- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi sufisentir
-
İnanın o kadar ilginç bir adam ki.Size bir örnek vereyim.Dün bir dizi izliyorduk kadın nikahta adamı bırakıp gidiyor özür dilerim yapamıcam diyip.Ben de onu izlerken dayanamayıp keşke ben de kaçsaydım böyle nikah anı belki daha güzel bi hayatım olurdu dedim.
O da ne filan dedi şaşırdı ama hiçbir şey demedi.5dk sonra da gülmeye eğlenmeye devam etti.
Yani ben olsam irdelerim bu sözü üzerine kafa yorarım ama eşim bunları yapmıyor hiçbir zaman da yapmadı bu soruna kafa yormadı.O an için 5 dk üzüldü ama sonra hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam etti.O nedenle hiçbir şey için net bir açıklaması yok.
Herşeyi içine atan birisimi?İnanın o kadar ilginç bir adam ki.Size bir örnek vereyim.Dün bir dizi izliyorduk kadın nikahta adamı bırakıp gidiyor özür dilerim yapamıcam diyip.Ben de onu izlerken dayanamayıp keşke ben de kaçsaydım böyle nikah anı belki daha güzel bi hayatım olurdu dedim.
O da ne filan dedi şaşırdı ama hiçbir şey demedi.5dk sonra da gülmeye eğlenmeye devam etti.
Yani ben olsam irdelerim bu sözü üzerine kafa yorarım ama eşim bunları yapmıyor hiçbir zaman da yapmadı bu soruna kafa yormadı.O an için 5 dk üzüldü ama sonra hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam etti.O nedenle hiçbir şey için net bir açıklaması yok.
Başlarda bazı sıkıntıları vardı.Ancak ben hep olur öyle sıkıntı yok dedim.Bazen ona kendini kötü hissettirmiş olabilirim kabul ediyorum.Ama sonraları çok yapıcı davrandım sabrettim.Sürekli onu beğendiğimi yakışıklı olduğunu filan söylerim her fırsatta.Ki gerçekten de yakışıklı bi adamdır bilemiyorum ki güveni neden kırıldı?Kendine guvenmiyor olabilirmi?
Iliski sirasinda yasadigi aksilikler varmi yani psikolojik olabilir mi
Benim fikrim elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız kendi yolunuza bakın. Hic oyle basit bisey değil cinsellik. Neden kendi ihtiyaçlarınızı yok sayiyorsunuz. Gittikce agresif sinirli bir kadın olacaksınız değer mi.Aslında niyetim burnunu sürtmek falan da değil.Ama artık elimde değil yani isteyemiyorum.Bu kez de giderek ev arkadaşlığı durumumuz tescilleniyor.
Başlangıçta bunları yapmayı çok önemsiyordum.Eşime diyordum yakın olalım yeter ki illa bir şey olması gerekmiyor diye.Seksten ziyade tensel temas da önemli. Mesela birlikte duş alınabilir yani o aradaki bağı diri tutmak önemli. Yoksa evliliği seks ve aşk dolu geceler sanmak çok hayal olur. Hele de İstanbul' da yaşıyorsan o libidoyu korumak çok zor.
Konu sahibesi siz beraber duş falan alıyor musunuz ? Öpüşüyor musunuz mesela ?
Mutlaka bi sebebi olmali psikolojik bisey de olabilirYani çok önceden kullandı kısa bi dönem romatizma ilacı ama sonra bıraktı geçince.Zaten beni üzen sorunun fiziksel olmaması.Adamın sorunu var der geçerim ama bariz belli sağlıklı bi adam ama eşini arzulamıyor beni asıl üzen bu.
Evet mutlu değilim ama boşanmak da istemiyorum işte.
Hep onu kafasına takıyor olabilir.Travma yaşamıştır .Başlarda bazı sıkıntıları vardı.Ancak ben hep olur öyle sıkıntı yok dedim.Bazen ona kendini kötü hissettirmiş olabilirim kabul ediyorum.Ama sonraları çok yapıcı davrandım sabrettim.Sürekli onu beğendiğimi yakışıklı olduğunu filan söylerim her fırsatta.Ki gerçekten de yakışıklı bi adamdır bilemiyorum ki güveni neden kırıldı?
Başlangıçta bunları yapmayı çok önemsiyordum.Eşime diyordum yakın olalım yeter ki illa bir şey olması gerekmiyor diye.
Dediğiniz eylemleri yapıyorduk başta.Ancak hep ben teklif ediyordum sonra bıraktım.
Şu anda da yanında soyunup giyinmiyorum bile.Sanki bana bakarken iğreniyormuş gibi geliyor beni çıplak görsün istemiyorum.
Kendisine bunu söylediğimde saçmaladığımı asla öyle bakmadığını beni beğendiğini söylüyor.
Eger oyleyse seni mutlu edemedigini, iliski tamamliyamadigini dusunebilir.Başlarda bazı sıkıntıları vardı.Ancak ben hep olur öyle sıkıntı yok dedim.Bazen ona kendini kötü hissettirmiş olabilirim kabul ediyorum.Ama sonraları çok yapıcı davrandım sabrettim.Sürekli onu beğendiğimi yakışıklı olduğunu filan söylerim her fırsatta.Ki gerçekten de yakışıklı bi adamdır bilemiyorum ki güveni neden kırıldı?
İnanın en yakınlarıma bile anlatmıyorum bu sıkıntımı çünkü insanlar zannediyorlar ki benim derdim cinsellik.Sizi düşündürdüğü bu durum çok haksız çok acı. Çok kızdım eşinize.
Ben evli bile degilim ama benzer libido duzeyi olan insanlar evlenmeli diye dusunuyorum.Ben cinsellik olmazsa olmaz diyen biri degilim zittini düşünen kadinlar acaba olaki eşlerinde sağlık problemleri oldu ne yapacaklar acaba?cinsellik önemlidir evet ama olmazsa olmaz degildir...eşini seviyorsan gerçekten değerde goruyorsan devam et derim.ama bu durum oz güvenini yikmasinada izin verme boyle düşünme yani kendini sev bedenini sev.eşinin karakteri bu demekki bence zararli bir huyda değil (evli ama bütün gün aranirmiscasina kadinlara bakan,taciz eden erkeklerle dolu etraf)birde psikolaga yada aile terapiste gidin,sağlık acisindan sorun olurmuş bilmem ama cinsel istek için ilaçlar var onlari deneyin...
Sağlıklı bi insanın derdi tabiki cinsellik olurkiİnanın en yakınlarıma bile anlatmıyorum bu sıkıntımı çünkü insanlar zannediyorlar ki benim derdim cinsellik.
Ben sanki çok cinsellik düşkünü biriyim ki kaldı ki öyle bile olabilirim.
Ama benim derdim iyi hissetmek huzurlu olmak sadece.İnsanların bakış açıları da beni çok üzüyor bu konuyla ilgili.
Buraya konu açarken bile kırk kere düşündüm inanın.Çünkü zaten kötü hissediyorum bir de tanımadığım insanların bana kendimi kötü hissettirmesine gücüm yok açıkçası.
Benzer bi soruyu sormak istedim konu sahibine ama nasil soracagimi bilemedimValla boyle giderse ilgi sevgi gosteren birine asik olursun zaten.
Kalp bos kalamiyor, hemen doluyor. Sevgisiz yasamasi insanin mumkun degil.
Bu adam sevgi gostermiyorsa gosteren biri elbet cikar ona da gonlun kayinca sonunuz bosanma olur.
Etrafimda net 3 arkadasim var esinizle ayni olan. Ve kadin hepsi. Bana sıradışı bir durum olarak gelmiyor açıkçası.İnanın en yakınlarıma bile anlatmıyorum bu sıkıntımı çünkü insanlar zannediyorlar ki benim derdim cinsellik.
Ben sanki çok cinsellik düşkünü biriyim ki kaldı ki öyle bile olabilirim.
Ama benim derdim iyi hissetmek huzurlu olmak sadece.İnsanların bakış açıları da beni çok üzüyor bu konuyla ilgili.
Buraya konu açarken bile kırk kere düşündüm inanın.Çünkü zaten kötü hissediyorum bir de tanımadığım insanların bana kendimi kötü hissettirmesine gücüm yok açıkçası.
Üzum üzume baka baka demişler...resmen birbirinizi köreltmissiniz eşiniz hatayla başlamiş şimdide roller degismiş siz hatayi devam ettiriyosunuz...ve mutsuz ediyosunuz birbirinizi....sanirm depresyondasiniz..Herkese merhaba.1 sene önce konu açmıştım bu konuyla ilgili tekrar yazmak istedim.
Çünkü kendimi iyi hissetmiyorum hiç.
Biraz uzun olabilir uyarayım ki zamanı olmayanlar okumasın baştan.
2 senelik evliyim 28 yaşındayım eşim 34 yaşında.1 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kalıp öyle evlendik severek isteyerek.
Evlenmeden önce de birlikte olduk çok sık olmasa da bazı kaçamaklar oldu.
Evlendik gece otelimize gittik eşim sırtını dönüp yattı.
Derdim sadece cinsel anlamda bir şeyler paylaşmak değil ama o güne özel duygularını dahi söylemedi.Bu ben de büyük bir travma yarattı 2 sene oldu hala aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sonra balayına gittik benimle odada vakit geçirmek yerine resepsiyondan kendine kanka yaptı onlarla vakit geçirdi.
Tabiri caizse köşe bucak kaçtı benden diyebilirim.Bu da 2. travmam balayı denilince bile üzülüyorum.
Evimize geldik eşyalarla uğraştık ettik derken bikaç ay sonra benim şikayetlerim sonucu doktora gitti üroloğa.
Hormonlarla ilgili vs.bir problem yok kalp doktoruna falan da gitti bir problem çıkmadı şükür.
Neyse çok uzatmayayım öyle haftada bir, 15günde bir filan değil baya baya 3 ayda 1, 2 ayda 1 bir şeyler yaşadık eşimle.
2 yıl boyunca hep çözüm aradım araştırmalar yaptım hep bir şeyler okudum.Çözüm öneren bu konuya kafa yoran taraf ben oldum.
Sabırlı davrandım olmadı, rest çektim olmadı ,boşanalım dedim istemiyor onu da çaba göstereceğim beni bırakma dedi.
Bazı bitkisel ilaçlar da kullandı zaman zaman iyi geldi çok iyi hissettik birlikte,zaman zaman sorun yokmuş gibi yaptık.
Şimdi bu sorun 2 senedir hayatımda ve ben uzun süredir cinsellikten vazgeçmiştim aslında.
Çünkü boşanmamaya karar vermiştim ve artık şikayet etmek anlamsız geldi ya bu deveyi güdecektim ya da bu diyardan gidecektim.
Birkaç sene sonra bir çocuk yapıp(artık nasıl olacaksa) o şekilde yaşarım diye düşündüm.
Ama şu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.Cinsel anlamda isteğim kaybolmuş durumda artık.
Çok nadir o bana yaklaşınca da ben onunla olmak istemiyorum.
Bedenimle ilgili inanılmaz şikayetlerim var.Aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim.
Kafamın bi yerinde hep kocam beni istemiyor ben çirkin bir kadınım düşüncesi var.
Eşim benim çok güzel olduğumu beni istediğini filan söyler sarılır öper sürekli.
Ancak ben son 6 aydır dış görünüşümle ilgili özgüvenimi tamamen yitirdim.Bedenimi sevmiyorum.
Eskiden evde asla duramayan çalışkan biriydim şu an saatlerce hiçbir şey yapmadan evde oturabilen biri haline geldim.
Şimdi diyeceksiniz ki ee boşan ne duruyorsun?
Boşanmayı istiyor muyum ondan emin değilim.İlk sene istiyordum hatta eşim tamam dese şu an boşanmıştık hep o beni ikna etti boşanmamaya.
Çünkü eşimi seviyorum onun iyi niyetini, iyi kalbini,sabrını,bana verdiği değeri,her koşulda arkamda olmasını,verdiği güveni,efendiliğini vs. seviyorum.
Sevmediğim yönleri de var elbette ama onu kaybetmeyi göze alamıyorum.
Cinsellik olmadan (ya da çok az olarak) yaşayabilirim diye düşündüm hep istediğim zaman vakti gelince bi çocuk yapsam yeter dedim.
Ki dediğim gibi artık istek bile duymamaya başladım.Ama o zaman neden kendimi berbat hissediyorum?
Mesela neden bu satırları ağlayarak yazıyorum?
Not:Eşim gay değil kesin bilgi.
Not 2: Başka kadın da yok bu da kesin.
Not 3: Eşimin yorucu bir işi de yok.
Çok zorladım çok ağladım zırladım.Ama düşünün 1 sene önce de aynı konuyu açmışım yani bi aşama kaydedememişiz demektir ve bu çok üzücü.Cinsel tercihleri farklı değil çünkü 2 senedir hep beraberiz bi şekilde anlardım ya da açık verirdi diye düşünüyorum.Karsiniza alip konusmaya zorlamadiniz mi ? Valla ciddi sabirlisiniz, ben olsam bir odaya kilitler agzindan mantikli bir aciklama alana kadar cikarmazdim. Kocanizin cinsel tercihleri farkli olabilir ve bunu kendine bile itirah edemiyor olabilir hic normal degil cunku su dedikleriniz
Yok değildir.Öyle kin tutmaz depresifte değildir.Herşeyi içine atan birisimi?
İşte eşimin bazı olumlu özellikleri nedeniyle yok saydım hep.Çünkü sevgi saygı değer görmek ne bileyim bunlar da çok önemli bana göre.Eşim isteksiz olsun evet ama bu sorunu için de çabalasın kafa yorsun istiyorum bunu göremeyince de daha çok üzülüyorum.Benim fikrim elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız kendi yolunuza bakın. Hic oyle basit bisey değil cinsellik. Neden kendi ihtiyaçlarınızı yok sayiyorsunuz. Gittikce agresif sinirli bir kadın olacaksınız değer mi.
Teşekkür ederim çok incesiniz.Yani bazı evlilikler sürmüyor bazıları da sürüyor bilemiyorum.Mutlaka bi sebebi olmali psikolojik bisey de olabilir
Uzuntunuzu anliyorum ama ben boyle evliliklerin omrunun cok uzun olacagini dusunmuyorum
Benzer bi durumdaki arkadasim tup bebekle cocuk yapti ( duzenli iliski olamadigindan)
Sonuc yine bosanma oldu
Bence guzel ve cekici birisiniz ozguveninizi kaybetmeyin lutfen
Yani epey oldu aslında hala takıyor mu bilmiyorum.Açıkçası o şöyle mi hissediyor böyle mi diye düşünmek de beni yordu.Bilemiyorum belki bencillik ama ne hissettiğini bile umursamıyorum artık bu konuyla ilgili.Çünkü beni tüketti ve ben bu hale geldim.Hep onu kafasına takıyor olabilir.Travma yaşamıştır .
İşte 2 senedir hep böyle hissetti böyle düşündü falan diye kendimi düşünmeyi bırakmışım bunu fark ettim son zamanlarda.Eger oyleyse seni mutlu edemedigini, iliski tamamliyamadigini dusunebilir.
Simdi buraya ne kadar acik yazabilirim ki.
Biliyosun sende erkek icin onemli seyler bunlar.
Guveni kirilmis olabilir.
Sende yipranmissin ama seviyosan birazcik son bir kez dene onun istedigi zaman o an hssettiklerine gore karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?