• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteksizlik

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.530
708
333
35
Zaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var

tek taraflı bi isteksizlik mi? kafanıza taktığınız başka problemler var mı? eşiniz ile bu konu üzerinde konusuyor musunuz? tam olarak açıklamamıssınız ki

Bazen erkekler gurur yapabiliyor suan oda ilk adimi sizden bekliyordur bence konusmayi deneyin orgazm olamama sebebini arastiririn belki yeterince uyarilmadiginiz icin orgazm olamiyor olabilirsiniz sirf bu yüzden de isteksizlik yasiyorsunuzdur bende bi gun erkenden girin yatağa birseyleri uzun uzadiya yapın belki sonuc farkli olur

Ne güzel dünya be adam istiyor kadın istemiyor ay napsın bu adamlar Allah aşkına pes ya evlenmeyin o zaman ya da ayrılın yani kimse kimseyi böyle çekmek zorunda değil adama da eziyet

Zaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var
Ya bende yeni evliyim bende de yok inan ki napicaz hiç bilmiyorum cinsel tiksinti isteksizlik ve vajinismus var bende de doktor da şaşırdı
Sizin hormonlarda sorun olabilir

Çok zor Bi DÖNEM geçirdim bu yıl hersey üstünde sorunlar yaşadım terapiye de gidiyorum eşimin bana psikolojik şiddet uyguladığını farkettim başka Bi konuyla alakalı.zora sıkışınca ölümden bahsediyor hep gibi gibi.bunlar da olunca Bi uzaklaşma oldu

Back
X