- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
Zaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sizde mi isteksizlik yoksa eşiniz de size karşı isteksiz mi.Zaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var
Yani o da öyle normalde de ayda 1 oluyordu.Yorgunum o yüzden diyor o da.gecen gün geldi ben istemedim. Istemiyor musun artik beni bi daha da öyle deme o zaman dedi bana (yapmıyoruz hiç demiştim)sadece sizde mi isteksizlik yoksa eşiniz de size karşı isteksiz mi.
Ya bende yeni evliyim bende de yok inan ki napicaz hiç bilmiyorum cinsel tiksinti isteksizlik ve vajinismus var bende de doktor da şaşırdıZaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var
Vaninusmus geçmişim de varYa bende yeni evliyim bende de yok inan ki napicaz hiç bilmiyorum cinsel tiksinti isteksizlik ve vajinismus var bende de doktor da şaşırdı
Sizin hormonlarda sorun olabilir
siz geçmişte kendinizi çok çektiyseniz belki o yüzden gelmeyi bırakmış olabilir mi. mesela size yaklaştı istemiyorum derseniz bir süre sonra amann nasılsa yok der deyip gelmeyi bırakabilir.Vaninusmus geçmişim de var