- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
- Konu Sahibi sufisentir
-
Zaten 1 yıl önce de bu konuyu açtığımda herkese çok karışık gelmişti.İnan ben de çıkamıyorum artık işin içinden.O kadar karışık ki acaba diyorum sana söyleyemediği önemli bir sıkıntısı mı var kendiyle ilgili cinsellik konusunda ne bileyim bazı erkekler eşine yetemedigini düşünüp esine soğuk davranir ya bilemedim ki simdi hersey olabilir
Sizin yorumlarınızı çok beğenirim.Peki siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?Panda cinsinden eşiniz.
Allah kolaylık versin.
Herkese merhaba.1 sene önce konu açmıştım bu konuyla ilgili tekrar yazmak istedim.
Çünkü kendimi iyi hissetmiyorum hiç.
Biraz uzun olabilir uyarayım ki zamanı olmayanlar okumasın baştan.
2 senelik evliyim 28 yaşındayım eşim 34 yaşında.1 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kalıp öyle evlendik severek isteyerek.
Evlenmeden önce de birlikte olduk çok sık olmasa da bazı kaçamaklar oldu.
Evlendik gece otelimize gittik eşim sırtını dönüp yattı.
Derdim sadece cinsel anlamda bir şeyler paylaşmak değil ama o güne özel duygularını dahi söylemedi.Bu ben de büyük bir travma yarattı 2 sene oldu hala aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sonra balayına gittik benimle odada vakit geçirmek yerine resepsiyondan kendine kanka yaptı onlarla vakit geçirdi.
Tabiri caizse köşe bucak kaçtı benden diyebilirim.Bu da 2. travmam balayı denilince bile üzülüyorum.
Evimize geldik eşyalarla uğraştık ettik derken bikaç ay sonra benim şikayetlerim sonucu doktora gitti üroloğa.
Hormonlarla ilgili vs.bir problem yok kalp doktoruna falan da gitti bir problem çıkmadı şükür.
Neyse çok uzatmayayım öyle haftada bir, 15günde bir filan değil baya baya 3 ayda 1, 2 ayda 1 bir şeyler yaşadık eşimle.
2 yıl boyunca hep çözüm aradım araştırmalar yaptım hep bir şeyler okudum.Çözüm öneren bu konuya kafa yoran taraf ben oldum.
Sabırlı davrandım olmadı, rest çektim olmadı ,boşanalım dedim istemiyor onu da çaba göstereceğim beni bırakma dedi.
Bazı bitkisel ilaçlar da kullandı zaman zaman iyi geldi çok iyi hissettik birlikte,zaman zaman sorun yokmuş gibi yaptık.
Şimdi bu sorun 2 senedir hayatımda ve ben uzun süredir cinsellikten vazgeçmiştim aslında.
Çünkü boşanmamaya karar vermiştim ve artık şikayet etmek anlamsız geldi ya bu deveyi güdecektim ya da bu diyardan gidecektim.
Birkaç sene sonra bir çocuk yapıp(artık nasıl olacaksa) o şekilde yaşarım diye düşündüm.
Ama şu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.Cinsel anlamda isteğim kaybolmuş durumda artık.
Çok nadir o bana yaklaşınca da ben onunla olmak istemiyorum.
Bedenimle ilgili inanılmaz şikayetlerim var.Aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim.
Kafamın bi yerinde hep kocam beni istemiyor ben çirkin bir kadınım düşüncesi var.
Eşim benim çok güzel olduğumu beni istediğini filan söyler sarılır öper sürekli.
Ancak ben son 6 aydır dış görünüşümle ilgili özgüvenimi tamamen yitirdim.Bedenimi sevmiyorum.
Eskiden evde asla duramayan çalışkan biriydim şu an saatlerce hiçbir şey yapmadan evde oturabilen biri haline geldim.
Şimdi diyeceksiniz ki ee boşan ne duruyorsun?
Boşanmayı istiyor muyum ondan emin değilim.İlk sene istiyordum hatta eşim tamam dese şu an boşanmıştık hep o beni ikna etti boşanmamaya.
Çünkü eşimi seviyorum onun iyi niyetini, iyi kalbini,sabrını,bana verdiği değeri,her koşulda arkamda olmasını,verdiği güveni,efendiliğini vs. seviyorum.
Sevmediğim yönleri de var elbette ama onu kaybetmeyi göze alamıyorum.
Cinsellik olmadan (ya da çok az olarak) yaşayabilirim diye düşündüm hep istediğim zaman vakti gelince bi çocuk yapsam yeter dedim.
Ki dediğim gibi artık istek bile duymamaya başladım.Ama o zaman neden kendimi berbat hissediyorum?
Mesela neden bu satırları ağlayarak yazıyorum?
Not:Eşim gay değil kesin bilgi.
Not 2: Başka kadın da yok bu da kesin.
Not 3: Eşimin yorucu bir işi de yok.
Teşekkür ederim.Sizin yorumlarınızı çok beğenirim.Peki siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?
Sevgiliyken yoktu böyle bir durum.Her fırsatta beni istediğini bilirdim.Nişanlılığın son zamanlarında da baş başa kalmadık hiç kaldığımız zaman da ailene saygısızlık olur düğünü bekleyelim filan derdi hep.Az çok belli olmadı mı evlenmeden peki madem uzun bir nişanlılık geçirdiniz az çok belli olması lazımdı bana göre.Doktora gitmeli bence eşiniz doktr ona göre birşeyler verebilir.Eşinizde farkındaysa bu durumun yemesine içmesine dikkat edin.Bu sebepten boşanılır mı şimdi de ben istemiyorum diyorsunuz.Eşim beni istemiyor düşüncesini de atın kafanızdan her insanın kişiligi farklı olur.Bu düşünceleri düzeltmek adına kendinizde bir doktora gitseniz iyi olur.Çocuk meselesine gelince.Ailesel ilişkiyi düzeltmeden çocuk bana göre olmamalı.Zaman geçtikçe daha uzaklaşıp dahada birbirinizin gözüne batabilirsiniz ve bu huzursuzluk çocuğa yansır.Siz kocanızla aranızı düzeltin bence önce.
Evet evet daha ilk aylardan gitti doktora gerekli tüm testleri falan yaptılar.Hiçbir sorun yok.Başka bi sorunumuz yok kv görümce elti vs. gibi.Hormonlarınıza baktırdınız mı ? Artı olarak eşinizle başka problemler varsa ilişkinize yansıyordur.
Aslında niyetim burnunu sürtmek falan da değil.Ama artık elimde değil yani isteyemiyorum.Bu kez de giderek ev arkadaşlığı durumumuz tescilleniyor.Sen onun iki yıl nazını çekmişsin birazda o çeksin fırsatını bulmuşken sürt burnunu
Erkekler cinsellikle ilgili seyleri pek dile getirmezler üstün körü bilirsin sen anlatamadigi birsey var yani ilk okudugumda bu izlenimi çıkardım kendi içinde çözemediği seninlede paylasamadigi bir derdi var senide seviyor sevmese bosanmisti zaten her erkegin ilk gece ve balayinin gözündeki degeri bayanlardan daha fazladır ve siradan birgün gibi onemsememis ya da şöyle deyim sanki biraz korkmus gibi seni mutlu edemeyecigini dusunmus olabilir arkasini donup yatmış sana gelince seninde psikolojini baya bozmus kendine olan guvenini yitirmissin bence yanlış yapıyorsun birde ilgi cekerek mi denesen acaba dikkatini üstüne cekecek seyler yapsan son olarakta kesinlikle bu halde çocuk düşünme once kendi ozguvenini kazan cocuk ileriki asamalarda (bu benim düşüncem tabi)Zaten 1 yıl önce de bu konuyu açtığımda herkese çok karışık gelmişti.İnan ben de çıkamıyorum artık işin içinden.
Ama 2 yıl oldu hep beraberdik illa ki anlardım bi derdi olsa bi de saklamaz söyler zaten mutlaka sıkıntısını.
Kilo problemi yok yani bi 5 6 kilo fazlası var diyeyim sadece.Ben artık asla yaklaşmıyorum ve isteğimi de yitirdim.Teşekkür ederim.
Boşanmazdım, neden,ben de hiç düşkün değilim cinselliğe.O yüzden durumunuzun ne kadar can sıktığını inanın anlayamıyorum bile.Benim için nimet olan durum sizin için işkence.
Eşinizin tepkisi nasıl oluyor siz istekli olduğunuzda.
Kızıyor mu ,doğal mı karşılıyor.
Eşinizde kilo problemi var mı ,o da etkendir.
Aslında mutlu olduğum zamanlar da çok.Çünkü duygusal anlamda bi açlık hissetmiyorum.Sevildiğimi değerli olduğumu hissediyorum vs. başka da problemlerimiz olmayınca amaaan ne boşanıcam ya ne gerek var kafasına girdim açıkçası.Adam seks yapmak istemiyor, cazip bir aktivite değil ona göre belli ki.
Çünkü balayında bile seks yaparım korkusuyla hiç tanımadığı insanlarla vakit geçirmek durumunda kalmış. Durum epey ciddi yani.
Evlilik seksten ibaret değil ama seks olmadan da evlilik nasıl olacak ki? Seks yok, aynı evde yaşıyorsunuz. Bu durumda sadece ev arkadaşınız.
Mutlu değilsiniz ve seks yapmak istemeyen bir adamdan çocuk yapmayı düşünmüşsünüz. Öncelikle bunu kesinlikle yapmayın bence.
Yani sağlık açısından sıkıntısı cidden yok mu? Hani hormon eksikliği falan?
Eğer fiziken de iyiyse, tek sonuç aseksüel olmasıdır. Bu durumda da yapılabilecek hiçbir şey yok.
Herkese merhaba.1 sene önce konu açmıştım bu konuyla ilgili tekrar yazmak istedim.
Çünkü kendimi iyi hissetmiyorum hiç.
Biraz uzun olabilir uyarayım ki zamanı olmayanlar okumasın baştan.
2 senelik evliyim 28 yaşındayım eşim 34 yaşında.1 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kalıp öyle evlendik severek isteyerek.
Evlenmeden önce de birlikte olduk çok sık olmasa da bazı kaçamaklar oldu.
Evlendik gece otelimize gittik eşim sırtını dönüp yattı.
Derdim sadece cinsel anlamda bir şeyler paylaşmak değil ama o güne özel duygularını dahi söylemedi.Bu ben de büyük bir travma yarattı 2 sene oldu hala aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sonra balayına gittik benimle odada vakit geçirmek yerine resepsiyondan kendine kanka yaptı onlarla vakit geçirdi.
Tabiri caizse köşe bucak kaçtı benden diyebilirim.Bu da 2. travmam balayı denilince bile üzülüyorum.
Evimize geldik eşyalarla uğraştık ettik derken bikaç ay sonra benim şikayetlerim sonucu doktora gitti üroloğa.
Hormonlarla ilgili vs.bir problem yok kalp doktoruna falan da gitti bir problem çıkmadı şükür.
Neyse çok uzatmayayım öyle haftada bir, 15günde bir filan değil baya baya 3 ayda 1, 2 ayda 1 bir şeyler yaşadık eşimle.
2 yıl boyunca hep çözüm aradım araştırmalar yaptım hep bir şeyler okudum.Çözüm öneren bu konuya kafa yoran taraf ben oldum.
Sabırlı davrandım olmadı, rest çektim olmadı ,boşanalım dedim istemiyor onu da çaba göstereceğim beni bırakma dedi.
Bazı bitkisel ilaçlar da kullandı zaman zaman iyi geldi çok iyi hissettik birlikte,zaman zaman sorun yokmuş gibi yaptık.
Şimdi bu sorun 2 senedir hayatımda ve ben uzun süredir cinsellikten vazgeçmiştim aslında.
Çünkü boşanmamaya karar vermiştim ve artık şikayet etmek anlamsız geldi ya bu deveyi güdecektim ya da bu diyardan gidecektim.
Birkaç sene sonra bir çocuk yapıp(artık nasıl olacaksa) o şekilde yaşarım diye düşündüm.
Ama şu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.Cinsel anlamda isteğim kaybolmuş durumda artık.
Çok nadir o bana yaklaşınca da ben onunla olmak istemiyorum.
Bedenimle ilgili inanılmaz şikayetlerim var.Aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim.
Kafamın bi yerinde hep kocam beni istemiyor ben çirkin bir kadınım düşüncesi var.
Eşim benim çok güzel olduğumu beni istediğini filan söyler sarılır öper sürekli.
Ancak ben son 6 aydır dış görünüşümle ilgili özgüvenimi tamamen yitirdim.Bedenimi sevmiyorum.
Eskiden evde asla duramayan çalışkan biriydim şu an saatlerce hiçbir şey yapmadan evde oturabilen biri haline geldim.
Şimdi diyeceksiniz ki ee boşan ne duruyorsun?
Boşanmayı istiyor muyum ondan emin değilim.İlk sene istiyordum hatta eşim tamam dese şu an boşanmıştık hep o beni ikna etti boşanmamaya.
Çünkü eşimi seviyorum onun iyi niyetini, iyi kalbini,sabrını,bana verdiği değeri,her koşulda arkamda olmasını,verdiği güveni,efendiliğini vs. seviyorum.
Sevmediğim yönleri de var elbette ama onu kaybetmeyi göze alamıyorum.
Cinsellik olmadan (ya da çok az olarak) yaşayabilirim diye düşündüm hep istediğim zaman vakti gelince bi çocuk yapsam yeter dedim.
Ki dediğim gibi artık istek bile duymamaya başladım.Ama o zaman neden kendimi berbat hissediyorum?
Mesela neden bu satırları ağlayarak yazıyorum?
Not:Eşim gay değil kesin bilgi.
Not 2: Başka kadın da yok bu da kesin.
Not 3: Eşimin yorucu bir işi de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?