İsteksizlik

Bu hep cinseliğin tabu olarak kalması eğitiminin doğru şekilde verimemesi sonucu bunlar
Cinselliğin ayıp günah olduğu ince ince bilinçaltına işleniyor doğru zaman geldiğinde bile bu tabular yıkılamıyor

Ooo seksli konu. Bacım ben doğumdan sonra Mahmut abi oldum. O kadar ki bir sabah uyandığımda pipili olabilirim korkusuyla tedaviye başladım. Meğer deli olduğumdan istek yokmuş. Hafiften duzeldim gibi ama hala biyiklarim var. Fiziksel bir sorun yoksa psikiyatri iyidir. Zihni açar ayriyeten aganigi naganigi. Son cümleyi yazdığım için kendimden utandım.

Kız o utangaçlık ilk gün geçmesi lazımdı.
Loş ışık kullanın mesela daha rahat olursun. Eşini de sıkma adam seni istiyor ne güzel işte
Rahat ol herşey çok daha güzel olur

Lütfen böyle davranarak eşinin eline bi koz verme. Başın agrir ve daha sonra buraya aldatıldım diye bi konu açarsın Allah korusun lütfen

Bence eşini sadece iyi bi insan olduğu için seviyorsun ... aşk gibi değil ...eğer öyle olsa.bunları isterdin

Bence eşini sadece iyi bi insan olduğu için seviyorsun ... aşk gibi değil ...eğer öyle olsa.bunları isterdin

Esimi seviyorum evet fakat asik gibimi...
Guzel bir yerden yakalamissiniz..

Oyle gordugum zaman kalp carpintilarim, heyecanlanmalarim yoktur, dogrudur..
Ama bunlar benim icin cok onemli seyler degil.Aramizda sevgi ve en onemlisi SAYGI var..bu daha onemli bana gore..

Ayriyeten onu hoş bulurum begenirim, bana dokunmasii fln rahatsiz etmez, itici gelmez.ama zaman zaman biraz daha uzun boylu olsaydi keske diye dusundugum olmustur ne yalan soylim...

Evlendikten sonra her gün kalp çarpıntısıyla yaşanmıyor zaten.
Aşk, meşk boş.
Aranızda daimi sevgi, saygı ve bağlılık varsa gerisi boş.
Ama sevdiğiniz adama karşı cinsellik isteği de olmalı, eşiniz istediğinde özellikle bu isteğini reddetmeyin.

kocan hala yüklüktemi, bi değişme olmadımı konuşmuyomusunuz

ama sen böyle devam edersen, saygıda sevgidekalmaz. adam başkalarına yönelir haklı olarak. malesef bu böyle

Evliliğin %40 inin cinsellik olduğunu biliyormuydunuz bence bir ihtiyaç hem erkek hem kadın için yakınlaşmak şahsen Dr bize yasak koydu kafayı yemiş gibi rüyamda kocamla sevisiyorum bence cinsellik eşleri yakınlaştırıyor öyle düşünüyorum ben :) dogurayim 40 in çıksın kocamın üstüne atliycam dermişim ezilir adamcağız yazık

Adam erken gidecekmiş cnm bugün süslenip püslen nasıl sen onu bazen reddediyorsan oda edebilir doğal şeyler bunlar

Günaydın olsun hepinize,

Hayatı dar yaşamaya alışmış, sıkışıp kalmış ve düzgün nefes bile alamıyorlar. Öpüşmenin güzelliğini, ruhsal ve fiziksel açıdan yaşatmış olduğu şehvetle karışık aidiyet duygusunu bilmeden konuşurlar. Üstüne üstlük ayıptır bu belli bir yaştan sonra, tabi bizim oturup örgü örmemiz lazım ama değil mi ? Değil işte. 130.000 boşanma vakası oldu geçen sene bu ülkede ve sürekli yükselmeye devam ediyor rakam. Üstte bir mesajımda da bahsettim, hayat zaten yeterince zor bir çoğumuz için. Üstüne üstlük birde kadın-erkek olarak ilişkilerimizde bunu zorlaştırmamamız gerekiyor. Birbirine destek olmak varken zarar vermeye çalışmanın sağlıklı bireyler için mantıklı yanı yoktur. Ezilmek veya onlara ceza vermek için evlenmedik biz. O yüzden öpüşmek kadar keyif veren ve kolay elde edilebilir güzellikten neden kendimizi uzak tutalım. Bedava ve basit olduğu zaman değersiz mi oluyor sanki. Çatır çatır öpüşürüm eşimle ve kimse de umrumda olmaz. Aksini düşünenler gitsin kendini imha etsin bi yerlerde, çünkü gına geldi artık bu tiplerden.

Sizin konunuzu okumuştum, üzücü bir durumla karşı karşıyasınız maalesef. Belli yaşa ulaşmış ve kendini duygusal açıdan kapatmış bireyleri tedavi etmek genel anlamda daha zordur çünkü vakada hislerde körelmeler başlıyor. Kızmak,sinirlenmek mesela, kötü olduğundan bahsederiz halbuki öyle değildir, olumlu bir işarettir bu. Aksine tepkisiz kalıp umursamama durumları daha vahim sonuçlara yol açar çoğunlukla. Yazılarınızı okuduğumda samimi söylüyorum sizinle tanışmayı ve derdinize ortak olup beraber çözüm yolu bulmayı çok istedim, o derece içim acıdı. Herşeye rağmen yine de karamsar olmayın lütfen, profesyonel destek almak için ikna edin eşinizi. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz ve ölüm haricinde de çözülemeyecek sorun yoktur benim gözümde. Mutlaka ortak bir noktada buluşursunuz diye düşünüyorum. Bunu yapmalısınız çünkü eşinizle ikinci bahar fırsatını kaçırmamalısınız, yazık olur yoksa hayatınıza.

Ağzına sağlık hayatım, bunları dile getirin işte. O ayıp bu günah şeklinde kafayı doldurunca o zaman gerçekten yaşamanız gereken duygulara yer kalmıyor. Rahat olun hanımlar eşinize karşı, hepsinin ayrı yapısı var elbetteki ama sizin zaten artık birbirinizi tanımış olmanız ve konuşma esnasında ne şekilde tavır göstereceğinizi bilmeniz gerekir.

Anlaşılmak kadar insanı mutlu eden bir şey yok, teşekkür ederim.

Eşimden o kadar soğudumki, onunla bahar falan düşünemiyorum. Bu yaşta da boşanmak çok ürkütücü geliyor. Boşanabilenlere hayranım. Benimde zayıf noktam bu işte. Ya hepten yalnız kalırsam korkusu var.

kocan hala yüklüktemi, bi değişme olmadımı konuşmuyomusunuz

ama sen böyle devam edersen, saygıda sevgidekalmaz. adam başkalarına yönelir haklı olarak. malesef bu böyle
Evet kocam hala yüklükte ve halindende çok memnun.

Birde başıma ne geldi. Karşı blokta oturan adam iş yerime gelip bana yasak aşk yaşamayı teklif etti. O eşinden memnun değilmiş. Bizimde evde iki ayrı ışık yanıyor görünce eşimle ayrı takıldığımızı anlayıp. Fırsatdan istifade etmek istemiş. Gittim eşime söyledim , sadece güldü. Ben ne tuhaf bir duruma düştüm böyle. Adamın teklifini elbetteki kabul etmem, iğrenç.. teklifte iğrenç. Birde adam haca gidip gelmiş, utanmaz. Şimdi o cephedeki pencereye bile çıkamıyorum. Gözetliyordur diye.

inanamadiimm soklardayim igrenc otesiiiiii

Ayyy resmen aynıyız :)) tek değilmişim ya
bendede o istek hiç yok aklıma bile gelmiyor desem yeridir.. Ne olacak böyle hiçbir fikrim yok
Bir keresinde doktora söyledim psikolojik dedi gıcık oldum ondan beri başka doktora gitmedim.

Konuyu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…