İsteksizlik

İlk sene çok istek duyuyordum açıkçası.Olmayınca da çok üzülüyordum.Ama sonra yavaş yavaş soğudum ben de bu olaydan uzaklaştım giderek.
En çok üzüldüğüm eskiden hayat dolu özgüvenli biriydim şimdi bedenimi sevmiyorum.Kafamda hep kocam beni istemiyor ben çirkinim düşüncesi var bunu atamıyorum bir türlü.Ki çirkin olmadığımı da bildiğim halde.
 
Yani şartlar ne kadar mükemmel olursa olsun ben yapamazdım sanırım. Tutku yok, sadece alışkanlığa dönüşmüş bir evlilik.
Bilemedim, hakkında hayırlısı olsun ya.
Yani evet evlilikler bir süre sonra senin şu anki yaşadığın duruma geliyordur, bilemiyorum hiç evlenmedim. Yani 20 senedir ilk günkü gibi bir cinsel hayatımız var diyeni görmedim henüz. Ama sen hiç yaşamamışsın ki, baştan sona böyle olup da ileride pişman olursan ya?
 
Evlilik öncesi nasıldınız? Esiniz istekli miydi? Cok zor bir durum ama çözümsüz degil psikoloğa gitmeyi deneyin. Sizinle paylaşmadığı derinlerde bi sıkıntısı vardır belki... Sevginiz için bence mücadeleye deger... Sizi beğendiğini söylüyormuş esiniz. Sebep siz değilsiniz belli ki; onun içsel bi sıkıntısı var bence. Oturup tüm duygularınızı kaleme alın. Suçlamadan; sadece hislerinizi... Bence işe yarayacaktır. En azından denemeye değer....Allah kolaylık versin
 
Aksine o zamanlar saatlerce uykusuz kalıp okuduğum şehre gelirdi görüşebilmek için.Yani bir uyumsuzluk yoktu.
Ben ona evleneceksin benimle gibi hissettirmedim aslında çünkü evlenmeyi isteyen oydu hatta ben 1 yıl ertelettim evlenme olayını.
Konuşuyorum konuşmaz mıyım hala beğendiğini istediğini söylüyor.Ama net bir cevabı yok viagra tarzı ilaçlar içip yaklaşmayı istiyor o da kendince beni mutlu etmeye çalışıyor aslında hiç çabalamıyor diyemem.
Ama o tarz uyarıcı şeyler içmeden arzu duyamıyor demek ki bu adam bu da beni üzüyor açıkçası.
 
Kullandigi bir ilac, gordugu bi tedavi birsey var mi ? Yan etki falan olmasin
3 ayda tas olsa catlar

Size gelirsek
Siz mutlu degilsiniz
Cocuk yapmayin
Cinsellik giderilmesi gereken bi ihtiyac
Olmasa da olur deyip mutlu olamazsiniz
Cocukla dolduramazsiniZ bence
 

Seksten ziyade tensel temas da önemli. Mesela birlikte duş alınabilir yani o aradaki bağı diri tutmak önemli. Yoksa evliliği seks ve aşk dolu geceler sanmak çok hayal olur. Hele de İstanbul' da yaşıyorsan o libidoyu korumak çok zor.

Konu sahibesi siz beraber duş falan alıyor musunuz ? Öpüşüyor musunuz mesela ?
 
Bekar olduğum zamanlar hiç böyle bir sorun yaşayacağımı tahmin etmezdim.Evet tutku yok sadece sevgi var alışkanlık var haklısın.Dediğim gibi ilk 1 yıl boşanmayı kafama koymuştum ama şu an bunu istemiyorum.
Bilemiyorum sonraki yıllar da ne olacak nasıl hissedeceğim pişman olacak mıyım?
Ama şu an eşimsiz bir hayat da düşünemiyorum.Teşekkür ederim.
 


Kendisi peki birden bire bu istek azalmasini nasil acikliyor ? Ona normal mi geliyor peki bu durumun bicak gibi kesilmesi ?
Illa birsey olmus olmasi lazim.
 
Tşekkür ederim.İnanın onu da denedim 4 sayfa oturup mektup yazdım kendisine.Madde madde neler hissettiğimi yazdım.
Denemediğim bir yöntem kalmadı açıkçası.Psikoloğa ilk yıl gittik hemen çözüm bekledik sanırım bıraktık.Aslında işinin ehli birine tekrar gitmek lazım belki denemek lazım.
Beni bu ara üzen kendimle ilgili hissettiklerim.Yoksa inanın bu konuyu artık takmıyordum bile kafama.
 
Yani henüz evlenmedim, o yüzden sadece tahmin yürütüyorum.
Sanırım adam seks yapmaktansa seks haricindeki her şeyi yapmaya razı gibi. Lobiden arkadaş bulmuş kendine baksanıza.
Rica ederim, o yüzden iyi düşünmelisin. Çocuk olduktan sonra hele, ehh artık dayanamıyorum, aşk istiyorum ben diye ortaya çıkarsan çok da avantajlı bir durumda olmazsın. Her şey daha da zorlaşır.
 
Haklısınız. İnsan beğenilmiyorum ki olmuyor hissine kapılabilir doğal olarak. Psikoloğun tekrar deneyin ve çözüme ulaşmadan tedaviyi bırakmayın.
 
Cevabım eksik kaldı bu arada bu yöntemlerim işe yaramıyor mu?Sadece 1 hafta ama sonra eşim eski haline geri dönüp hiçbşr şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor.
 
böyle bir evliligi yürütmek çok zor
ha normal arkadaş ha eşiniz
aynı şekilde sizi seven değer veren destek olan bir ev arkadaşi olsa da aynı durum olacaktı
o zaman niye evlendiniz ki
evliligin sıradan arkadaşlıktan farkı bu paylaşımlar değil midir
bu genç yaşta kendinizi harciyorsunuz
 
Yani çok önceden kullandı kısa bi dönem romatizma ilacı ama sonra bıraktı geçince.Zaten beni üzen sorunun fiziksel olmaması.Adamın sorunu var der geçerim ama bariz belli sağlıklı bi adam ama eşini arzulamıyor beni asıl üzen bu.
Evet mutlu değilim ama boşanmak da istemiyorum işte.
 
Kendisi peki birden bire bu istek azalmasini nasil acikliyor ? Ona normal mi geliyor peki bu durumun bicak gibi kesilmesi ?
Illa birsey olmus olmasi lazim.
İnanın o kadar ilginç bir adam ki.Size bir örnek vereyim.Dün bir dizi izliyorduk kadın nikahta adamı bırakıp gidiyor özür dilerim yapamıcam diyip.Ben de onu izlerken dayanamayıp keşke ben de kaçsaydım böyle nikah anı belki daha güzel bi hayatım olurdu dedim.
O da ne filan dedi şaşırdı ama hiçbir şey demedi.5dk sonra da gülmeye eğlenmeye devam etti.
Yani ben olsam irdelerim bu sözü üzerine kafa yorarım ama eşim bunları yapmıyor hiçbir zaman da yapmadı bu soruna kafa yormadı.O an için 5 dk üzüldü ama sonra hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam etti.O nedenle hiçbir şey için net bir açıklaması yok.
 

Oda onunla bağlı işte çok güzel bir kadın olduğun halde sık olmayınca kendini yetersiz hissetmeye başlıyorsun eşim beni çirkin olduğum için mi istemiyor bedenimde mi bir sorun var gibisinden bilinçaltına yerleşmiş belli ki.

İyi bir psikologla sorunu çözmenizi dilerim.Zira sevildiğimi hissediyorum değer görüyorum güveniyorum eşim çok iyi biri demişsiniz.Bunlar cinsellikten bile daha değerli şeyler.Umarım düzelir herşey .
Yalnız bu sorunu aşmadan çocuk düşünmeyin bence.
 
Çünkü gitmeyeceğinden emin, gitmeye kalkarsan da ikna edeceğinden emin. O yüzden kaygılanmıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…