• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?

Benimki de oğlunun önüne bi sürahi su koymuştu :deli: kıyamamış oğluna takılma bence bu kadar

Yıl olmuş bilmem kaç hala daha tuzlu kahve:işsiz: hele bir de süslü janjanli fincanlarda getirmezler mi:olamaz: adetim aslı soyleymis yazan vardır elbet ben tekrar belirteyim. Eskiden öyle flört etme imkanı yok. Az görür geri gidermis kız. Oğlanı begenirse şekerli begenmezse tuzlu kahve yaparmış. Neyse mesele bu değil. Annesi kiyamamis oğluna mantıklı. Büyütülecek bir mesele degil. Hele dolduruşa gelecek bir iş hiç değil.
Aynen,facebookta bir arkadasimin fotogrflrinda damat fincani gordum, damat fincani yazmislar, tas kurdele falanla suslemisler, uzerine de biyik cizmisler. 35 yasinda insanlar bir de.

Eğer tuzlu kahveyi içerse seninle evlenmeyi çok istiyorum, senin için her fedakarlığa katlanırım demekmiş.

Evet zaten yapacagı bütün fedakarlıklar tuzlu kahve içmekten daha sıradan daha basit sanki

Sorumluluk alacağım seni hep seveceğim deger vereceğim iyi bir baba olacagım aldatmayacagım
Alnımın teri ile kazanacagım seni üzmeyeceğim

Ciddimisin?

Çünkü ben tuzlu kahve içebiliyorum

Ne güzel

Kvnin yaptığı çok da garip birşey değil .adettir diye yapılıyor ama bir espridir nihayetinde.aslinda burda esas sorun annenin tavrı.bir kahve olayı için bile arana mesafe koy diye öğüt veriyorsa daha çok aranı bozarsın esin ve ailesiyle.daha isteme olayı bu yani.sana genel tavırları nasıl ona göre degerlendir insanları.sakin bu kadar basit birşey için baştan mesafe koyayım falan diye batırma evliliğini.

Evet zaten yapacagı bütün fedakarlıklar tuzlu kahve içmekten daha sıradan daha basit sanki

Sorumluluk alacağım seni hep seveceğim deger vereceğim iyi bir baba olacagım aldatmayacagım
Alnımın teri ile kazanacagım seni üzmeyeceğim

Ciddimisin?

Çünkü ben tuzlu kahve içebiliyorum

Ne güzel
çok güzel özetlemişsin valla :)

Aynen,facebookta bir arkadasimin fotogrflrinda damat fincani gordum, damat fincani yazmislar, tas kurdele falanla suslemisler, uzerine de biyik cizmisler. 35 yasinda insanlar bir de.
Epeydir moda bu işler. Ben ne basit evlenmişim diyorum şimdi :KK76: hep Instagram lobisinin oyunları bunlar:deli:

Canım ya sevdiğin insanla hayatını birleştiriyorsun güzel şeylere odaklan ve bu olayı da gülümseten bi anı olarak hatırla annesi kıyamadı diye bak canım güzel düşün güzel olaun umqrım hepiniz çok mutlu olursunuz takılma anın tadını çıkar çünkü aynı heyecanlar bir daha yaşanmıyor hiç bişey seni mutsuz etmesin kayınvalideni de bi anne merhemeti olarak gör anneni de sev oda seni mutlu etmek istiyo müstakbel eşini de sev mutlu olun

Tuzlu kahve bir adettir eminim adet oldugunu damat bey de annesi de biliyorlar. Oraya kız istemeye gelen insan tuzlu kahveyi içmeyi de kabul ederek geliyor. Eşim heyecandan kahvenin tuzlu oldugunu bile anlamamıştı.
Ben kayınvalidenizden korktum işin aslı. Biraz açıkgöz bir tip gibi geldi.

Tuzlu kahve bir adettir eminim adet oldugunu damat bey de annesi de biliyorlar. Oraya kız istemeye gelen insan tuzlu kahveyi içmeyi de kabul ederek geliyor. Eşim heyecandan kahvenin tuzlu oldugunu bile anlamamıştı.
Ben kayınvalidenizden korktum işin aslı. Biraz açıkgöz bir tip gibi geldi.

Neden tuzlu kahveyi içmeyi kabul ederek gelmek zorunda canım
Amaç kız istemek

Benim kuzenim de basmıştı acı biberi tuzu çocuk zor içmişti.En sonunda çaktırmadan dökmüşlerdi.Zaten o çocukla olmadı zaten.Ayrıldılar.

Ben tuzlu kahve yapmadım ağzımızın tadı bozulmasın dedim.Nişanlıma kıyamam korkmadan iç dedim herkesin çok hoşuma gitmişti :)

Annesi kıyamamış çocuğa müdahale etmiş.Kızacak tavır alınacak bişey yok.Anneniz abartmış aranızı bozmayın kayınvalide ile.

Şu tuzlu kahve adeti ne saçmasapan bir şey ya, hayır bir de sanki uyduruk bir şey değil de dini ibadet ritüeli. "E adet amaaaa yapmak zorundayıııımm ben mi çıkardııığğmm". Bastım tuzu demiş bir de, kimbilir küçücük fincana kaç avuç tuz attın zehir gibi.

"Ay kocişko adayım beni o kadar çok seviyor ki tuz, karabiber ve hidroklorik asit bastığım kahvemi tek yudumda içiyor ehihihiih" diyebilmek için kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

İnternette bir haber vardı bir ara.Kız isteme olayında gelin abartmış basmış herşeyi.Çocuk kahveyi içince ölmüştü :KK43:

CHAPTER ONE

Heartless mutfakta bulaşıklarla meşguldü. Bir taraftan dağınıklığı toparlamaya çalışırken bir taraftan da zihnini meşgul eden o karanlık düşüncelerden sıyrılmaya çalışıyordu. Neden sonra kapıda kayınvalidesi elinde içindeki kahvenin yarısı içilmiş, dudağındaki sedefli rujun izinin belli belirsiz çıktığı bir fincanla belirdi. Heartless o esnada “acaba bu yarısı dolu bir fincan mı yoksa yarısı boş bir fincan mı” diye kendine sormadan edemedi. Ne var ki bu konu hakkında düşünmeye başlarsa her zamanki egzistansiyel problemlerinden sıyrılamayacağını erkenden öngördü ve hayatındaki en önemli günlerden birini bu tür düşüncelerle gölgelememeye karar verdi. Kayınvalidesi fincanda kalan kahveyi yüzünde eğreti bir gülümsemeyle lavaboya döktü. Acaba bu heartlessin müstakbel eşi için hazırladığı o kabih kahve miydi? Tahayyül ettiği bu vaziyet hakikat miydi yoksa yalnızca bir mevhumdan mı ibaretti?..

Çok heyecanlı bir psikolojik gerilim romanından kesit gibi, chapter two'yu hatta three'yi sabırsızlıkla bekliyorum. :kahve::KK53:

İnternette bir haber vardı bir ara.Kız isteme olayında gelin abartmış basmış herşeyi.Çocuk kahveyi içince ölmüştü :KK43:
aynen o haberi ben de gördüm aptal kadın reçel yumurta sarısı ne var ne yok atmış kahvenin iiçine
ayrıca gelenek adı altında saçma sapan işlere gerek yok yarısını içmiş işte

Back
X