyal medya üzerinden sadece hikayelere yanıt vermekle başladı öyle hşkaye üstünden konuşup bitiyordu konu

Yok ama normal konuşma olmadı sosyal medya üzerinden sadece hikayelere yanıt vermekle başladı öyle hşkaye üstünden konuşup bitiyordu konu
Eee tamam oğrendikten sonra niye devam etmiş? Berbat işte bu. Uğraşma savunulacak yan yok bunda. Anan baban niye verdi?
Çocuk çocuk evlendirip bi de evliliklerini toparlamaya çalışıyolar. Ay rezalet.
Neyse hakkında hayırlısı çıkıyorum konudan. Sinirlendim.

Eee tamam oğrendikten sonra niye devam etmiş? Berbat işte bu. Uğraşma savunulacak yan yok bunda. Anan baban niye verdi?
Çocuk çocuk evlendirip bi de evliliklerini toparlamaya çalışıyolar. Ay rezalet.
Neyse hakkında hayırlısı çıkıyorum konudan. Sinirlendim.
Cümlemizin inşallah

Sanmıyorum o ihtimali çünkü hiç hoşlanmaz öyle şeylerfen dininr bağlu birisi
Genelde onlarda sorun oluyor zaten. Kendi kimliğini kabul edemediği için nefret ediyor ve inançla da kamufle etmeye çalışıyorlar. Ben oylelerinden daha çok korkarım. İpek çarşaf tahrik eder, asansöre tek binmek tahrik eder, kadının bileği tahrik eder diyenler de hep o sapıklardı

Bence adamın cinsel tercihleri farklı. Evlenir evlenmez çocuk isteyerek kendini kanıtlamak istedi

Hanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep

Yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim gerçekten sizinle alakası yoktur. Eşimin bana bile anlatmadığı iş yerinde oldukça stresli ve sıkıntılı döneminde benzer şeyler yaşadık. Haliyle kendi üstüme alındım. Sizin tek hatanız ailelere haber vermek olmuş. Biraz sabredin bu konuyla ilgili üzgün olduğunuzu uygun bi dille paylaşın. Ben eşimin telefonunda konuyla ilgili uzmanlarla görüştüğünü görünce durumun ciddiyetini farkettim. Şok tedavilerinden bahsediliyordu. Bunu bildiğimi belli etmeden, böyle bi sorunun herkesin başına gelebileceğini asla benim için sorun olmadığını, aynı şeyin benimde başıma gelebileceğini anlattım. Ve gerçekten bi süre birbirini seven iki insan olarak yaşadık. Konuyu açmadım, güzel şeylerden bahsetmeye keyifli vakit geçirmeye odaklandım. Sonra düzeldi. Ama siz başka şeylerden şüpheleniyorsanız aldatılma gibi onu bilemem.

Dedim cidden çünkü 1 senedir ilişki yaşamadık ve tek derdimiz o değildi bana çok aşık olan birisi bir anda soğudu her yaptığım harelet gözüne batar oldu benden hep kaçtı yatağa ya benden sonra girerdi ya önce ben uyanmadan uyanır kaçardı bunlar da olunca artık boşanma noktasına gelmiştik ve ben de durumu açtım konuştum ilk başta düzelir gibi yaptı aileler işin içinden çıkınca aynı eski halien döndü şimdi sevgisinde saygısında bi problem yok o geçti ama cinsellikte aynıyız
Allammmm o ailenin surat şekli suan canlandi gözümde 😱

Back
X