İsteksizlik

Karsiniza alip konusmaya zorlamadiniz mi ? Valla ciddi sabirlisiniz, ben olsam bir odaya kilitler agzindan mantikli bir aciklama alana kadar cikarmazdim. Kocanizin cinsel tercihleri farkli olabilir ve bunu kendine bile itirah edemiyor olabilir hic normal degil cunku su dedikleriniz

Herşeyi içine atan birisimi?

Kendine guvenmiyor olabilirmi?
Iliski sirasinda yasadigi aksilikler varmi yani psikolojik olabilir mi
Başlarda bazı sıkıntıları vardı.Ancak ben hep olur öyle sıkıntı yok dedim.Bazen ona kendini kötü hissettirmiş olabilirim kabul ediyorum.Ama sonraları çok yapıcı davrandım sabrettim.Sürekli onu beğendiğimi yakışıklı olduğunu filan söylerim her fırsatta.Ki gerçekten de yakışıklı bi adamdır bilemiyorum ki güveni neden kırıldı?

Aslında niyetim burnunu sürtmek falan da değil.Ama artık elimde değil yani isteyemiyorum.Bu kez de giderek ev arkadaşlığı durumumuz tescilleniyor.
Benim fikrim elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız kendi yolunuza bakın. Hic oyle basit bisey değil cinsellik. Neden kendi ihtiyaçlarınızı yok sayiyorsunuz. Gittikce agresif sinirli bir kadın olacaksınız değer mi.

Başlangıçta bunları yapmayı çok önemsiyordum.Eşime diyordum yakın olalım yeter ki illa bir şey olması gerekmiyor diye.
Dediğiniz eylemleri yapıyorduk başta.Ancak hep ben teklif ediyordum sonra bıraktım.
Şu anda da yanında soyunup giyinmiyorum bile.Sanki bana bakarken iğreniyormuş gibi geliyor beni çıplak görsün istemiyorum.
Kendisine bunu söylediğimde saçmaladığımı asla öyle bakmadığını beni beğendiğini söylüyor.

Mutlaka bi sebebi olmali psikolojik bisey de olabilir
Uzuntunuzu anliyorum ama ben boyle evliliklerin omrunun cok uzun olacagini dusunmuyorum
Benzer bi durumdaki arkadasim tup bebekle cocuk yapti ( duzenli iliski olamadigindan)
Sonuc yine bosanma oldu
Bence guzel ve cekici birisiniz ozguveninizi kaybetmeyin lutfen

Hep onu kafasına takıyor olabilir.Travma yaşamıştır .

Sizi düşündürdüğü bu durum çok haksız çok acı. Çok kızdım eşinize.

Eger oyleyse seni mutlu edemedigini, iliski tamamliyamadigini dusunebilir.
Simdi buraya ne kadar acik yazabilirim ki.
Biliyosun sende erkek icin onemli seyler bunlar.
Guveni kirilmis olabilir.
Sende yipranmissin ama seviyosan birazcik son bir kez dene onun istedigi zaman o an hssettiklerine gore karar ver.

Sizi düşündürdüğü bu durum çok haksız çok acı. Çok kızdım eşinize.
İnanın en yakınlarıma bile anlatmıyorum bu sıkıntımı çünkü insanlar zannediyorlar ki benim derdim cinsellik.
Ben sanki çok cinsellik düşkünü biriyim ki kaldı ki öyle bile olabilirim.
Ama benim derdim iyi hissetmek huzurlu olmak sadece.İnsanların bakış açıları da beni çok üzüyor bu konuyla ilgili.
Buraya konu açarken bile kırk kere düşündüm inanın.Çünkü zaten kötü hissediyorum bir de tanımadığım insanların bana kendimi kötü hissettirmesine gücüm yok açıkçası.

Bir adamin saglik sorunlari nedeniyle isteyip de yapamamasi ile, hicbir sorunu olmadigi halde istememesi arasinda ciddi fark var.
Evet cinsellik olmadan olur, adam her sekilde tedavi olmaya calismistir basarisizlikla sonuclanmistir, bu esnada esini ihmal etmemis baska sekillerde tatmin etmeye calismistir amenna ama istemiyorum diyip bunun icin hic bir caba gostermemek tamamen bencillik baska bisey degil. Sirf bencil oldugu ve beni dusunmedigi icin bosardim boyle bir adami.
Gec bile kalmissiniz ya terapi gorsun, sorununu cozmek icin caba gostersin, ya da kendine baska bir ev arkadasi bulsun. Bu adamla ömür gecmez.

Son düzenleme:
Ben evli bile degilim ama benzer libido duzeyi olan insanlar evlenmeli diye dusunuyorum.
Dusunsene, hic bir saglik sorunu olmadigi halde, esini cinsellikten yoksun biraksa bi kadin, kocasi kac yil onun naziyla oynar... Adam erkekligini sorgulasa, begenilmiyorum dese kosa kosa baska asklara yelken acar diye dusunuyorum.
Konu sahibi, siz de kendi adiniza karar vermelisiniz. Cinsellik olmadan bir yasam olur mu olmaz mi sizin icin?
Bir de arkadas sormus, illa o boyutta olmasa da baska paylasimlariniz yok mu, dus, ozel dokunuslar vs...ya da adami sizin ayartmaya calistiginiz oluyor mu arada? Ona da mi tepkisiz kaliyor?

Valla boyle giderse ilgi sevgi gosteren birine asik olursun zaten.
Kalp bos kalamiyor, hemen doluyor. Sevgisiz yasamasi insanin mumkun degil.
Bu adam sevgi gostermiyorsa gosteren biri elbet cikar ona da gonlun kayinca sonunuz bosanma olur.
Koskoca bir omuru sevgisiz, ilgisiz gecirecek haliniz yok ya.

Sağlıklı bi insanın derdi tabiki cinsellik olurki
Boyle anlasilmasi sizi hic endiselendirmesin
Yaradilisimiz boyle

Valla boyle giderse ilgi sevgi gosteren birine asik olursun zaten.
Kalp bos kalamiyor, hemen doluyor. Sevgisiz yasamasi insanin mumkun degil.
Bu adam sevgi gostermiyorsa gosteren biri elbet cikar ona da gonlun kayinca sonunuz bosanma olur.
Benzer bi soruyu sormak istedim konu sahibine ama nasil soracagimi bilemedim
Esinin yarattigi boslugu dolduracagini dusundugun biri gonlunu celerse nolur
Kayitsiz kalabilir misin?
Bu sekilde bosanmak daha yipratici olmazmi

Etrafimda net 3 arkadasim var esinizle ayni olan. Ve kadin hepsi. Bana sıradışı bir durum olarak gelmiyor açıkçası.
Bu kuru fasulyeyi seven insanla,kuru fasulyeyi sevmeyen insan gibi. Illa da altinda cok muhim mesele yoktur.
O yuzden bosanmak veya bosanmamak tamamen sizin ne kadar istediginize bağlı.
Fikrimi sorarsaniz bosanmazdim.
Ama bir gun baska bir kadinla oldugunu ogrenirsem ç.künü kesip eline verirdim..

Yani cinsel isteği az hani ereksiyonda sorun yaşıyor olsa fıtık falan olabilir derdim ama öyle değil, başka kadın olsa adam ilk günden beri böyleymiş.. Hormonlarına tam olarak bakıldı mı emin misin? Testesteron eksikliği falan olabilir belki... Ya da adam gizli gay kendisinin bile haberi olmadı şimdiye kadar.. Bilemiyorum ki..
Ama cinsel hayat evliliğin demirtaşlarından biri.. Bak ne hale gelmiş psikolojin.. Artık tek sorun eşinin isteksizliği değil senin de isteksizliğin ve mutsuzluğun olmuş..

Eşin başka doktorlara da gitmeli... Sorunu çözmeye çalışmalı.

Çocuk yapma şu an hiç.. Inan çocuk işleri daha da çıkmaza sokar..

Üzum üzume baka baka demişler...resmen birbirinizi köreltmissiniz eşiniz hatayla başlamiş şimdide roller degismiş siz hatayi devam ettiriyosunuz...ve mutsuz ediyosunuz birbirinizi....sanirm depresyondasiniz..

Çok zorladım çok ağladım zırladım.Ama düşünün 1 sene önce de aynı konuyu açmışım yani bi aşama kaydedememişiz demektir ve bu çok üzücü.Cinsel tercihleri farklı değil çünkü 2 senedir hep beraberiz bi şekilde anlardım ya da açık verirdi diye düşünüyorum.
Herşeyi içine atan birisimi?
Yok değildir.Öyle kin tutmaz depresifte değildir.
İşte eşimin bazı olumlu özellikleri nedeniyle yok saydım hep.Çünkü sevgi saygı değer görmek ne bileyim bunlar da çok önemli bana göre.Eşim isteksiz olsun evet ama bu sorunu için de çabalasın kafa yorsun istiyorum bunu göremeyince de daha çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim çok incesiniz.Yani bazı evlilikler sürmüyor bazıları da sürüyor bilemiyorum.
Ama diyorum ya şu an boşanmaya da hazır değilim.
Hep onu kafasına takıyor olabilir.Travma yaşamıştır .
Yani epey oldu aslında hala takıyor mu bilmiyorum.Açıkçası o şöyle mi hissediyor böyle mi diye düşünmek de beni yordu.Bilemiyorum belki bencillik ama ne hissettiğini bile umursamıyorum artık bu konuyla ilgili.Çünkü beni tüketti ve ben bu hale geldim.
İşte 2 senedir hep böyle hissetti böyle düşündü falan diye kendimi düşünmeyi bırakmışım bunu fark ettim son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…