• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteme İçin Elbise?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
10 gün kaldı nişanıma.
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben ya:14: Bir türlü beden bulamıyorum. Sırf bu yüzden üzerime olan 3-4 kıyafetim var dön dolaş aynı şeyleri giy ama böyle bir durumda ne giyilir ki?
Saçma sapan kötü bir penyeden sarı bir elbisem var o da olmaz herhalde...
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...

Aksilikler yakamı bırakmıyor haftalardır:14:

Kaç bedensin, bu kadar takma kilonu elbet bulunur bir şeyler .
Şifon elbiseler var ya onlar çok şık oluyor .
Vücut tipin hangisi fikir verirsen görsellerle yardımcı olabilirim .
Hayırlı olsun bu arada . :)

Merak etme o gun çok guzel olacaksın :) Beni böyle sev dizisinde Ayşem'in elbisesi çok hoşuma gitmişti onu istemeye geldiklerinde. Pudra rengi, yakalı, tülden etekleri uçuşan bi elbiseydi. Siyah kurdelası vardı belinde. Ah ah.. Bigun beni de istemeye gelirler mi ?

Merak etme o gun çok guzel olacaksın :) Beni böyle sev dizisinde Ayşem'in elbisesi çok hoşuma gitmişti onu istemeye geldiklerinde. Pudra rengi, yakalı, tülden etekleri uçuşan bi elbiseydi. Siyah kurdelası vardı belinde. Ah ah.. Bigun beni de istemeye gelirler mi ?

Ben de bayılmıştım o elbiseye çok çok güzeldi...Elbet gelirler seni de istemeye...Allah isteyen herkese nasip etsin güzel telaşlar...

Konuya yorumu söylemeden gitmiyim :) Güzel bir takım alabilirsin etek ceket veya pantolon.üzerine uygun neden bulamadın onu da anlamadım çok mu zayıfsın ya da tam terzi kilolumusun ??

Kızlar 34 bedenim ama vücut tipim armut ve omuzlarım küçük. Yani 34 beden bir elbisenin omuz, sırt ve kol altı kısmı büyük geliyor genelde:9:

O dediğiniz elbiseyi de bulamadım:27:

büyük bir şehirdeyseniz Adilışık'ta güzel uygun fiyatlı elbiseler var...

Kızlar 34 bedenim ama vücut tipim armut ve omuzlarım küçük. Yani 34 beden bir elbisenin omuz, sırt ve kol altı kısmı büyük geliyor genelde:9:

O zaman kumaşınızı alıp terziye gidin.Ve normal düz ama biraz hareketli olan bir elbise diktirin üstünüze göre tam vücut tipinize uyar.Gerekirse bahsettiğimiz elbise gibi beline bir de kuşak ayarlarsınız.Kumaşı siz alırsanız bizde detaylı bir elbise olmaz sa çok tutmaz diye düşünüyorum...Kumaşıda kumaş pazarlarından bulabilirsiniz çok uyguna...En mantıklısı bu gibi...Hemen harekete geçinn :)

34 bedensin sen sıkıntı yapıyorsan ben atıyım kendimi :1:
Daralttırırsın elbiseyi istediğin yerden .
$162270392794214604_1V8EjZUS_c.webp
Bu tür elbiselerin içinde güzel görüneceğinden eminim :)
Fiyat olarakta çok uygunlar ben 50 liraya aldım beyazını :)

$19549_jq8mi_BENI-BOYLE-SEV-de-bu-hafta--Omerin-ailesi-Aysemi-istemeye-geliyor.webp Bahsettiğimiz elbise bu.Diz altına yakın,sende bu şekilde sade bir elbise diktirebilirsin.Hem cici hem hoş:...

Eki Görüntüle 807914 Bahsettiğimiz elbise bu.Diz altına yakın,sende bu şekilde sade bir elbise diktirebilirsin.Hem cici hem hoş:...

Bende baktım hemen :)
Bu çok güzel diktirmek daha mı uygun olur bilmiyorum ama burada 70-80 lira gibi makul fiyatlarda önce bir gezsin konu sahibi sonra da terziye sorsun bakalım hangisi daha uygun olur :)

Bu dantelli kumaşlardan satılıyor, ayrı dantel de satılıyor ama renkler beyaz, krem, siyah ve mor. Moru çok iğrenç belirteyim:14: Tek seçenek siyah kalıyor. Kumaşı biz kısa elbise için dantelsiz likralı kumaşı 45e almıştık...
Büyük bir şehirde değilim ama bir kaç yer var; koton, tokuş, ayhan, ipekyol falan...Koton ve ayhana baktım beden yok zaten herkes sömürmüş elbiseleri:)
Tokuşla ipekyolda pahalı gerçekten, 100'ü geçmemeli:14:

Bu dantelli kumaşlardan satılıyor, ayrı dantel de satılıyor ama renkler beyaz, krem, siyah ve mor. Moru çok iğrenç belirteyim:14: Tek seçenek siyah kalıyor. Kumaşı biz kısa elbise için dantelsiz likralı kumaşı 45e almıştık...
Büyük bir şehirde değilim ama bir kaç yer var; koton, tokuş, ayhan, ipekyol falan...Koton ve ayhana baktım beden yok zaten herkes sömürmüş elbiseleri:)
Tokuşla ipekyolda pahalı gerçekten, 100'ü geçmemeli:14:

Canım Ayhanın outletine baksan varsa .
En mantıklısı hazır almak .
Tozlu giyime baksan çok güzel elbiseler var .
25 lira 35 lira gibi ucuz fiyatlarla hem de :)

10 gün kaldı nişanıma.
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben ya:14: Bir türlü beden bulamıyorum. Sırf bu yüzden üzerime olan 3-4 kıyafetim var dön dolaş aynı şeyleri giy ama böyle bir durumda ne giyilir ki?
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...

Canım mesaj kutun doluymuş .

ben beyaz dümdüz bir elbise giymiştim çok sadeydi saçlarımı çok doğal bir şekilde açmıştım ve hiç makyaj yapmamışrtım :) 10 güne sade beyaz bir elbise çok rahat dikilir..

O elbisenin markasını biliyor musunuz?

10 gün kaldı nişanıma.
Şaştım ne yapsam...

Bence. Bır sıyah pantolon uzerıne de tul dugmelı bır gomlek altınada platform bı ayakkabı gıy
Yada tam dız altında bır etek olabılır

MANGO mağazası varsa bakabilirsin yada mango nun ınternetten satın alablrsn mango nun kesımlerı dar oluyor xs bedenlerıde var.. bende 34 bedenım bazen xs bedenlerı dar bıle gelıyor..

10 gün kaldı nişanıma.
Şaştım ne yapsam...

$image.webp
$image.webp
$image.webp$image.webp

$image.webp
$image.webp
$image.webp
$image.webp

önceden belirteyim ben kendi fikirlerimi yazıyorum kimse üstüne alınmasın.
koalina sakın sakın sakın pantolon gömlek, etek gömlek filan giyme. ev nişanı da olsa bu senin en özel günlerinden biri, iş toplantısı değil.zarif bir şıklığın olmalı. senin nişan için aldığın elbise nasıl bir anlatsan belki de hiç abartılı değildir. bence siyah ta giyme hatta beyaz ve kırmızı da. beyaz gelinliğin olsun, bembeyaz. kırmızı da kınanda giyersin. siyaha bakma bile. şöyle toz pembe, saks mavi, petrol yeşili filan bulabilirsin bence. diz ya da diz altında düz bir elbise yeter de artar bile. ama ben yine de senin hazır olan elbiseni merak ediyorum doğrusu bi anlatsana.

Back
X