- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi heartless-
-
Bilmem belkide ama ayip ya
neyse tam o sirada kv cikti geldi oglomon kohvosono toz koymoyon diye
kadina cik adettir koncak diyolar guzellikle, yok cikmiyo üstümuze yürüyo koymicaniz koydurmam diye, en son sakayla karisik kapiyi kapatmaya calistilar kadin herkul gibi kapiyi omuzlayip bagiriyo tuz koymayin diye, inatlastilar mi kapiyi kapiyi icerden kapatiyolar o disardan acmaya calisiyo. sonra galiba annem aldi kapidan onu
Hay ağzın bal yesin !! Tuzlu kahvenin anlamı ne bunlar ne yapıyor ? Adetmiş , pehh !!Adam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?
Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.
Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.
Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.
Allah o damadi korumadi , sacma sapan bir adet yuzunden öldu adamAllah korusun
Gelininiz olacak kıza acıdım şimdidenAyyy biri benim oğluşumu da zehirlemeye kalkarsa değil lavaboya suratına dökerim. Yemişim böyle adeti ya!
Düşünsene biri bana tuzlu kahve içmem için ısrar ediyor herkesin içinde ve adettendir diye saçma salak anneme laf söylüyor direk nişan atma sebebim kesinlikle!
Zaten tuzdan da nefret ederim. En iyisi gelini baştan uyarayım da böyle saçma sapan şeyler yapmasın canım oğluşuma. Oyy şu an mışıl mışıl uyuyo bebeğimmm, ben ona bakmaya kıyamıyorum elin kızı tuzlu zehir kahveyi içirtecek öyle mi? Yok artık valla Kaynana damarım çatladı şu an
Aynen ben de acıdımGelininiz olacak kıza acıdım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?