isteksizlik

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba ben de acaip bi isteksizlik var mutsuzluk huzursuzluk...Hiçbi şey yapasım yok,kimseyle konuşasım yok...Erkek arkadaşıma da sinirliyim..O mu beni bu hale getirdi bilmiyorum...Okula da gitmek istemiyorum..Belki rahatlarım da diye actım ama galiba böyle devam edecek bu... :43:

ara sıra herkeste olur bu durum. sadece sana mahsus değil. çok da takılma iç sesine. papatya çayı gevşemeye yardımcı olur tavsiye ederim

depresyon deniyor casnım buna
herkez dönem dönem yaşamıştır
hoşlandığın şeyleri yapmayı dene
;)

Kızlar merhaba ben de acaip bi isteksizlik var mutsuzluk huzursuzluk...Hiçbi şey yapasım yok,kimseyle konuşasım yok...Erkek arkadaşıma da sinirliyim..O mu beni bu hale getirdi bilmiyorum...Okula da gitmek istemiyorum..Belki rahatlarım da diye actım ama galiba böyle devam edecek bu... :43:

havalarında etkisi var cnm, ama insan dönem dönem bu durumları yaşamak zorunda.Geçici bi durumm merak etme iyisin aslında.

En son sinirlendirmiştim o da baya bi kızmıştı düzeldik fakat ders calısıyor ve sınava odaklı yeterince ilgi görmüyorum sanırım bi de uzaktayız birbirimizden,telefonla konusmak zor geliyor...

ünv'de öğrencimisiniz ikinizde

Back
X