- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
10 gün kaldı nişanıma.
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben ya
Bir türlü beden bulamıyorum. Sırf bu yüzden üzerime olan 3-4 kıyafetim var dön dolaş aynı şeyleri giy ama böyle bir durumda ne giyilir ki?
Saçma sapan kötü bir penyeden sarı bir elbisem var o da olmaz herhalde...
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...
Aksilikler yakamı bırakmıyor haftalardır
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben ya

Saçma sapan kötü bir penyeden sarı bir elbisem var o da olmaz herhalde...
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...
Aksilikler yakamı bırakmıyor haftalardır