isteksizlik ve ağrı..

asporca84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
32
17
3
41
merhaba hanımlar.ben evlendiğim günden bu yana cinsel yönden hep sorunlarımız oldu eşimle.burada okuyorum herkes eşim isteksiz diyor.bizde de tam tersi ben inanılmaz isteksizim.Normal doğum yaptım.buna rağmen çok acı çekiyorum ve doğal olarak istemiyorum.sanki ilk kez oluyor gibi her seferinde.bazen aylarca olmuyor aramızda bişey.Başlarda çok tartıştık ama sanırım eşimde alıştı buna .O istekli ama bende neredeyse sıfır.Bebekle ilgileniyorum sürekli yorgunluk felan derken birde acı çekince insan hiç istemiyor.Ömrüm boyunca olmasa aramam.Doktora görünmüştüm ilk zamanlarda darlık yok demişti.Kadınlık hormonu bende bitti galiba. böyle bir ömür ne yapıcam bilmiyorum .varmı benim gibi acaba?

Doktora gidin bence.
Benim gibi var mı ne demek ayrıca varsa aaa yalnız değilmişim deyip böyle devam mı edeceksiniz?

Bu gidişle rahibe Teresa olacaksınız haberiniz olsun..

evt bu sefer piskoloğa gidicem.Rahibe teresa olmama az kaldı .Doğum yapıp vajinismus olan bir benimdir galiba

Siz de yarı vajinusmus var. Hormonal değil, birleşme esnasında ağrı çekiyor ve zevk almıyorsunuz doğal olarak isteksiz oluyorsunuz. İlişki oluyor ama siz kendinizi çok sıkıyorsunuz, işte bu da vajinusmus aslında.

Yapacağın şey vajinal kaslarını çalıştırmak. Ya kendin bunu tek başaracaksın ya da doktora gideceksin sana yöntem anlatacak. İlişkiden zevk alırsan emin ol eşini arzulamaya da başlarsın. Bunu ihmal edersen de ömrünün sonuna kadar kocan için vazife gibi görür, acı çeke çeke çok büyük haz alacağın şeyden nefret edersin.

doğumdan sonra kuruluk olması çok normal, yorgunluk da cabası oluyordur. kayganlaştırıcı alın, büyük marketlerde malum bölümlerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…