• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

cok sacma bır adet tuzlu kahveyı ıcmek zorunda degıl
hatta ayıp olmasın dıye yarım bırakmamak ıcın kadın kaşla goz arasında almıs kahveyı dokmus kendı kahvesı gıbı siz kırılmayın dıye
ama annenız cok yanlıs bırsey yaparak sıze bunu resmen yetıstırıp ustune de doldurusa getırmıs mesafe koy dıye

halbukı olması gereken aman x hanım maksat adet yerını bulsun dıye kız senın kızın oglun benım oglum artık sıkıntı yapmasın kendıne tadına baktı tamamdır deyıp annelık yapabılırdı
benım annem kendısı dedı tuzlu kahve gıbı bır sacmalık yapmayın sakın ayıp dedı. herkesın ıcınde o zehırı ıcmek zorunda degıl dedı

ben annenızı hatalı buldum bu noktada kusura bakmayın ortalıgı karıstırıyor

Son düzenleme:
Kadın iyi yapmış bende olsam aynısını yapardım yazik değil mi çocuğa senin önüne öyle zehir gibi şeyi koysalar icebilir misin ? Bazı şeylerin dozunu iyi bilmek şart

Tuzu boca ettiyseniz dökmesi normal.
Tuzlu kahve tarzı adetlerin beynimde hangi kelimelerle beraber yankılandığını söyleyip banlanmak istemem ama böyle saçma bir eğlence anlayışı olamaz.
Tatlı kaşığıyla tuz atanı gördüm. :bicak:
Umarım sevgilinize bu çok önemli(!) olayı söylersiniz de annenizden uzak durması gerektiğini anlar.:işsiz:

Adam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?

Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.

Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.

Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.
Hatta biri tuz, baharat iyice abartıp deterjan eklemiş damadın kahvesine. Adamcağız isteme gecesi mefta olmuş. Duydunuz mu bunu? Ben bir gıdım tuz kattım adetse adet işte. Cıvkını çıkarmanın lüzumu yok harbiden.

Bence de bu kadar takılacak bi konu değil benim eşim de tuzlu kahveyi içmeye çalışıyordu gıdım gıdım yanında benim dayım oturuyordu oğlum manyak mısın bi de içmeye çalışıyon dedi dayım aldı elinden fincanı pencereden döktü gözümün önünde napim dayıma mı kızıyım

Hatta biri tuz, baharat iyice abartıp deterjan eklemiş damadın kahvesine. Adamcağız isteme gecesi mefta olmuş. Duydunuz mu bunu? Ben bir gıdım tuz kattım adetse adet işte. Cıvkını çıkarmanın lüzumu yok harbiden.

Deterjan ekleyen de artık evlenmesin be. Bi de çocuk yapacaklar. Allaha emanet yaşıyoruz yeminle.

Konu sahibi tuhaf ailen ve şu son itici yorumlarından sonra, ilerde "kv bana laf soktu" "eşim beni savunmadı" "yine kv yaptı yapacağını" tarzı konuları merakla bekliyorum:KK59:
"Ee müstehaktı sana:kahve:" yazmak için. :süslü:

Deterjan ekleyen de artık evlenmesin be. Bi de çocuk yapacaklar. Allaha emanet yaşıyoruz yeminle.
Evlenemedi canım zaten. Damat mevta olmuş dedim ya, hakkın rahmetine kavuşmuş yani. Hay Allah tüylerim diken diken oldu yine..

Yıl olmuş bilmem kaç hala daha tuzlu kahve:işsiz: hele bir de süslü janjanli fincanlarda getirmezler mi:olamaz: adetim aslı soyleymis yazan vardır elbet ben tekrar belirteyim. Eskiden öyle flört etme imkanı yok. Az görür geri gidermis kız. Oğlanı begenirse şekerli begenmezse tuzlu kahve yaparmış. Neyse mesele bu değil. Annesi kiyamamis oğluna mantıklı. Büyütülecek bir mesele degil. Hele dolduruşa gelecek bir iş hiç değil.

Dünyanın en tuhaf adeti, yapmadım, çevremde yapan sayısı da çok azdır.

Hatta dayıma yaptıklarında yanında ben oturuyordum, aynen kayınvalidenizin yaptığı gibi birkaç yudumdan sonra kendi kahvemle değıştirdim. Kimse de sorun etmedi.

Annenizin fazlaca tepki verdiğini düşünüyorum. Epi topu çocuğunun elinden korkunç bir içeceği almış.

Hem kayınbabam oğlum içemiyorsan içme dedi oda içerim baba sorun yok dedi bir gıdım olduğu için. Kayınbabam içemiyorsan içme dediği için strese falan girmedim, olay çıkarasımda gelmedi gayet olağan. heartless- heartless-

Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
bence bu tür şeyleri büyütmemek gerek ..

kadının hareketinde ne var?
niye tuzlu yaptın mı demiş kibar davranmış.
siz annenizin dolduruşuna gelmişsiniz apaçık.
otu boku sorun haline getirirseniz geçinemezsiniz.
annenizi uzak tutun ilişkinizden. mesafeyi ona koyun asıl.

Hay ağzına sağlık. Anne doldurmaya nasıl meraklıysa neyin altında ne aramış...

Annenin söylemini makul bulmadım
Resmen seni doldurmuş
Ben erkek kardeşim olsa kıyamazdım ve aynı hareketi yapardım
Tuzlu kahve içince ne oluyor? Ne değişiyor?
Dahamı kıymet biliyolar nedir olayı?

Annenin söylemini makul bulmadım
Resmen seni doldurmuş
Ben erkek kardeşim olsa kıyamazdım ve aynı hareketi yapardım
Tuzlu kahve içince ne oluyor? Ne değişiyor?
Dahamı kıymet biliyolar nedir olayı?
Eğer tuzlu kahveyi içerse seninle evlenmeyi çok istiyorum, senin için her fedakarlığa katlanırım demekmiş.

Back
X