- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Dimi ne diyebilirim mesela sinirim gözüme perde örüyoBenim karakterim geregi ben zamanini beklerdim. Herseyin bi zamani vardir. Yeri geldiginde yüzüne vurursun kayinvalidenin
Bilmem belkide ama ayip yaTakilma bence. Bakti oglu olecek mudahale etmis olabillir :)))))))
Benimde gözlemledigim ve söyleyecek cok seyim var ama görmemezlikten geliyorum onlarin yaninda. Zamani geldimi bir bir söylicem.Dimi ne diyebilirim mesela sinirim gözüme perde örüyo
Bu kuralı âdeti ben mi cikardim piyasaya surdum ? Adettendir yaptim sen ic oturAdam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?
Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.
Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.
Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.
Ay ne bilim abarttim mi belkide bilemem ama icen iciyoBenimde gözlemledigim ve söyleyecek cok seyim var ama görmemezlikten geliyorum onlarin yaninda. Zamani geldimi bir bir söylicem.
Benim esimi tuzlu kahveden de kendi Anneannem kurtarmisticocugu öldürceksin diye
Allah korusunbir haber vardi, damat kahvesini icen damat o gece ölüyordu:/
Olmus bitmis cnm. Takma kafana artik :)Ay ne bilim abarttim mi belkide bilemem ama icen iciyo
Bu kuralı âdeti ben mi cikardim piyasaya surdum ? Adettendir yaptim sen ic otur
Kafama takildi benimde ne bileyimYa illa tuzlu kahveyi icecek diye bisey yok. Sacma bir adet. Ben ortada cok dert edilecek bisey goremedim.
icine kattiklari baharatlardan birine alerjisi vardi demekkiAllah korusun
Emredersiniz komutanimHer adeti yapıyor musun?
İyi o zaman şimdiden hazırla kendini kaynananın temizlik işlerine. Ayrıca müstakbel kaynana ne yapıyorsa da doğrudur. Büyüğünden daha mı iyi bilicen, büyüğü sorgulamak ne zaman adet olmuş?
Tesekkurler haklisinizİi bari sadece tuz katmışsın
Diğer karışımlar adam öldürür valla
Kv den damat yardım istemiş olamaz mı
İçemiyorsa ne yapsın adam
İçmedi beni sevmiyor mu gibi bi moda girmeyin
Benim naçizane tavsiyem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?