- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi heartless-
-
Hatta bir ara çocukların hayat bilgisi dersinde kina gecelerini bu şekilde anlatılması olay olmuştuBildiğim iyi oldu, zaten kına gecelerini pek sevmem :) Hamamda yapılanlar var onları seviyorum, kınasız yapılsın işte bekarlığa veda partisi gibi ehehe.
Ben kina da yapmadim , bu adetlerin hepsine karsiyim , hele hamam olayi iyice berbat , seni hic hamamda hayal edemedim astoriaBildiğim iyi oldu, zaten kına gecelerini pek sevmem :) Hamamda yapılanlar var onları seviyorum, kınasız yapılsın işte bekarlığa veda partisi gibi ehehe.
Ben kina da yapmadim , bu adetlerin hepsine karsiyim , hele hamam olayi iyice berbat , seni hic hamamda hayal edemedim astoria
Bekarliga vedami da esimle beraber yaptik , el ele veda ettik son bekar gecemize
Ay yok dusuncesi bile beni geriyor :)Arkadaşımınki hamamda oldu, baya eğlendik ya benim hoşuma gitti. Hamam da böyle modern-otantik arası bir yerdi, buruşuk memeli teyzeler falan da yoktu.Öyle bir şey isteyebilirdim ben, bekarlığa veda partisi gibi.
Arkadaşımınki hamamda oldu, baya eğlendik ya benim hoşuma gitti. Hamam da böyle modern-otantik arası bir yerdi, buruşuk memeli teyzeler falan da yoktu.Öyle bir şey isteyebilirdim ben, bekarlığa veda partisi gibi.
Ay yok dusuncesi bile beni geriyor :)
Benim de kina gecem, bekarliga vedam olmadi ama hamam aklima gelse guzel olurmus cidden. :d coook eskiden lise 2 zamanlari 8 kiz toplanip hamama gitmistik eglencesine cidden guzel olmustu. :)
Sen konsepte toptan karşısın ama ondan ehehe :)
Kayınvalideli, teyzeli, neneli, "Kınayııı getiiirr aneeeyy"li falan olmazsa cidden çok eğlenceli oluyor. :) Bir de biz üstüne saunadır, buhar odasıdır takılmış, masaj falan da yaptırmıştık baya müthiş olmuştu. Biz de 7-8 kız falandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?