• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

bastım tuzu mu? ahaha kahkaha attım ya :KK70:siz adettendir diye diretince enayi oğlu da içemeye devam edince kadında garibim müdahale etmiş öyle bir çözüm bulmuş abartacak ne var ki belki oğlan geceyi çıkaramazdı tuz bu yahu şakaya gelmez Azraille oyun oynamayın , annen de mesafe falan koy demiş kaynanalarla zaten mesafeli olmak her daim iyidir sen yine hobi olarak mesafeli ol yani. hayırlı olsun sözünüz. :dua:

Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii

kadının hareketinde ne var?
niye tuzlu yaptın mı demiş kibar davranmış.
siz annenizin dolduruşuna gelmişsiniz apaçık.
otu boku sorun haline getirirseniz geçinemezsiniz.
annenizi uzak tutun ilişkinizden. mesafeyi ona koyun asıl.

Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Bi tuzlu kahveyi içemedi, annesi de onu gelip lavaboya döktü diye sorun mesele edilecek bi durum değil. Annenizde maşallah hemen sizi dolduruşa getirip arana mesafe koy diyecek kadar, daha söz gecesi kayınvalidenle arana set çekmiş. Pesss! Hiç gerek yok bunlara. Ne olmuş yani eşiniz tuzlu kahveyi içemedi diye. Ne güzel sorunsuz bi gece geçirdik demişsiniz. Böyle incir çekirdeğini dahi doldurulmayacak mevzular için, bi ömür yüzüne bakacağınız insanlarla sorun meseleler yaratmayın. Kusura bakmayın ama annenizin sizi ikaz etmesi çok yanlış. Annelerin meseleleri için de eşinizle sakın ha münakaşaya girmeyin. Lütfen annenizlede bi oturup konuşun. Bunun ilerisi var. Lütfen ileriyi düşünerek hareket edin. Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun.

CHAPTER ONE

Heartless mutfakta bulaşıklarla meşguldü. Bir taraftan dağınıklığı toparlamaya çalışırken bir taraftan da zihnini meşgul eden o karanlık düşüncelerden sıyrılmaya çalışıyordu. Neden sonra kapıda kayınvalidesi elinde içindeki kahvenin yarısı içilmiş, dudağındaki sedefli rujun izinin belli belirsiz çıktığı bir fincanla belirdi. Heartless o esnada “acaba bu yarısı dolu bir fincan mı yoksa yarısı boş bir fincan mı” diye kendine sormadan edemedi. Ne var ki bu konu hakkında düşünmeye başlarsa her zamanki egzistansiyel problemlerinden sıyrılamayacağını erkenden öngördü ve hayatındaki en önemli günlerden birini bu tür düşüncelerle gölgelememeye karar verdi. Kayınvalidesi fincanda kalan kahveyi yüzünde eğreti bir gülümsemeyle lavaboya döktü. Acaba bu heartlessin müstakbel eşi için hazırladığı o kabih kahve miydi? Tahayyül ettiği bu vaziyet hakikat miydi yoksa yalnızca bir mevhumdan mı ibaretti?..
Ahahahahahaha resmen gerilim filmi olmuş, imdb 9.9 :deli::deli:

Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii
Senin annenin tutumu bin beter
Kayınvalide adayın seni milletin içinde azarlayıp kalbini mi kırmış? Olabilecek en masum şekilde içmesini engellemiş. İçmesin zaten. Kadın o yaşına kadar bakmış büyütmüş yahu.

Dert edecek birşeyler arıyorsun. Bir iki yudum içmiş iştr adet yerini bulsun diye. Zaten gırgır şamata bunlar. Fazla anlam yüklemeyin. Benim görümcem de eşimin kahvesini aldı elinden artık bu kadar yeter diye. 7 yıllık evliyim. Başka da karışmadı hayatımıza. Geçinip gideriz.

Bilmem belkide ama ayip ya
böyle adetleri çok saçma buluyorum ,insanların midesi bozulabilir çok saçma bir adet diyelim ki yaptınız bir yudum aldı yeter illaha hepsini bitirip midesi mi bozulsun ,mutlu günü rezilmi olsun bunu mu istiyorsunuz.
Kayınvalidenin yaptığında bu kadar abartılacak birşey yok boşuna kendinizi doldurup mutsuz etmeyin,bu arada hayırlı olsun mutluluklar dilerim...

Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
18 yaşında oğlu olan bir anne olarak ben müstakbel kayınvaldeyi anlayabiliyorum.
Muhtemelen oğlumun kıvrandığını görsem ben de bir şekilde evladıma yardım eder o kahveyi oğlumun elinden alırdım, anne yüreği diye bakın olaya.
Damat adayı kahveden bir-iki yudum almış adet yerini bulmuş.
Böyle adetten işlere fazla anlam yüklememek lazım, hepsini içmesi neyin ispatı olacaktı sizin için? Bence önce bu soruyu cevaplayın iç dünyanızda.
Açıkcası ben kayınvalde adayınızdan çok annenizin tavrını garipsedim.
Olan biteni hemen size anlatması yetmemiş gibi bir de üzerine 'mesafeni koy' diye tabiri caizse sizi olumsuz yönlendirmiş.
Anneniz bu kadar ufak meseleleri büyütürse evlilik yolunda sizi sıkıntılı günler bekliyor gibi görünüyor.

Siz o kahvenin tadına baktınız mı kıyamam ıştır çocuğuna iyi yapmış bence sinirlenecek gerçek sebepleriniz olmaz umarım

Tamam tuzlu kahve adettendir de 10 yemek kaşığı atmaya gerek yok.
1 çay kaşığı yeterdi.

Eğlenceyi işkenceye çevirmek gereksiz.

Ben de kv nin yerinde olsam oğlumun işkence çekmesine dayanamazdım.

Haksızsınız.

Bence nişanlınızdan özür dileyin.

Geçen ay kuzenimin istemesi vardı. Tuz koyalım mı diye konuşurken dedim ki boşver bol şeker koy. Bizde bol şeker koyduk. Damat beyde belli etmemek için tuzluymuş gibi pozlara girdi :D :D Annesi kıyamamıştır ama müdahale etmesi hoş olmamış

Canım kusura bakma ama benim de erkek kardeşim var ve ben de o tuzlu kahve olayına müsade etmem kızarım da çok saçma ve gereksiz bir adet eşime de kıyamadım yapmadım bu yüzden mide rahatsızlığı geçirenler var. Sen özenmiş yapmışsın o da bir yudum icmistir herhalde bence mesafe koyulacak bisey değil daha neler göreceksin ki inşallah herşey iyi gider ama bunlar küçük şeyler şimdiden kin tutulup üzülünecek şeyler değil .

Canım kayın validen bunu kötü niyetle yapmamış olabilir belki yersiz bir espri yapmaya çalışmış da olabilir. Ne kadar ayıp da olsa annen aşırı tepki vermiş diye düşünüyorum böyle bir konu için kayın validenle neden arana mesafe koyasın ki ? Eğer çok canın sıkıldıysa yeri zamanı geldiğinde uygun bir şey söylersin ama bu konuda kimseyle yüz göz olmaya gerek yok. Bu konuda kayın validenle arana mesafe koyacaksan ileride olabilecek ufak tefek şeylerde canınız daha çok sıkılabilir bence canını sıkma gül geç :)

Anneniz sizi güzel dolduruşa getiriyor. Saçmasapan şeylere takılmayın.
Ne adamlar duyduk gördük tuzlu kahveyi fondip yapıp daha balayında dayağa başlayan...

Back
X